12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех!

• 46 870
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Azzy - попитайте я за да знаем следващите, нашите дипломи във вторник и чета внимателно за инфо за платформата.
Тя реши да пусне питомното /ВТУ вече е приета/ и да гони дивото /СУ/.

# 241
В дипломата пише ли някъде оценките от 9 и 10 клас? Моят си е загубил удостоверението  за 10, има само академична справка. А част от оценките в 9 и 10 клас са му балообразуващи за специалността.

В дипломата за средно образование мисля, че се вписват само оценките от 11 и 12 клас, както и ДЗИ.
Ако имате серията и номера на удостоверението след 10 клас - изтеглете го сканирано от сайта на МОН.
Ако го нямате - от училището ще Ви направят копие/дубликат или поне ще могат да Ви дадат серията и номера за да го свалите. Със сигурност го имат.
                   В дипломата има серия и № на удостоверението от 10 клас. Така, че можеш спокойно да го изтеглиш от сайта на МОН.
                   Взехме си дипломата и определено съм разочарована от церемонията. Добре, че имаше сянка в противен случай щяха да припаднат на това силно слънце. Нямаше грам тържественост и се получи едно дълго и скучно четене, подписване и връчване. Добре, че нейната беше една от първите та я взех и си тръгнах още когато започнаха с 12 А клас. Изпратих клип на майка и за да си види детето и....утре я чакаме да кацне у дома. Ще подаваме документи за кандидатстване с нея.

# 242
Да, видях. Взехме я преди малко.
Ние закъсняхме и не успях да хвана началото.

# 243
Ние пък от мерак подранихме! Yum За това малко съм разочарована, но в този случай се сещам за онзи виц с пианиста в бара - Не го бийте той толкова си може!
               Важното е , че приключихме успешно с този етап от образУванието ни! Smiling Imp
               Желая успех на всички в следващия етап и да сбъднат мечтите си!

# 244
Тези общи бройки по направления университетите ще ги уточнят ли конкретно по специалности и пол?

# 245
  • у дома...
Тези общи бройки по направления университетите ще ги уточнят ли конкретно по специалности и пол?
Да, изчакайте заповедите на ректорите на ВУЗ.

# 246
Това не е сайта на мон с регистъра на дипломите.
Този сайт коментираме:
https://regdiploms.mon.bg/

Мария, благодаря!
За тези, които се чудят като мен -  на кирилица се попълва серията на документа!

# 247
  • София
И на кирилица не става.Спазвам стриктно описанието С-25, 00****

# 248
  • Пловдив
С-25,00****  Без интервал sssani  Blush

# 249
Това с кирилицата е голяма тъпотия. Има чужди унита, които правят справка и ще си въвеждат С на латиница и ще им изписва, че няма такава диплома...

# 250
  • София
На сайта е описано с интервал.Аз пробвах всякак- не става

# 251
Малко тъпо, ама да пробваш от друг браузър.
Какво съобщение получаваш?

За децата в чужбина, ако няма легализация, аз бих писала забележка за това. Много коварно е да решат, че няма такава диплома. Макар и със забележка кой ще си играе да си вкарва кирилица символ. По скоро ще заявят, че не могат да проверят.

# 252
И при мен не става. Ще го чакам да се прибере, за да пробва той.

# 253
Може да не са ги качили още от 18-то. Да са си ги сканирали, но не и ъплоуднали. Звъннете и питайте.

# 254
  • София
Пробвайте и с рег. номер. На голямата ми дъщеря само така излиза. Със серия и номер - не.
Но може и още да не са ги качили, както каза Мария.

Общи условия

Активация на акаунт