Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 110 161
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 725
  • Варна
Ден на отворените врати на Първа езикова гимназия, Варна

https://www.1eg.eu/images/2024-2025/Pokana.pdf

# 1 726
Може ли да ми кажете,  21 б точка възможно ли е да се реши без 21 а?

# 1 727
  • Beyond the Frontiers
Аз няма да коментирам задачите и кой, колко знае и умее.
Само ще спомена, че 90% от възрастните не могат да си сметнат, какво дължат, като им кажа, че трябва да платят 30%. Разговор, който водят всеки ден.
Та децата не са въобще глупави.

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 09:26 от Galactic Voyager

# 1 728
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Може

# 1 729
Късно се включвам, ама сега и за 21 задача ли ще пишете до МОН!?Седми клас съм и аз направих по една-две грешки на НВО-тата.Бог ми помогна и се справих!Славата да е за Него!

Според мен и двете матури бяха добре-нито трудни, нито лесни...напрежението беше най-големият проблем.

Всяко дете е положило максимални усилия.Успокойте се и се наслаждавайте на лятото!Другото е решено вече.

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 23:51 от Стефания Д.

# 1 730
Казах ви аз, че ще има и по математика недоволни.
Сега и аз с един тъп въпрос. Гледам статистиката на успеваемостта в сайта на Дидева и не разбирам - как това, че съм наясно колко деца в областта имат повече точки от моето, ще ми помогне да разбера ще ни стигне ли балът за желаната паралелка?
За желаната паралелка дали ще стигне едва ли някой ще може да каже със сигурност, но принципът е обяснен тук- https://m.bg-mamma.com/?topic=1528687.435.

# 1 731
  • София
Може
Принципно може, да, но едва ли от седмокласник.  Уравнения от по-висока степен  дете в 7 клас решава с разлагане и приравняване на множителите на 0. Тоест трябва да е разложило многочлена преди това - не непременно до края, но поне до някакъв етап.. Друг вариант е да е налучкало (с лекота  в случая), че многочленът се нулира в 1 и -1. Но това не е истинско решение, вероятно биха присъдили точка за краен верен отговор само. Всякаквите други методи, които де факто пак имат малко или много общо с разлагане, не са за седмокласник.

# 1 732
  • София
Слава богу, свърши се! Не му е стигнало времето да довърши последната задача, не сме проверявали друго нищо, Шапка на тояга! Замина с роднини на риба. 
Къде в живота имат приложение тези вярно определени  степени на многочлени?  Съвсем изтрещяхме. 

# 1 733
Хора, вземете си дайте 10 дни почивка до излизането на резултатите.
След като свършат училище децата ще има ли време за море няколко дни до записването след 1 класиране или чак след записване? Кога ще им дадат свидетелствата за завършен 7 клас?

# 1 734
Според мен между 4 и 14 юли може да се направи едно море. Точно преди да излезе класирането. Дано им дадат и свидетелствата седмицата до 4 юли.

# 1 735
А според мен пък море може да се направи по всяко време. Все пак са измислени пълномощните.

# 1 736
Слава богу, свърши се! Не му е стигнало времето да довърши последната задача, не сме проверявали друго нищо, Шапка на тояга! Замина с роднини на риба. 
Къде в живота имат приложение тези вярно определени  степени на многочлени?  Съвсем изтрещяхме. 
аз не стигнах до тангенс и котангенс, какво говорим за Нено, Неновица и Николчо.. ама МОН винаги са били на различна позиция от моите намерения Joy

# 1 737
  • София
На нас свидетелствата казаха, че на 7.07.2025г ще ги дават май.

# 1 738
Свидетелства ще дават на 04.07. При нас битката свърши, но не и войната. Препоръчайте ми тестове по биология за 7кл., във вторник ще има изпитване за повишаване на годишната оценка.

# 1 739
Свидетелства ще дават на 04.07. При нас битката свърши, но не и войната. Препоръчайте ми тестове по биология за 7кл., във вторник ще има изпитване за повишаване на годишната оценка.
За чий е тая биология.. според мен да се подготви с една готина презентация на тема биолуминесценция или нещо от рода  - да изтепе рибата.. Какво искат от детето повече.. писна ми от задници нещо

Общи условия

Активация на акаунт