Отговори
# 705
# 706
# 707
# 708
Нещо интересно за 10те рекламни филмчета на Афра и Енгин. Браво !🙌 

# 709
Удари ме носталгия за времето, когато Мерт харесваше всичко с Афра Simple Smile

# 710
Надя, мисли, че така е по-добре за тях и че те са по-добре така!
🧿🧿🧿🧿🫶🫶🫶🫶

# 711
В Х празнуват годишнина на този пост

И на този

# 712
Бруя, съгласи ме Simple Smile
Хайде да ни е честита годишнината Tada

# 713
По случай годишнината! 🥂

🤍🧿♾🪬🧄

# 714
# 715
  • София
Защо в Х се опитват да доказват, че или Мерт не се е прибрал, или Афра не е в Истанбул. И то акаунти, които разправят, че са разделени от месеци.
Четох една по-рано днес, пълен потрес. По едни тухлички, дето 90% от сградите в Лондон ги имат, доказва, че Мерт и онази с шапката били в една и съща сграда... Значи не е само Мирай, аз бях попадала и по рано на инфо за тази, но не обърнах внимание. Че и на Мерт часовника носела, дето трябва да си сляп, че да не виждаш, че са различни JoyJoyJoy
Щях и снимки да ви покажа, но акаунтът в Х вече е заключен.
Сара не намирам и тя бълвала глупости, но не ми излиза изобщо нейният акаунт.

# 716
Сара живее в нейна собствена Вселена, където всеки ден очаква да види новите гаджета на Мерт и Афра. 🤪

# 717
Защо в Х се опитват да доказват, че или Мерт не се е прибрал, или Афра не е в Истанбул. И то акаунти, които разправят, че са разделени от месеци.
Четох една по-рано днес, пълен потрес. По едни тухлички, дето 90% от сградите в Лондон ги имат, доказва, че Мерт и онази с шапката били в една и съща сграда... Значи не е само Мирай, аз бях попадала и по рано на инфо за тази, но не обърнах внимание. Че и на Мерт часовника носела, дето трябва да си сляп, че да не виждаш, че са различни JoyJoyJoy
Щях и снимки да ви покажа, но акаунтът в Х вече е заключен.
Сара не намирам и тя бълвала глупости, но не ми излиза изобщо нейният акаунт.

Тази за която говориш, винаги е мразела Мерт още по време на сериала говореше лошо за него, а Сара още продължава да говори глупости, че Мерт си имал гадже и Афра също, преди пишеше лошо за Мерт, а сега се прави на негов фен и постоянно препубликува неща за него, а да добавя и Клеър в списъка, с тези които се правят на фенове на Мерт, преди и тя говореше как Мерт щял с Ясир да ходи по жени а сега Афра ходила по мъже

# 718
# 719
  • София
Според мен Таня(дето й закриха акаунта), Сара и Клеър са един и същи човек. Особено първата и третата имат еднакъв стил на писане.

Ето снимки към горния ми коментар
Скрит текст:

Като ще добавя, че при един бърз сърч по снимка в гугъл много лесно се намира и адресът на сградата с тухличките, от снимката на тази с шапката и няма нищо общо с този на Мерт, който издадоха арабките.

Ох и за Емре щях да пиша, че в Х бяха много възмутени как го изкараха, че се е хванал с една от най-големите хейтърки на АфРам.

Преводът е малко объркан, но общо взето става ясно за какво иде реч 🤦‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт