Лятна вечеря за цялото семейство, готова за 15 минути?

• 10 722
  • 84
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Бърза пица става и от арабските питки, но на тийна вече му трябват 2 Simple Smile

# 46
За днес отнесох от един турски супермаркет буркан тарама , купих тъмен селски хляб от хлебарницата нарязан на тънки шайби, авокадо нарязано на тънки шайби и една зелена салата от айсберг със зелен лук, морков и домат . Готова съм лекичко полекичко за 15 мин. Дори бяло винце охлаждам.

# 47
На мен днес 15-те минути ми се получиха със замразен хляб  с масло и чесън от Лидл - стоплен във фурната за 10 мин., таратор и кавото имаше изостанало в хладилника - бекончета, сиренца, кашкавачле, репички, чери домати, малко сьомга...
Утре ще пазаруваме наново)))

# 48
Диня и пъпеш със сирене...

# 49
Диня и пъпеш със сирене...
Любима комбинация! Simple Smile

Диня + домашна баница - също много добре върви Simple Smile

# 50
  • Mediterraneo
Моите 15 минути днес- готови хаш браун във фраера, аз през това време изпържих 4 филета риба( съжалявам, не знам каква е рибата на български). Тараторът е отговорност на ММ, винаги има огромна купа в хладилника, която се яде за обяд и вечеря.

# 51
Моята беше много хубава картофена салата с ръжен хляб и за десерт пъпеш.

# 52
За обяд направих миш- маш, като чушките ги купувам опечени и обелени.
Таратор.

Моята вечеря беше домат с пресносолно сирене.

# 53
Какво е хаш Браун?

Моите 15 минути днес- готови хаш браун във фраера, аз през това време изпържих 4 филета риба( съжалявам, не знам каква е рибата на български). Тараторът е отговорност на ММ, винаги има огромна купа в хладилника, която се яде за обяд и вечеря.

# 54
  • Mediterraneo
Вид картофени кюфтета.

# 55
Снощи шопска салата, филета сельодка и гъби в масло, диня.
Тази вечер пържени тиквички за двама.- ще се вместя в 15 минути и готова картофена салата.

# 56
  • Mediterraneo
Печени наденици и бял ориз за гарнитура ( 8 минути в кукъра).

# 57
Салата с червен лук и нахут. Тъмен хляб с пастет. Сини сливи.

# 58
Салата с червен лук и нахут.
Снимка и рецепта, моля! Звучи прекрасно!

# 59
Agent Provocateur аз сама си я измислих, защото ми беше останала една трета доза нахут и имах една огромна глава червен лук. Добавих черни маслини без костилки, лимонов сок , зехтин, черен пипер.
На мен ми се беше доял червен лук и исках да си изям нахута и си го измислих това самичка. Не е нищо специално.

Общи условия

Активация на акаунт