Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 110 200
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 740
Просвета обикновено има в сайта изходни нива

# 1 741
Участва биологията в балообразуващите на доста места, нямало как без тест да остави отличен за годината.  На въпросът ми какво да подготви за теста, отговора беше всичко без последния раздел. С главоболие съм!

# 1 742
Участва биологията в балообразуващите на доста места, нямало как без тест да остави отличен за годината.  На въпросът ми какво да подготви за теста, отговора беше всичко без последния раздел. С главоболие съм!
Само спокойствие и здрави нерви! Щом е предложила да го изпитва, значи е склонна да повиши оценката. Нищо няма да загуби детето Simple Smile
При нас и дума няма да стане за повишаване, но то е и невъзможно, синът ми е твърд като бетон.

# 1 743
  • София
На нас свидетелствата казаха, че на 7.07.2025г ще ги дават май.
Да, тогава ще бъде.

# 1 744
Само спокойствие и здрави нерви! Щом е предложила да го изпитва, значи е склонна да повиши оценката. Нищо няма да загуби детето Simple Smile
При нас и дума няма да стане за повишаване, но то е и невъзможно, синът ми е твърд като бетон.
Да, така е, просто исках един уикенд на юни да бъде спокоен

# 1 745
  • София
И аз мислех, че зорът приключи, но...в понеделник изпитване на изуст на "Заточеници"...Sad

# 1 746
  • София
Следващият ще е, Къди Simple Smile
Имам някакво помагало с тестове по биология, май на Регалия. Ако искаш пиши да ти снимам странички.

# 1 747
Имам някакво помагало с тестове по биология, май на Регалия. Ако искаш пиши да ти снимам странички.
Ще потърся днес да купя нещо, то пък къде ли не съм дала 10-20лв., поредното издание с тестове ама нейсе

# 1 748
Ще потърся днес да купя нещо, то пък къде ли не съм дала 10-20лв., поредното издание с тестове ама нейсе
Аре съберИ се.. не е нужно това! Има зъболекари.. скъпо взимат..  чесНо.

# 1 749
  • София
И аз мислех, че зорът приключи, но...в понеделник изпитване на изуст на "Заточеници"...Sad
Е, то е кратко. Синът ми иска да отиде, защото с него има реален шанс да затвърди шестица за срока и годината. Освен ако не го обърка де.

# 1 750
  • София
Виж в детската библиотека на Славейков, там има помагала доста.

# 1 751
Добро утро:)

Мале, Къди - съчуствам:( Да успее с оценката:) важна е! Може да вземеш и тестовете към НПМГ, решава и където има пропуски, наваксва от учебника...

Децата са на ръба вече, моят вчера се прибра смазан и изнурен.
Мното голям е залогът и стресът му дойде повече. Силно емоционален е:)

Аз си пия кафето, радвам се че джобът ми няма да изтича вече ( за уроци) и се надявам на балове, по-ниски от миналата година !

Да му мислят шестокласниците - още от сега да стават юнаци, немили и недраги да учат многочлени, возейки се  в кола да смятат път, разход на гориво и как се става Опълченец, за да участваш в битката с МОН, ама не при Термопили😅

Предавам щафетата и съм на линия със съвети, как да не изтрещите ( малко вероятно е, ще учите и  как се смятат вероятности:Simple Smile

# 1 752
Аре съберИ се.. не е нужно това! Има зъболекари.. скъпо взимат..  чесНо.

Хахаа....мисля си, че като им пишеш през официалния канал, разбирай Школо, вероятно така отговарят, защото се следи. Как обаче да им пише човек,  аз съм за този начин, но май не работи.

# 1 753
  • София
Е, то е кратко. Синът ми иска да отиде, защото с него има реален шанс да затвърди шестица за срока и годината. Освен ако не го обърка де.
Кратко е, но след целия зор е грехота още да се мъчат, камо ли по литература.

# 1 754
  • Бургас
И моите ще имат писмено изпитване по БЕЛ в понеделник. Имат по няколко 5-ци, та не са на 100% за шестицата и ще им се наложи, да се потрудят, като за последно! Нооо.. като не са си свършили работата цяла година, така ще е Grinning

Общи условия

Активация на акаунт