12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех!

• 46 758
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
Ака детето няма нищо против да отиде с родител няма никакво значение какво ще кажат хората.
В конкретния случай аз говоря за това, че почти всички тук сме съпричастни с онлайн кандидатстването под една или друга форма.

# 391
Аз си признавам, че съм супер неоправна с тези неща и към днешна дата-на 46 години съм  Всякакви административни неща ме подлудяват, много ми е неприятно да се занимавам с тях.

# 392
ПодадоХМЕ и ние в СУ, онлайн. Така или иначе му трябвах за плащането с карта.
Следващите дни ще подадем и в УНСС. За днес му стигало, а и други ангажименти го зоват. Отделно още не е решил там как ще реди специалностите. В СУ си имаше регистрация и от изпитите, та стана доста бързо.

# 393
  • София
Абе има една приказка.."да са живи и здрави мама и тате докато ме поемат децата..."😄
Имам и истинска случка пред очите как идва една майка и води "детето" пред полицейското управление и пита постовия,"извинете,тук ли е кастинга за полицаи...🤪"
Всеки да си живее както го влече.
Не разбирам дали призива е да спрем да пишем в темата,защото ще се започне дисекция на отношенията вкъщи .Явно от  всеки пост може да се извадят неподозирани теми за анализи

# 394
И девойката след всички безкрайни купони, рождени дни и какво ли не още намери пет минутки за да си пусне документите! То много трудна работа да пишеш само едно желание. Бройките се появиха няма промяна и вече чакаме класиране.
                 Да попитам - може ли да я запишем ние ? За СУ става въпрос. В момента на класирането ще е в Белгия и се надявам, че ще се върне преди да изтече срокът за записване. За всеки случай питам.

# 395
  • Варна
Аз пък се радвам на всеки момент , който мога да споделя с децата си . И това изобщо не го възприемам като несамостоятелност .

# 396
За СУ мисля,че искаха пълномощно.Аз подавах документи за второ класиране,че дъщеря ми не беше в България.

# 397
  • София
А за СУ, може ли след първоначалното кандидатстване и подреждане на кандидатури, да се променя реда на желанията и да се добавят специалности?

# 398
  • у дома
За СУ мисля,че искаха пълномощно.Аз подавах документи за второ класиране,че дъщеря ми не беше в България.
От миналогодишната тема и аз имам спомени,че се искаше пълномощно.Най-добре е да се пита,за да сте подготвени.

# 399
А за СУ, може ли след първоначалното кандидатстване и подреждане на кандидатури, да се променя реда на желанията и да се добавят специалности?
В сайта си пише, че не може.

# 400
Благодаря за отговорите! Ще отида до СУ да попитам, че тя трябва да се върне, но знаеш ли с тези закъснели полети в последните дни.

# 401
Дипломата на сина ми излезе коректно в сайта за проверка на дипломи на МОН,  Ще му кажа да ползва качените там сканирани изображения.

# 402
Дипломата на сина ми излезе коректно в сайта за проверка на дипломи на МОН,  Ще му кажа да ползва качените там сканирани изображения.
                   Девойката използва точно тези сканирани изображения. Каза, че като ги има готови няма да се мъчи да сканира. Yum

# 403
  • София
Здравейте и от мен, за първи път се включвам в тази тема. Първо пожелавам здраве и попътен вятър на "наборите" Simple Smile Моята дъщеря си хареса една специалност в СА Д.А. Ценов - Свищов, а именно Управление на проекти. За съжаление не откривам актуална информация за университета и обучението там като цяло, затова се допитвам до вас. В София сме и нейното желание е задочна или дистанционна форма на обучение.

# 404
  • София
Ние бяхме заедно за подаване на документите, защото така и така бяхме в ТУ, заради раздаването на дипломите на ТУЕС, използвахме момента да подадем. Както казах, там студентът си влиза сам. Сам си попълни бланката, вътре пък попълнил нова и малко пренаредил желанията след 3-то. Така или иначе няма да се стигне до тях, решил да ги смени. Реално със и без мен отвън, все едно беше в случая. Не съм му държала ръчичката. Много е разсеян, но като опре ножът до кокала и се оправя. И сметка в банка си отвори зимата от зор, пак нещо за плащане за изпити беше. Трябваше да е от сметката на този, който ще се явява. Влезе в първата банка и си отвори.
Не са толкова смотани, за колкото ги мислим.

Общи условия

Активация на акаунт