Отговори
# 675
# 676
Щях и аз да пиша за Онур Акай, но се отнесох.😅
Освен това твърди, че Афра в получила 7 милиона лири за събитието на YSL в Маями. Твърди, че това, което е казано в онази страница не е вярно. Може би има нещо вярно, защото страницата беше писала само за парфюма, а тя все пак имаше клипове и с глоса и сторита…
Хубави неща са и тези… ❤ 💷💸

# 677
# 678
Младите звезди са начело в социалните медии!

Все така да заемат челните места в класациите. 🤗

# 679
# 680
Гут найт! 😴🤍♾🧿

# 681
Охоооо пак ли се подхвана тая история с Мирай  Thinking
И всъшност имат ли основания тези слухове  Thinking  ,защото това ,че тя му е мениджър ,че били в Амалфи и били заедно на тенис турнир емииии не са доказателства ,че между двамта има интимна връзка.
Докато няма доказателства аз предпочитам да вярвам в АфРам,може и да е делулу ,но предпочитам така отколкото да лепя етикети на хората без да имам грам причина за това.
За сценария на "Пера" и на мен би ми харесало да има и малко хумор в сериала,а Афра ще се справи със сигурност и с такава роля.Направо я  виждам в нещо от сорта като  на "Емили в Париж".  Simple Smile

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 00:11 от Eny87

# 682
  • София
Вчера четох много интересна теория за сюжета на "Пера". Предположението беше, че действието ще се развива по "Шоуто на Труман" след като тя отиде във въпросното село. Там ще я снимат камери непрекъснато. Ще видим, но започнаха доста да пишат в Х и да се коментира евентуалния сценарий.

Вижте на какво попаднах преди малко, от много време не бях виждала да е харесвал нещо

https://www.instagram.com/reel/DLTDwCvIcE_

За Мирай се сещам, че Мерт умишлено си е свалял прозореца на колата за да покаже, че е с нея. Да не говорим, че жената си има интересно обкръжение и според мен е обвързана. Поне, ако се съди по снимките й в Инста, обикаля насмам-натам с един и същи мъж повече от 10 години. Не знам защо това не се споменава от никой, при положение, че акаунтът й е отключен и лесно може да се разгледа.

# 683
  • Яко в Матрицата...
Мистери, тази теория не ми се връзва с желанието за бягство от социалните мрежи. Едно реалити шоу предполага точно обратното. Ще видим. Интересно ще е. 

Добро утро в неделя GrinningCoffee

# 684
  • София
Рени, според мен или ще я снимат тайно, ако теорията е вярна, или всичко ще е за пари и няма да е бягство.

# 685
Добро утро и от мен!🧿
Аз също четох нещо подобно, но това, което аз видях, е че всъщност нея ще я снимат, но тя няма да има никаква представа за това.
И точно там е разковничето за приликата с Шоуто на Труман, където всъщност той не знаеше, че живота му тече пред камерите.

Ив, за Мирай няма никакво нито косвено, нито явно доказателство за нещо различно от това да му е мениджър.

Една Акри от мен, защото много го харесвам това куче

# 686
  • Яко в Матрицата...

Една Акри от мен, защото много го харесвам това куче
И аз, много е сладко Heart Eyes

# 687
  • София
Тук има различни теории, които се въртят около сюжета на Шоуто на Труман

https://x.com/primaveralosaa/status/1938895260077212119?t=iq-rAd … Cpd8qFfaXDhw&s=19

Дано пак феновете не са по-добри сценаристи Simple Smile

# 688
Добро утро.💕

# 689
И от мен добро утро! 🫶

Общи условия

Активация на акаунт