Отговори
# 660
Здравейте, дами!

Кафенце и от мен за отскок и... разходка из нета.
За "Uykucu" - нищо ново, феновете продължават да творят колажи, но „Eşref Rüya“ определено ни вълнува и с нетърпение очакваме новия сезон.
Цитат
💬Ешреф е сдържан човек сам по себе си. Страхува се да покаже емоции, които са присъщи на всеки човек. Страхува се просто да се наслаждава на малките неща, страхува се да си признае, че харесва Нисан. Нисан, не се страхува от тази дума, „издърпва“ тези чувства от него, давайки му радостни емоции и спомени. Ето защо той е толкова привлечен от нея.

„Нека не поглеждаме назад с гняв, нито напред със страх, а да гледаме наоколо с внимание.“
Джеймс Търбър
Пожелавам ви усмихнат, слънчев и безгрижен почивен ден!

# 661
# 662

Социален рейтинг от Адба  

Още с Хазал и екипа на проекта.

От ИИ - Просто Прелестни ! 🔥🔥🥰🥰🥰

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 14:48 от femmi2

# 663
Цитат
Ако няма промени, вторият сезон на сериала „Мечтата на Ешреф“ с участието на Чаатай Улусой, Демет Йоздемир и други ще започне да се излъчва по Kanal D в сряда, 26 септември!!! 📺🗓
Също така, компанията, продуцираща сериала, води преговори с няколко актьори, които да се присъединят към актьорския състав. Според слуховете, Арас Булут Ийнемли (въпреки че вероятността е много малка) и Четин Текендероглу са сред тези актьори.
Четин Текендероглу води преговори за роля, той ще замести Якуб Баба и ще се срещне с Ешраф в затвора, а също така ще му бъде от голяма помощ. 👥🤝

# 664
Нещо не ми се вярва да почнат  през септември, ама може и така да е. Докато няма достоверно инфо всичко са слухове.
Четин Текиндор може и да участва, като гост актьор. Много се пише за Арас Булут и "Ешрефа", но е малко вероятно.

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 17:12 от femmi2

# 665
Вижте кого ви водя Sunglasses

Жената е написала, че му е братовчедка.

# 666
Вижте кого ви водя Sunglasses

Жената е написала, че му е братовчедка.

Ухаааа , Катеее Kissing Face улови го изгубеният мустакат "сънливец" . Благодаря ти ! Flowers Tulip Много е сладък бе пу ,ПУ. 🥰 Сладкишче да се разтопиш направо. Каква топла и красива усмивка.  🙂😊😊😊 Свеж е загорял и слабичък. Красавец Heart Eyes  
Бил е на семейно посещение в Чанаккале.  Жената му е братовчедка, детенцето е синът й предполагам. През този  уикенд е бил почивка от снимките на филма.  

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 22:08 от femmi2

# 667
Трябвало е да изчезна от темата, та да се появи нашият мустакат сладур.
Катя, благодаря много за новите фотки с Чачо. Голям хубавец е нашичкият и с мустак!

# 668
Цитат
Нещо не ми се вярва да почнат  през септември, ама може и така да е. Докато няма достоверно инфо всичко са слухове.
Ако имат заснети серии в аванс още в края на 1-ви сезон.

# 669
Цитат
Нещо не ми се вярва да почнат  през септември, ама може и така да е. Докато няма достоверно инфо всичко са слухове.
Ако имат заснети серии в аванс още в края на 1-ви сезон.
И аз мисля, че не е невъзможно да започнат в края на септември. От продукцията съобщиха, че подготвителната работа е започнала. Ако в средата на август се събере екипа снимките могат да стартират. Ще видим...
Не ми се вярва, но много ще се радвам ако и Арас се включи в проекта. 

🆕Актуализация на Instagram - Демет Йоздемир

🌀 Зад кадър ~Esref Ruya~ 🎬

# 670
Хайде да поиграем на табла 

Чаатай с чичо си Кемал

И от архивите. Пада му се близък чичо по бащина линия. Красиви мъже са и таткото Айлин и Чаатай и чичото. Ген какво да правиш и харизма.

# 671

ФЕМИ* след като му е чичо по бащина линия
излиза че и той е с български ген..чичо Камен
Joy

# 672
Тази вечер сме щастливи - неочакван водопад от фотки с Чачо.
А дано така продължава и занапред.
Видяхме нашия красавчик с чичо си, снимал се е и с братовчедка си. Време е вече и с Аслъханче да се фотне. Сам ли гостува на роднините си - този въпрос ще ме измъчва цяла нощ.
Редно е да представи годеницата на родата.
Нали скоро сватба ще вдигаме?!

ФЕМИ* след като му е чичо по бащина линия
излиза че и той е с български ген..чичо Камен
Joy
Софиии, с чичо Камен и българския ген, направо десятката удари!  
Щях да се задавя от смях.
Ама "хваща око" тоз чичо. Заплювам си го - за мене е!

# 673
# 674

Здравейте , неделно Nature SunnySunglassesFlowers LeavesNature Sweat DropsNature Sweat DropsAnimal DolphinAnimal Fish

Софииии с глас се смея , ама е така с бг ген е чичото и красив и запазен е. Остарява красиво. Може и той да се сдобие с бг гражданство и паспорт.

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 17:44 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт