Дистанционна работа

• 5 672
  • 147
  •   1
Отговори
# 15
От ковид насам работя от къщи и съм много доволна. Обаче на мен не ми трябва живо повече общуване, отколкото имам и без това. Преди ми отиваше общо поне час и половина да ходя на работа и да се връщам, сега това ми е чисто спечелено време.
Какво точно работя - работата ми е изцяло на компютър + разтакаване по институции. Хоум офисът по никакъв начин не ощетява качеството ми на работа и продуктивността ми.

# 16
  • София
Аз съм в сферата на пиара и маркетинга. Мога да работя и от вкъщи, но не искам.

# 17
  • Sofia
Аз съм в сферата на Outsourcing услугите.
Не съм IT, но работата ни е с такива пръснати из целия свят : поддръжка на специфични софтуери.

# 18
  • София
Аз съм юрист.
Дистанционно съм консултирала изпълнението на европейски проекти и съм подготвяла необходими документи за адвокатите в нашата кантора.
Съпругът ми е адвокат. Като изключим различните срещи в кантората и в съда, всичко останало върши от дома ни, но кантората е на метри и винаги може да отиде там при нужда.

# 19
Аз съм в счетоводен отдел, като документацията, с която се занимавам, е почти изцяло дигитализирана и няма реална нужда да съм в офис. Но фирмената политика е за хибридна работа, нямаме 100% ХО.

# 20
Аз съм във финансовия сектор, международна компания.

# 21
Дайте идеи, а дистанционна работа. Всеки втори работи дистанционно, а аз нищо не намирам.

# 22
Какво образование и умения имаш, Danytarg, за да предложим?

# 23
В кол-център може да се работи дистанционно, но трябва да се провери конкретния. Някой искат 1-2 пъти в месеца присъствено. Хубавото е, че се иска език и няма други особени изисквания. Може да работиш за фирма от София и съответната заплата, а да си живееш в Понагюрище примерно.

# 24
Бихте ли споделили мнение или опит от фирма Adecco?
Звъннаха ми за интервю за позиция технически сътрудник, харесаха ми условията, но чета много лоши мнения в БГ работодател.

# 25
А обявата тяхна ли е, или на техен клиент?

# 26
А обявата тяхна ли е, или на техен клиент?

През Adecco за EMAG.

# 27
Е, Адеко аз ги знам читави. За еМаг трябва да търсиш отзиви, но пак ще са негативни, гаранция Simple Smile А и технически сътрудник какво ще  рече? Ако е контакт с клиенти или партньори, аз бих пропуснала.

# 28
Аз си мислех наскоро да отворя тема за Бг работодателите - мнения и препоръки. Но ето че и тук може да се споделя.
И аз четох ужасните коментари по техен адрес.
Щом позицията е за Емаг, мненията към Адеко нямат нищо общо.

# 29
Е, Адеко аз ги знам читави. За еМаг трябва да търсиш отзиви, но пак ще са негативни, гаранция Simple Smile А и технически сътрудник какво ще  рече? Ако е контакт с клиенти или партньори, аз бих пропуснала.
В това се изразява позицията, да.
А защо бихте пропуснали?

Общи условия

Активация на акаунт