Отговори
# 645
Между мен и света е готино сериалче тъкмо като за лятото и състава е добър.  Гледах го отдавна , та може и да си го припомня . Дисни щеше да снима и втори сезон . Сега като се завърнаха на пазара турския може и да заснемат продължение.

Красивият, известен и талантлив "Шивач" -  Пейями Докумаджи🤩 

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 23:01 от femmi2

# 646
✅🔎Интересни подробности: Турските сериали по света

▪Сериалът #МечтатаНаЕшреф държи първото място в платформата Prime Video от 91 дни👏🏻😍🔥

《Мечтата на Eşref/Eşref Rüya》

😍❤‍🔥❤‍🔥❤‍🔥😍

# 647
Абе не е много летен бая драма си има ,но ми харесва изгледах 5 серий на един дъх.

# 648
Абе не е много летен бая драма си има ,но ми харесва изгледах 5 серий на един дъх.
Не ме подвеждайте, момичета, че да не го захапя и аз този сериал. Иска ми се, но се познавам и отново ще будувам седмица докато не го изгледам. А имам толкова много работа...

Актуализация от Джерен Бендерлиоглу 📸

🌀Умут📸

# 649
Почвай го бързо ще го изгледаш,  щото е на платформа и там епизодите са по 6 - 8 и с кратко времетраене.  

Диди , ако ти попаднат гифчета или снимки от между мен и света мятай ги  тука.

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 22:33 от femmi2

# 650
Като изгледам проекта на драго сърце гледам я карам лежерно ама изпатках пет серий една след друга. ;д
Понеже е от Пънар Булут и МФ исках да го погледна ,че нали сега ни предстои същото с Мертиньо и Мирайче.

Много е красива Демет с тази коса и този стайлинг.

Определено ги харесах с Метин повече дано я направят с него ,че съм бясна на героя на Буура.

# 651
Добро петъчно утро Nature Sunny

# 652
Здравейте, дами!

Новини за Чачо и новия проект не откривам, но можем да разнообразим с прекрасните му партньорки, които очакваме с нескрит интерес:

“Не е нужно да си голям, за да докажеш собствената си сила.
Трябва да си скромен, за да покажеш душата си"

Заредете се с усмивки и прекрасно настроение!
Слънчев и ползотворен петък ви желая!

# 653
Луда , бясна  Ревност Nature Fire  то не е  само това , ядоса се че не го послуша и избяга.  Трябваше да му се довери изцяло , защото е умен и знае какво прави.  

Тук е тиха ревност и планът му беше перфектен след като го провокираха нарочно  Wink  

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 11:59 от femmi2

# 654
Красавец!

Цитат
Всичко, което прави, той го прави с любов💗
#ÇağatayUlusoy

# 655
Хайде и един шериф и секси каубои да сложим

# 656
Свърших с проекта и мога да кажа ,че който не го е гледал да го изгледа краят е отворен много яд ме хвана че тя хем си избра Кенан хем той го беше страх да я поиска но посланието всъщност беше много силно и тримата сами накрая по своят път.Доволна съм!
Кратко и не натоварващо и същевременно те кара да се замислиш над много неща.
Но определено беше най-добрата визия на Демет в сериал и страшно много и подхождаше тази роля и Хафса ми хареса.

Тези дни определено се опознавам с Демет пропуските си изгледах и филма им с Ураз К и Бинур Кая - препоръчвам. Комедия за болки в корема от смях.

Феми беше попитала за гифчета пускам каквото има в из тумблр

# 657

Много и харесвам роклите и стайлинга в сериала. Като на модно ревю е. Всеки път е с различна й и  стоят страхотно по хубаво тяло. Грим , прически всичко е на ниво. Hands Nail Care
Отворен край хич не харесвам и се дразня ,макар че си оставят вратичка за продължение така. Но я има , я Йок. ! Говоря по принцип не само за "Между мен и света".

Хазалджъм  най после се появи Heart Eyes с екипа на " Стая за Разпити" и с колегата Чаалар.  

Снимките на сериала на втори сезон са завършени. Скоро по TOD

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 20:31 от femmi2

# 658
🌀 Зад кадър 🎬 ~Esref Ruya~

# 659
Добро утро през уикенда. Nature Sunny
Да започнем с традиционното кафенце и с усмивки Simple SmileRelaxed

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 14:51 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт