Отговори
# 630
# 631
Като фенка на Демет, мога да Ви кажа "Браво!" за хубавата и позитивна тема, да му е приятно на човек да ви чете. Чудно ми е защо в другата тема на Чаатай са токова фанатизирани и озлобени срещу хора, които не познават нито лично нито коствено, независимо, че една "кака" твърди, че говорела от първо лице.

# 632
# 633
Здравейте , благодаря за хубавите  думи към нас в темата. Всеки  отговаря за себе си. Може би някои вкарват и лични неща за да не я харесват Демет. Ние тук сме искрени и не се подмазваме на никого и ние приятно и с момичетата от  " Градинката" на колежката и смея да твърдя, че е взаимно и си помагаме. Те също уважават и харесват Чаатай и му признават качествата на актьор. Между двамата има добра хармония и енергия и се забавляват на снимачната площадка.  Дори и да свърши сериала ще е хубаво да поддържаме контакти.  
В интерес на истината има случаи в  които и тук сме критикували други Чачови екранни партньорки и не са ни приятни по разни причини , но не сме говорили в  "единствено лице". Най - добре да не се обръща внимание няма смисъл да се ядосва човек. Не разбираме и толерираме това да си мениш мнението изведнъж за нечия изгода , щото добре знаем как са хейтили и Чаатай че няма да гледали дадени проекти  и сега обърнаха другият лист и външният му вид не бил толкова важен. Срещу нас се излива злоба, но то си е до възпитание и ниво. Човек трябва да си мери всяка дума дори и когато се майтапи.

Това ,че Демет си е " пипала" лицето и слагала ботокс не е нито първата ,нито последната, която го прави със или без причина като има възможности. Въпроса е да не се пристрастиш, щото има много такива случаи и е страшно.
Аз съм привърженик на естествената красота ,но не съм и против корекциите стига да не добре направени естетически.   

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 13:08 от femmi2

# 634
Като фенка на Демет, мога да Ви кажа "Браво!" за хубавата и позитивна тема, да му е приятно на човек да ви чете. Чудно ми е защо в другата тема на Чаатай са токова фанатизирани и озлобени срещу хора, които не познават нито лично нито коствено, независимо, че една "кака" твърди, че говорела от първо лице.
sboncheva, добре дошла при нас и благодаря за хубавите думи.
Откакто Феми е автор на темата тук цари мир, разбирателство и взаимно доверие. Изказваме свободно и без притеснение  личното си мнение. Уважаваме различното мнение, защото всеки има право да харесва или не дадени актьори. Но не си позволяваме да хулим, обиждаме и нападаме. Забавляваме се и пишем с удоволствие за нашия Патрон.
Демет аз я преоткрих в „Eşref Rüya“. Допадна ми играта ѝ, възхитена съм от хъса, с който изгражда образа и умението да завладява зрителите. Оказа се много добра и в драматични роли. Изгледах на един дъх "Казвам се Фара" и съм възхитена от партньорството, което направи с Енгин.
Как да напиша нещо лошо за нея, когато тя тотално ме спечели.
Страхотна е!

# 635
Благодаря ,ще ме засрамите Blush стараем се и в във виртуал и Реал макар, че често съм емоционална.

Малкият - Голям Бог бос и лидер на мафията. 🖤

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 19:24 от femmi2

# 636
Много ми хареса поста на Катя от темата на Градинката. Пак си го откраднах, защото е преведен от нея, а аз можех да пусна само снимките.
Катя, благодаря за всички преводи, които правиш и от които и ние се възползваме.
Много интересни статии пускаш в темата.
Поздравления!

От официалния профил на сериала в Х също се активизират днес с кратка панорама на Ешреф и Нисан от първия сезон https://x.com/esrefruyadizitv/status/1945476196189257981

Еп. 1 - Ешреф не знаеше, че Руя, любовта, която търсеше от години, стоеше точно пред него като Нисан.

Еп. 2 - Нисан пое рискове, за да защити Ешреф, и този момент задълбочи връзката им.

Еп.  3 - Въпреки близостта, която изпитваше с Ешреф, Нисан искаше да избяга от тъмнината, в която беше повлечена.

Еп. 4 - Ешреф рискува живота си за сестрата на Нисан и е ранен от ръката ѝ.

Еп. 5 - Нисан неочаквано завързва близки отношения с Ешреф, за да опази тайната си.

Еп.  6 - В момента, в който Ешреф каза, че в живота му няма място за любов, всичко се промени.

Еп. 7 - Ешреф се сбогува с Нисан, мислейки, че враговете му са му написали смъртната присъда.

Еп. 8 - Нисан изостави пътя към мечтите си, за да бъде с Ешреф.

Еп. 9 - Ешреф и Нисан се бореха заедно да се измъкнат от капана, в който попаднаха.

Еп. 10 - В момента, в който Ешреф научи Нисан как да държи пистолет, привличането между тях стана очевидно.

Еп. 11 - Нисан признава любовта си, Ешреф не успява да скрие чувствата си и любовта им излиза наяве.

Еп. 12 - Нисан предлага на Ешреф да оставят всичко и всички зад гърба си и да започнат нов живот заедно.

Еп. 13 - Ешреф отиде в затвора, за да защити Нисан, финалът на сезона остави дълбока следа в сърцата.

# 637
Ех , отново сте споделили интересни и красиви и полезни неща  със цитиран превод. Flowers Tulip
Браво от официалният профил на "Ешреф Рюя"  че въпреки ваканцията се стараят да поддържат страницата и интереса.

"Бих се отказал дори от себе си"

Признати чувства и любов излязла наяве с нежна и красива ,жадувана целувка и докосване. Kissing Heart

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 22:13 от femmi2

# 638
# 639
# 640

Сборен колаж от ЕП 1 до ЕП 13 - Финал на сезона. 

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 12:43 от femmi2

# 641
Здравейте, дами!

Никъде нищо ново за новия филм "Uykucu", но статистиката е налице:
Цитат
Според данни на Adba TV (9-15 юли), най-популярните актьори на екрана са 💥

Çağatay Ulusoy #EşrefRüya set💥

Понякога най-големите проблеми завършват с прегръдки...

"Не дегустирайте чуждия живот.
Придайте вкус на своя."

Нека и днешният ден бъде изпълнен с радост, обич, споделеност и успех!

# 642
Плажно слънчева Елчин Yellow Heart

С кученцето си

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 16:23 от femmi2

# 643
Панорама на „Eşref Rüya“ - Сезон 1

Еп. 1 - Ешреф не знаеше, че Руя, любовта, която търсеше от години, стоеше точно пред него като Нисан.
Еп. 2 - Нисан пое рискове, за да защити Ешреф, и този момент задълбочи връзката им.
Еп.  3 - Въпреки близостта, която изпитваше с Ешреф, Нисан искаше да избяга от тъмнината, в която беше повлечена.
Еп. 4 - Ешреф рискува живота си за сестрата на Нисан и е ранен от ръката ѝ.
Еп. 5 - Нисан неочаквано завързва близки отношения с Ешреф, за да опази тайната си.
Еп.  6 - В момента, в който Ешреф каза, че в живота му няма място за любов, всичко се промени.
Еп. 7 - Ешреф се сбогува с Нисан, мислейки, че враговете му са му написали смъртната присъда.
Еп. 8 - Нисан изостави пътя към мечтите си, за да бъде с Ешреф.
Еп. 9 - Ешреф и Нисан се бореха заедно да се измъкнат от капана, в който попаднаха.
Еп. 10 - В момента, в който Ешреф научи Нисан как да държи пистолет, привличането между тях стана очевидно.
Еп. 11 - Нисан признава любовта си, Ешреф не успява да скрие чувствата си и любовта им излиза наяве.
Еп. 12 - Нисан предлага на Ешреф да оставят всичко и всички зад гърба си и да започнат нов живот заедно.
Еп. 13 - Ешреф отиде в затвора, за да защити Нисан, финалът на сезона остави дълбока следа в сърцата.

# 644
Привет! Започнах да гледам Между света и мен ,че съм го пропуснала все още не съм свършила с проекта ,но много добра роля прави там Демет.Сега тъкмо и колегата Метин Акдюлгер се появи. Хафса и отива да е гадничка по ми е забележима.Препоръчвам!

Общи условия

Активация на акаунт