Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 108 319
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 755
На нас свидетелствата казаха, че на 7.07.2025г ще ги дават май.
в последния момент.. ма чудооо.. чудоооо...

# 1 756
  • София
Чак пък такава драма за едно свидетелство...

# 1 757
  • София
На нас ни казаха на 30-ти. Явно после на ръка ще вкарват точките от НВО, които имат срок до 1.07. 🤣

# 1 758
Свидетелството не ви трябва физически до записването, което почва от 14/07, така че споко.
В сайта на МОН ще има данните при кандидатстване, няма да се налага да въвеждате нищо на ръка от оценките.

Да пуснем все пак нова тема, а?.....или да се успокоят още малко страстите?

# 1 759
  • София
А при завършване на 7 клас не дават ли цяла диплома, не свидетелство?

# 1 760
Споко бе, на рисувателния даже му го отказаха. Трябвало да идем в кръчмата, за да му се даде официално хаха.. ееййй съсипахА ме! Тая образователна система ми разката бойната слава!

# 1 761
  • Сливен
Здравейте,  вчера прегледахме отговорите на 1 модул. Има 3 сгрешени, което за нас е супер(55 т.). За втори ще видим кое ще й зачетат. Но е имало задачи, които тя не е срещала. В нашия град - Сливен баловете не са много високи. Много се успокои детето и вече сме спокойни. Прегледах всичко от 23 и 24 година. За мен сме си добре, но все пак трябва да видим резултатите. Нямам търпение. Дали има шанс да ги качат по- рано от 1.07? Някой знае ли как е било миналата година?
Детето сега е в Пловдив на гости при зълва ми и ще се забавлява. Утре ще пее и свири с групата на School Rock Fest Пловдив.  На 4 и 5 юли сме на море. А на 17.07 заминава за 8 дена на Фестивал в Италия с народните танци. Цял месец приключения. А август сме на лагер пак с танците.

# 1 762
Да пуснем все пак нова тема, а?.....или да се успокоят още малко страстите?

Тази тема е с продължителност до утре включително. (независимо колко са нагорещени страстите Smiley)
Следващата седмична тема ще е за период от 23.06 - 29.06. Трябва да бъде уточнено в заглавието.

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 10:07 от Фран

# 1 763
  • София
Ние пък не сме оформени по физическо. 😁 Има само една оценка. И както си мислех, че някои предмети нямат значение, така сме загледали една резервна паралелка с балообраьуващо ФВС.
Но каквото такова. Искам само да се успокои детето, че е доста разстроена след мат. И се надяваме на по-ниски балове в сравнение с миналата година.

# 1 764
Ние пък не сме оформени по физическо. 😁 Има само една оценка. И както си мислех, че някои предмети нямат значение, така сме загледали една резервна паралелка с балообраьуващо ФВС.
Но каквото такова. Искам само да се успокои детето, че е доста разстроена след мат. И се надяваме на по-ниски балове в сравнение с миналата година.
Рисувателният е  оформен по рисуване ... с петица, каЙ чесНо.. е това, ако не е гавра вече.
Дръжте се естествено и спокойно. Нищо не зависи от нас. Децата доколкото могат копаят.. надяваме се да не е дъното.

# 1 765
  • ПЛОВДИВ
Дипломите при нас ще са на 7 юли.
Тази седмица ще повишава оценки по химия, биология и история.
По история е почти сигурно, че и без изпитване ще мине, понеже наборът е номер 1 по този предмет още от 4 клас. Тогава решаваше  примерния тест по история на НГДЕК. Г-жата по химия и биолгия е изключително стриктна и ще пожелае да си го препита - дали писмено или устно - никой не знае, но с презентация няма да се размине.

Прекрасен уикенд на всички, които вече са оформени и ползотворен да е да тези, които продължават борбата!
Вижда се края на тази одисея 7 клас!

Не знам как за малкия ще премина още веднъж през това.

# 1 766
  • София
Попадна ми един YouTube канал с решени задачи по математика. Действително ли на 22-ра задача и казано допълни резервоара, като трябва да се разбира, че напъва резервоара изцяло на колата.
Допълни според мене значи да долее някакво количество, ако трябва да се разбира цяло количество резервоар, то това е много подвеждащо, по-зле от 12-ти въпрос по БЕЛ

# 1 767
  • София
Синът ми е оформен само по физическо Joy Петица.

# 1 768
Да. Това си е уловката в тази задача.

Реших да хвърля едно око на темата и съм в течение на страстите майчини Simple Smile За мен е глупаво и неправилно в такъв изпит да има задачи за внимателно четене или тип "намерете десетте разлики в картинката". Онова с 16 задача е баш такова - силно замаскиран е вторият документ (че и с малка буква).

# 1 769
  • Сливен
Рисувателният е  оформен по рисуване ... с петица, каЙ чесНо.. е това, ако не е гавра вече.
Дръжте се естествено и спокойно. Нищо не зависи от нас. Децата доколкото могат копаят.. надяваме се да не е дъното.
Не се учудвам, борим се за 6 по музика- тя пее, свири и танцува нампочти всеки празник. Но господина си има негова си методика да ги изпитва само на теория и да дава изненадващи тестове. Ще е голяма гавра да има 5. На всичките мъки и за благодарност колко е дала на училището на училищните концерти.

Общи условия

Активация на акаунт