12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех!

• 46 718
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
  • Велико Търново
Привет и от мен!Аз основно чета темата от как децата бяха 7-ми клас и така до днес.
Вчера беше раздаването на дипломите в училището на дъщеря ми.Беше много тържествено и имаше оркестър, който посрещаше гостите и след това закри церемонията.
Няма да вземам отношение по последната тема за самостоятелност и обгрижване, защото ние дори не знаехме с мъжа ми в кои университети е кандидатствала.Сега в сряда има дата за интервю и ако всичко е наред ще я изпратим за САЩ на 25.08.Все още ми се струва, че има много време и някак не мога да се притесня/дано и докрая се държа така/.
mrancho, много късмет и успех на Стефчо!Герой е, а и вие с баща му.Прегръдки!
Късмет и много успехи на всички деца!

# 406
  • Някъде в Европа...
Хехе, и тази тема не мина без хапливи забележки 🤣🤣🤣
От споделените действия и характер на дадено дете - на която й е интересно да прави сравнения между нейното и останалите, да си ги прави! Някои просто разказваме, защото последното, което би ми хрумнало, е да сравнявам моето с останалите, с цел да изтъквам или да се успокоявам, че е по-добро, То така или иначе си е най-доброто😁, просто защото е моето , от такава майка - няма какво да е друго 😁..
Хайде, да ви усмихна малко 😜😜😜😜, че много напрежение лъха в последните страници..😉😉😉

Сиска, стискаме палци всичко да е шеЗ..Знаеш, че дъщерите ти са слънца 🌹🌸🌸

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 23:17 от AIR

# 407
AIR, съгласна съм, че за всяка гарга нейното гардже е най- хубаво и топ в класацията. Но приеми, че има хора, в чиято  ценностна система има по- далечни и трудно постижими цели, за разлика от това, което описваш.
Иначе се радвам, че достигна до това да приемете, че получавате диплом, а не хартишка.
Успех желая  в последващата реализация !

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 05:43 от vaya11

# 408
  • Някъде в Европа...
AIR, съгласна съм, че за всяка гарга нейното гардже е най- хубаво и топ в класацията. Но приеми, че има хора, в чиято  ценностна система има по- далечни и трудно постижими цели, за разлика от това, което описваш.
Иначе се радвам, че достигна до това да приемете, че получавате диплом, а не хартишка.
Успех желая  в последващата реализация !
Успехът е ясен! 😁 Мерси! 😁
Относно съвета към мен (грешно насочен, при това 😉) - точно това съм написала по-горе, явно трябва да поясня: абсолютно равнозначно приемам мнението на всяка една от вас за детето й,  без да  ми е повод за сравнения, състезания в опит да "издигна" моето или да си подхранвам самочувствието на супер майка, още по-малко да омаловажа целите, действията или характера на чуждото.
Диплома или "хартишка"?! Laughing.. Интересен въпрос  - факт е, че всеки получава такава за средно образование Satisfied и който не е поискал, на него не му е свършила работа, а значението на съдържанието й е сведено до минимум в голяма част от случаите  Stuck Out Tongue

Прекрасна седмица с повече усмивки! 🏖️🏖️🏖️

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 19:25 от AIR

# 409
Днес ще подаваме за СУ, отвори дипломата дъщеря ми, но не разбрахме откъде да я изтеглим. Нося я да я сканирам за всеки  случай, но ведин файл ли трябва да са трите страници? Или с телефон сканирахте...как процедирахте за СУ специално?

# 410
Обикновени снимки с телефона. Няма нужда да я носиш на специално място да сканираш. Щом я откриваш в регистъра(че много хора още не могат да ги намерят там) , може и от там. С десен клик на снимката запазваш изображението или с програма за скрийншот.  Варианти много. Не знам защо в самия сайт не са добавили един бутон за даунлоуд.
В сайта на СУ искат три файла във формат jpg - първа страница, вътрешните страници и последната страница.

# 411
Е, по-надолу превъртете, ако сте в сайта на МОН за дипломите. След изброени разни оценки има две снимки на дипломата. Това са файловете за дърпане.

# 412
  • София
Е, по-надолу превъртете, ако сте в сайта на МОН за дипломите. След изброени разни оценки има две снимки на дипломата. Това са файловете за дърпане.

ще превърташ, ако си намериш изобщо дипломата Simple Smile става дума за това, че учениците от някои гимназии изобщо не си намират дипломата в сайта на МОН по зададени критерии за търсене.

# 413
На мен вдясно на компютъра ми дава Сканирани изображения, но не мога да ги изтегля, трябва по някакъв по- сложен начин разбира се, защото да е лесно

# 414
Не знам за какво превъртане говорите . Когато влезете в сайта за дипломите търсената излиза в десния край на екрана и елементарното копи с десен бутон. След това спокойно я прикачвате в сайта на СУ / в нашия случай/. В сайта се влиза с ЕГН и рег. № . Формата на нашия е ххх-ххх. Стана за секунди намирането. Аз я копирах и я препратих на девойката.

# 415
Няма бутон за сваляне. Кликни върху картинката на сканираното изображение и като се отвори и ще можеш да съхраниш.

# 416
Да питам - като се записват децата вече окончателно университетите в Бг прибират ли дипломата и удостоверението за 10 клас оригинал?
Ако ги прибират и  искат децата да ходят на шофьорски курсове, да започнат работа, то как става това?

# 417
Няма бутон за сваляне. Кликни върху картинката на сканираното изображение и като се отвори и ще можеш да съхраниш.

Ами кликвам, не, не мога да я съхраня, нещо трябва да се направи, не става с обикновено save as.
Ще видим довечера, не съм в сайта на СУ, направих нормални сканирани 3 снимки, в сайта на на МОН са 2 реално

# 418
Не знам за какво превъртане говорите . Когато влезете в сайта за дипломите търсената излиза в десния край на екрана и елементарното копи с десен бутон. След това спокойно я прикачвате в сайта на СУ / в нашия случай/. В сайта се влиза с ЕГН и рег. № . Формата на нашия е ххх-ххх. Стана за секунди намирането. Аз я копирах и я препратих на девойката.

От телефон гледам, там са надолу след оценките. Трябваше да поясня.

# 419
  • у дома
Ами да ти пратя нашето ЕГН,номер на диплома и рег номер да видя за колко секунди ще стане...На мен ми отне  доста време да правя какви ли не комбинации и не става просто-127мо и ФЕГ също не успяват за секунди ...
Писах на класната и тя каза,ще днес ше пита и ще ми пише.
Дипломата от 10 кл я намирам без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт