12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех!

• 46 632
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
И дойде денят Х за нас. Наборът изпи един лупедиум и замина на изпит 🤣. Пожелавам му късмет 🍀
Успех! Стискам палци!🍀 🤞

# 691
Стискаме палци! Големият труд на готвещите тези дисциплини да се отплати.

# 692
  • Пловдив
Успех!

# 693
Стискаме палци на всички кандидат медици!!!
На децата в УАСГ поздравления..
При нас лятото тече с пълна сила, но ще е по-кратко до 15.08

# 694
Стискам палци на всички, които са на изпит днес, много късмет и успех!

# 695
  • Бургас
И моят син е приет Хидростроителство, но иска първото желание - Ландшафт. Доколкото прочетох, записва се с диплома - оригинал, за да участва във второ класиране. А губи ли си мястото, ако не успее?

# 696
  • София
И аз да попитам - ако е приет на първо класиране, може ли да се запише по интернет или трябва да се отиде и да се подаде заявление за записване на място?
Доколкото прочетох, записва се с диплома - оригинал, за да участва във второ класиране. А губи ли си мястото, ако не успее?

И мен ме интересува това.

За УНСС и ТУ са ми двата въпроса.

# 697
Принципът е като в 7 клас. Може да мине напред в желанията, да остане на същото място, но не и да отпадне или да отиде назад. Това за всеки уни си важи когато подаваш за участие за второ класиране.
И нещо друго: ако минеш напред не можеш да се запишеш по желанието от първо класиране или което и да е друго задно желание, въпреки че ти стига бала.
Само приетите по първо желание не могат да участват във второ класиране. Те или се записват или отпадат.

# 698
ЗаУАСГ изрично искат депозирана диплома оригинл в университета. В случай че не се депозира на място оригинала, не продължават във второ класиране, и ако са приети на първо желание и не се запишат на място в университете, губят мястото
това е документа в който го прочетох
https://ksk.uacg.bg/assets/files/pravilnik.pdf

Цитат от линка по-горе - на стр. 9
(5) Приетите кандидати на първо класиране по първа специалност са длъжни да се запишат
окончателно с всички необходими документи в посочения срок. В противен случай
отпадат от прием в УАСГ.
.....
(7) Приетите кандидати не по първа, а по друга по ред специалност, ако искат да участват
във второто класиране, са длъжни в посочения срок от календарния график (1-4 юли
2025 г.) да депозират временно диплома-оригинал за средно образование в съответната
факултетна канцелария. С това те потвърждават желанието си за прекласиране.
Второто класиране е окончателно.

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 14:19 от divet

# 699
  • у дома...
И аз да попитам - ако е приет на първо класиране, може ли да се запише по интернет или трябва да се отиде и да се подаде заявление за записване на място?
Доколкото прочетох, записва се с диплома - оригинал, за да участва във второ класиране. А губи ли си мястото, ако не успее?

И мен ме интересува това.

За УНСС и ТУ са ми двата въпроса.
Ако детето има електронен подпис на негово име, в УНСС може онлайн да се запише.

# 700
Здравейте, ако дете не е прието на първо класиране в УАСГ, автоматично ли участва във второ или пак трябва да се депозира диплома?

# 701
  • София
В профилите на кандидатстудентите в СУ са попълнили новите бройки за специалностите, спрямо новия план - прием.

# 702
  • Бургас
Направо как им се откъсна ... Икономика и финанси - 6 момичета с АЕ, това е единственото и желание, като гледах миналогодишните балове бях сигурна, че е вътре, сега съм сигурна , че няма да стане, ДЗИ МАТ 5,96, диплома 5,98 , БАЛ 23,86

# 703
  • София
Направо как им се откъсна ... Икономика и финанси - 6 момичета с АЕ, това е единственото и желание, като гледах миналогодишните балове бях сигурна, че е вътре, сега съм сигурна , че няма да стане, ДЗИ МАТ 5,96, диплома 5,98 , БАЛ 23,86

И аз го отписах СУ. Синковецът кандидатства за същата специалност. За момчетата бройките са 7. Евентуаааално може да хване платеното обучение по някоя от другите две специалности и то на второ класиране. За ДП съм сигурна, че няма как да стане там. Ще борим УНСС и ТУ.

п.п. При вас може и да стане, щом е с ДЗИ мат. - ако не на 1-во, то на 2-ро класиране.

# 704
  • Бургас
А платеното обучение могат ли да кандидатстват за общежития?

Общи условия

Активация на акаунт