12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех!

• 45 211
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
А платеното обучение могат ли да кандидатстват за общежития?

Мисля, че не или поне в много краен случай ако останат пускат някакви стаи. Може да попитате Комисията по настаняване, имат страница във фейса

https://www.facebook.com/KomisiaSu?locale=bg_BG

# 706
  • у дома...
В УНСС, до колкото знам, да. В СУ - май не или имаше условие ако са останали свободни места.

# 707
Колко бяха бройките преди да станат 6? При нас с над 20% са намалили приема. Има ли някъде увеличение?

# 708
  • Бургас
Документи в УНСС се подаваха до вчера ли?

За тази специалност Икон. и Финанси бяха 10, за целия Стоп. факултет - 4те специалности общо бяха 53, сега общо са 36, всички специалности са надолу бройките.

# 709

За кандидатстване ли? Да.

# 710
Онлайн може и днес мисля, да 1 юли вторник през онлайн портала пишеше на страницата им

# 711
  • у дома...
Сутринта на сайта си обявиха окончателния брой кандидатствали. Срокът беше до 00 ч. на 01.07.2025 г.

# 712
  • Бургас
Да , опитах в УНСС, не става. Бяхме 100% сигурни за СУ, кандидатства само там, аз се отнесох със седмокласничката и направо не знам как ще оцелея до 10.07.

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 22:19 от violeta1979

# 713
.  Това беше на страницата им, направила съм скрийншот. Прави сте, до 0,00 часа на 1 юли

# 714
Да , опитах в УНСС, не става. Бяхме 100% сигурни за СУ, направо не знам как ще оцелея до 10.07.

Опитах се да цитирам другия пост, но нещо не ми дава.
Щом желанието е толкова голямо, може да пробвате не само на 2-ро класиране, но и на допълнителния прием през септември. Миналата година е имало обявени 2 свободни месна за ДП и 19 за платено

https://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/content/download/315015/2 … 81%D0%BA-2024.pdf

# 715
За допълнителният прием, обаче, трябва да не си класиран нито на първо, нито на второ класиране за нищо.

# 716
  • Бургас
За допълнителния прием се участва само за неприети/ некандидатствали до момента, нали?

Т.е , ако я приемат платено на 1 или 2 класиране и не се запише , гори за допълнителния прием , ако има свободни бройки ДП.

# 717
За допълнителния прием се участва само за неприети/ некандидатствали до момента, нали?

Т.е , ако я приемат платено на 1 или 2 класиране и не се запише , гори за допълнителния прием , ако има свободни бройки ДП.

Имам някакъв спомен, че бяха писали в темата, че дори и да е приета, ако не се е записала, може да участва. Но по-добре изчакай някой наистина запознат да се включи по темата, за да не те подведа.

И все пак, с този бал съм почти убедена, че ще я приемат, ако не на първо, то на второ класиране.

# 718
  • София
Здравейте!
Изпратили са мейл от СУ, че документите в профила са обработени. Въведени са оценките от дипломата и от трите ДЗИ, но няма пресметнат бал в съответната колона. При всички ли е така или трябва да им се звъни?

# 719
При всички е така.

Общи условия

Активация на акаунт