12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех!

• 46 852
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Lady Cassiopeia Duval, ами ако много иска финансите, а другите са по - нежелани пишете на второ място платено. Защото, могат да го приемат на по-нежелана позиция, която е преди платеното. Ние миналата година така направихме.

# 181
  • Благоевград
Защо ми се струва че компютърните специалности в СУ са с увеличена бройка!?

# 182
  • София
Lady Cassiopeia Duval, ами ако много иска финансите, а другите са по - нежелани пишете на второ място платено. Защото, могат да го приемат на по-нежелана позиция, която е преди платеното. Ние миналата година така направихме.

Да, може в крайна сметка така да направим. До неделя има време за мислене, че чак тогава ще подавам документите.

# 183
А знаете ли в първи курс във фми дали потоците за лекции са обединени от няколко специалности? И ако да, то как са групирани, примерно М, ПМ и МИ общ поток ли са?

# 184

С - 92 май е разликата в над 5.50

Ти втори път ме коригираш, но ето как изчислявам аз. Процентите по броя на явилите се.

МОН слагат и отличниците в над 5.50, аз ги смятам по отделно.

# 185
спрямо двата файла в темата (стария и новия), значи миналата година. Къде се виждат заявените бройки от университета?

https://www.mon.bg/project-document/proekt-na-reshenie-na-minist … balgariya-prez-2/
Това е проектът на РМС, бройките са отново в приложенията.
В него за СУ бяха предвидени 30 медсестри.

# 186
  • София
Проценти от брой явили се нямат никакво значение за баловете в университетите. Бройките само имат значение. Както и за 7-ми клас - важно е броят ученици със съответният брой точки и повече, а не колко голям е наборът.

# 187
Много теоритични са тези прогнози. В действителност освен от дзи има и куп шестици от разни изпити, конкурси и прочие. Има и завършили предни години, които не са си нацелили желанието след 12 клас и биха сменили поприще. Но като цяло миналогодишните балове за су и уасг (други унита не съм следила) според мен ще са в същия порядък.

# 188
Нещо не успявам да намеря таксите да държавна поръчка и за платеното обучение в СУ и в УНСС. В СУ ги има тези от миналата година, а в УНСС изобщо не ги намирам

https://www.mon.bg/regulation/reshenie-%e2%84%96-362-ot-5-yuni-2 … 2025-2026-godina/
Таксите за 2025/2026 г.

# 189
Ох, не ща да гледам такси
За какво
Да го приемат първо
Платени специалности няма да пишеМ, щото няма да ги плащаМ

# 190
В този файл таксите за защитените специалности са оле-мале Simple Smile. Спокойно може да откажат някого.

# 191
Защо ми се струва че компютърните специалности в СУ са с увеличена бройка!?

Миналата година направление "4.6 Информатика и комп. науки" в СУ имаше прием 525 студенти, тази година ще са 500.
Все още не е ясна пълната разбивка по специалности и пол.

# 192
Някой успя ли да подаде вече документи за СУ? От половин час се мъчим и ни спира на последната стъпка при плащане с карта. Полетата с дата на валидност и CVV си стоят неактивни и не може да се пише в тях.

# 193
  • София
.

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 22:27 от Lady Cassiopeia Duval

# 194
  • Стара Загора
Нашите в петък...сигурно ще сме последни

Ние сме в понеделник, не сте последни...

Общи условия

Активация на акаунт