Медицински център за асистирана репродукция Варна ( 2025)

• 5 831
  • 124
  •   1
Отговори
  • Столицата на "Второто българско царство"
Здравейте и добре дошли в новата тема!
🩷💙
ЕКИП:
▶️ Д-р Кателия Александров - Специалист АГ, зав. „Ембриологичен сектор” - тел. 0888 325 749, alexandrov_md@abv.bg
▶️ Доц. Стефан Кисьов - специалист АГ - тел. 0888 516 859
▶️ Д-р Атанас Александров - лекар - тел. 0883 404 104
▶️ Д-р Симона Анжел Георгиева - лекар - Фетална Морфология - тел.0895 518 173
▶️ Галина Ненкова - ембриолог
▶️ ак. М. Динова - тел.0888 240 015
▶️ ак. А. Несторова - тел.0889 535 743
▶️ ак. Е. Екрем - тел.0897 699 603
▶️ ак. Б. Георгиева - тел.0883 606 535
▶️ ак. Даниела Коева - тел.897 904 345
▶️ Пепина Методиева - администрация - тел.052 613 805, 0887 970 562
▶️ Събина Иванова - регистратура - тел.0878 222 382

Адрес : гр. Варна, в сградата на Промишлена Енергетика - бул. “3ти Март” № 19, етаж 3.

https://www.invitro-varna.com

Тел. +359 878 222 382
        + 359 887 970 562

Група във Фейсбук:
https://www.facebook.com/groups/785239508577323/
Пренатална галерия:
https://www.ehd.org/prenatal-images-index.php

Стари теми:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1480512
https://m.bg-mamma.com/?topic=1348216;_gl=1%2Afv6u0m%2A_ga%2AMTk … xNiRqNCRsMCRoMA..

Успех на всички! Надявам се скоро темата да се запълни с много положителни тестове 🙂
Бъдете смели и мечтайте!
Мечтите се сбъдват!

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 23:49 от bebebe

# 1
Пожелавам на всички ни в тази тема и тази година, повече положителни резултати. HeartKiss

# 2
Успех на всички !
Изживейте си лятото !
Предлагам на всички Ви безплатно по два дни с моите близнаци ( да си калите търпението ) 🤣😂🤣
Моето търпение когато свърши влизам да чета тук 💕
Напълнете темата с положителни емоции и резултати , безсънни нощи и вълнения и бъдете щастливи .

# 3
Някой правил ли е серклаж в центъра?

# 4
Здравейте дами, включвам се с ново 20. В понеделник се надявам да започнем стимулация за ин витро най-накрая, но днес ми излязоха резултати за TSH 3.504 (миналата година беше 2.5). Нямам никаква идея на какво се дължи това увеличение. Приемах летрозол в продължение на 6 месеца при инсетата, може би това? Знаете ли дали би ми попречило на стартирането? Някоя дама да е била в подобна ситуация? Ако трябва да отложим отново ще се Misc Gun

# 5
Здравейте дами, включвам се с ново 20. В понеделник се надявам да започнем стимулация за ин витро най-накрая, но днес ми излязоха резултати за TSH 3.504 (миналата година беше 2.5). Нямам никаква идея на какво се дължи това увеличение. Приемах летрозол в продължение на 6 месеца при инсетата, може би това? Знаете ли дали би ми попречило на стартирането? Някоя дама да е била в подобна ситуация? Ако трябва да отложим отново ще се Misc Gun
Не съм изпадала лично аз в такава ситуация, но съм с Хашимото и на л-тироксин от 8 години, та ако ви види ендокринолог днес или утре ще е най-добре, кажете че Ви предстои стимулация, а и че сте имала такива с летрозол, за да изпише подходящо лечение и за Вашe спокойствие, пуснете в понеделник сутринта преди да идете в центъра едни хормони (наред с половите визирам и TSH, T3, T4), би трябвало до обяд да излязат и ако резултатите са по-добри спокойно да си започнете стимулацията без забавяне. По принцип за да има значим ефект от терапия отнема поне две седмици, но и за няколко дни има шанс да го свалите това TSH, опитайте.
Пожелавам Ви успех и бързо да минете в отбора на бременните! 🍀
П.п. аз днес подадох документите за кандидатстване по фонда и започва голямото чакане.  😅

# 6
Мен никой не ме е питал колко ми е ТСХ. Идея нямам колко е било в деня на трансфера, но три седмици след това беше 3,5 и ендокриноложката ми изписа минимална доза хормон и всичко си дойде на мястото. Не мисля, че ще има отлагане при теб, не се тревожи.

# 7
Благодаря ви много за успокоението ❤️ Чета из други форуми, сакън под 2 трябвало да бъде, че качеството на яйцеклетките да било добро, но честно казано ми писна. То няма вариант, в който всички планети да се подредят и да няма поне на едно място отклонение 😒 От кой ендокринолог сте доволни?

Боровинке, пожелавам ти късмет 🤞🏻 ще ви одобрят!

Паганне, и на мен никой не ми е искал, да ме пита някой за какво го пуснах - само и това да мисля сега..

# 8
От години ходя при доктор Мариела Бъчварова. Аз си го пуснах, защото по принцип си следя щитовидната жлеза. Ако не бях, нямаше и да разбера, че нещо става.
Много успех ти пожелавам и скоро да се похвалиш.

# 9
+1 за Мариела Бъчварова.
От години ходя при доктор Мариела Бъчварова. Аз си го пуснах, защото по принцип си следя щитовидната жлеза. Ако не бях, нямаше и да разбера, че нещо става.
Много успех ти пожелавам и скоро да се похвалиш.

# 10
  • Столицата на "Второто българско царство"
Аз съм на терапия с Еутирокс 25мг,заради TSH. По време на стимулация при мен се повишава, за да ги държим под 2.5 съм на терапия... естествено при изследване на TSH, пускам ТАТ и Мат, FT3 и FT4. Добър ендокринолог ще те насочи много бързо. Моето в момента е 1.51, но не съм в стимулация (чакаме ДЯ), но си приемам хормоналния препарат вече 5 години....

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 10:32 от bebebe

# 11
Здравейте,
Преди съм убедена, че не даваха болничен, но скорошно инфо да има някоя от вас?
Все още ли не се дава след трансфер или пункция?

# 12
Все още не дават болничен.
Здравейте,
Преди съм убедена, че не даваха болничен, но скорошно инфо да има някоя от вас?
Все още ли не се дава след трансфер или пункция?

# 13
Днес получихме одобрението от фонда, какви са следващите стъпки? При дамите които вече са минали по този път кога започнахте стимулацията ? ❣

# 14
Аз получих одобрение април и още чакам.. трябвало да "успокоим" яйчниците с противозачатъчни първо.

Днес получихме одобрението от фонда, какви са следващите стъпки? При дамите които вече са минали по този път кога започнахте стимулацията ? ❣

Общи условия

Активация на акаунт