Отговори
# 690
Добро утро, момичета!😊

Амджата е наш човек. 😜

Интересно ще е, ако наистина се окаже, че Пера я снимат без тя да знае и може би ще има нещо такова, защото не виждам логика уж да бяга на село от цялото внимание към нея, а в същото време да знае, че я снимат.

Относно Мерт и Мирай, ами вчера никъде не видях в Х да обсъждат нещо подобно.

# 691
  • Яко в Матрицата...
Тук има различни теории, които се въртят около сюжета на Шоуто на Труман

https://x.com/primaveralosaa/status/1938895260077212119?t=iq-rAd … Cpd8qFfaXDhw&s=19

Дано пак феновете не са по-добри сценаристи Simple Smile
Засега ще чакам нещо по-конкретно от сценария, че наистина феновете пишат по-добре и с повече фантазия.

# 692
Здравейте ,момичета  Hug 
Теориите зз сценария на "Пера"са все по-интересни ,но дано вече да ни пуснат и нещо официално ,че да можем да си изградим и горе долу истинска визия за това което предстои.
Ще взема да изгледам и "Шоуто на Труман",че имам някакви много далечни спомени за него,абе направо си признавам ,че нищо не помня от филма. Simple Smile

# 693
  • Яко в Матрицата...
Eny, и аз почти не го помня, четох в нета резюме. Не ми се гледа пак Joy

# 694
Рени то понякога такива точни описания се правят ,че наистина няма нужда от гледане  на филма  Simple Smile
Мистери дето беше пуснала резюмето на "Лесна А" еми то си беше с точки и запетаи разказано всичко и аз като почнах да гледам все едно имах де жа вю Simple Smile  Ама го изгледах де ,друго си е да има мърдащи картинки  Simple Smile

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 11:18 от Eny87

# 695
Здравейте, момичета
Пожелавам спокойна неделя

# 696
В Инста споделиха сторита, които Лютфие е качила. Като липсват патроните, поне малките им сладури да ни усмихнат.

# 697
То май никой не е видял! 🤣

Относно Мерт и Мирай, ами вчера никъде не видях в Х да обсъждат нещо подобно.

# 698
Гледам анкетата и виждам, че сме големи "оптимисти" относно споделянето на снимки и клипове. 🤪 Парен каша духа. 😁

# 699
  • София
Гледам анкетата и виждам, че сме големи "оптимисти" относно споделянето на снимки и клипове. 🤪 Парен каша духа. 😁

Хахаха, аз май пак ще има да чакам. А къде е Афра, щом Лютфие е с животните?

А Мерт къде е? Нали още няма доказателства, че се е прибрал, та си питам Joy

# 700

Хахаха, аз май пак ще има да чакам. А къде е Афра, щом Лютфие е с животните?

А Мерт къде е? Нали още няма доказателства, че се е прибрал, та си питам Joy

Аз вече съм си решила къде са.😜😂

# 701
Така ходи Афито на сет! 🧿

# 702
Бел, така е. Има ли сет Нагито е първа пушка там.😜

# 703
Здравейте момичета!🌷🫶
Бях гласувала с опцията, че ще качи малко снимки, тоест няма да бъде активна, но не поясних защо.
Моята логика е не друга, а просто че това е дигитален проект, който няма да бъде веднага представен. Тоест снимките от сета ще бъдат запазена за момента на премиерата му и пускането в платформата. Нещо като “Mertuk adam”… Колко пъти феновете са молили момиченцето Еда да пусне снимки с Мерт. Тя е казвала, че може да го направи само, когато дойде времето на премиерата на филма.
Смятам, че и тук ще е така, но дали ще в така ще покаже времето.
Иначе и аз имам разни идеи в главата кой къде и какво, но тихо🤫🤫🤫

# 704
Тихо, че лоши очи гледат! 🧿🧿🧿

🧿🤍♾🪬🧄

Общи условия

Активация на акаунт