Отговори
# 720
Според мен Таня(дето й закриха акаунта), Сара и Клеър са един и същи човек. Особено първата и третата имат еднакъв стил на писане.

Ето снимки към горния ми коментар
Скрит текст:

Като ще добавя, че при един бърз сърч по снимка в гугъл много лесно се намира и адресът на сградата с тухличките, от снимката на тази с шапката и няма нищо общо с този на Мерт, който издадоха арабките.

Ох и за Емре щях да пиша, че в Х бяха много възмутени как го изкараха, че се е хванал с една от най-големите хейтърки на АфРам.

Преводът е малко объркан, но общо взето става ясно за какво иде реч 🤦‍♀️

Е съжалявам, но трябва да си най-големия тъпак че да не забележиш че на тази часовника е правоъгълник, а на Мерт е квадрат, а това за сградата ами то в Лондон по-голямата част от прозорците са такива

# 721
Афито от Бодрум, старо/ниео! 🤍

# 722
Тази Дидем се скъсваше да плюе Мерт, та Емрето баш с нея ще се хване.😵‍💫

# 723
  • София

Като нищо може и сама да си е пуснала фалшивите новини.

# 724
Алев! 🔥🔥🔥

# 725
  • София

Е съжалявам, но трябва да си най-големия тъпак че да не забележиш че на тази часовника е правоъгълник, а на Мерт е квадрат, а това за сградата ами то в Лондон по-голямата част от прозорците са такива

Ето ги двата часовника, да не си говорим ей така

На тази, дето не мога да й запомня името

На Мерт

# 726

Като нищо може и сама да си е пуснала фалшивите новини.

Няма да се учудя да е така. Малко да отклони вниманието от сериозните обвинения, които тегнат върху нея.

# 727

Ето ги двата часовника, да не си говорим ей така

На тази, дето не мога да й запомня името

На Мерт

Тези хора не са добре наистина, от 9 кладенци искат да изкарат вода за да докажат че те имат нови връзки, но дори и да имат това си е техния живот и те решават какво да правят

# 728
Лека нощ! 😴

🧿🤍♾🪬🧄

# 729
Сега излезе, но мисля, че не е нова, защото е с по-светлия цвят на косата.

# 730
  • София
Сега това с песента за фон АфРам момент ли е Joy

# 731
Снимката е от 15 юни! ✌🏻

# 732
Сега това с песента за фон АфРам момент ли е Joy

И тази приятелка е в кюпа.🤣

# 733
  • София
Лека нощ 😉

# 734
Добро утро момичета! 🧿🌷
Снощи заспах, а то мат’рял излязал😁
Всички са в кюпа, разбира се, обаче само приятелите дето не са “besty”🙂↔🤫
За Сара Таня и не знам си коя друга и аз вчера мернах разни неща… общо взето Сара обясни, че й пишат, че Мерт е отишъл да живее при тази Ейлюл, а тя опровергава новината и казва, че той си има гадже моделка. Даже го доказва със снимка на някаква, на която и се вижда едното око.🤦♀😆
Ще го сложа после ако пак ми излезе.
Борбата е безмилостно жестока, както е казал поета, не можем да го оправим тоя Мерт с кой по-напред е и къде е…
Но наистина, супер, че се покриха двамката. 🧿🧄😁

Общи условия

Активация на акаунт