12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех!

• 46 827
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
  • Велико Търново
Не, тя няма публикации.Всичко е мода и кино.Нищо не е харесвала или коментирала.След като преди 10 години се озовахме на първа страница на вестника, защото някой беше смъкнал мои снимки от освещаването на къщата и искаха отвод на мъжа ми, от тогава в моя профил съм само аз и децата, фитнеса ми и шанелите.Дано има късмет!

# 496
А те искат ли акауните в социалните мрежи или сами ги намират?
Ако съм се кръстила Бимбо81 и не им го дам, как ще разберат, че съм аз?

# 497
  • София
Сигурно ги искат. Когато кандидатстваш за американска виза ти ги искат да ги посочиш във формуляра.

# 498
  • Велико Търново
Искат ги.Тя си ги е отключила, обаче си обещах, че повече няма да отварям дума за това с нея и сега тук ви тормозя с моите притеснения.Ако не ги дадеш, виза няма.

# 499
Комуникационен мениджмънт и Връзки с обществеността, а вие?
Ние на "Връзките" държим.Laughing

# 500
О, това било за виза. Мислех, че университетът иска това.
Все таки и  за виза е тъпо. Процедурите им не са много читави, щом се добират очевидно дотам всякакви индивиди.

# 501
  • Велико Търново
А университета я е харесал, един друг преди това и каза, че две години ще пази място, ако реши да се премести там.Това е от посолството.

# 502
  • София
И моето момиче трудно избра 1-2 резервни специалности извън ФЖМК. С висок бал е, но все пак не е 24, че да е напълно сигурна в приема по първо желание.

# 503
И моето момиче трудно избра 1-2 резервни специалности извън ФЖМК. С висок бал е, но все пак не е 24, че да е напълно сигурна в приема по първо желание.

Доста сме в този факултет значи.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 14:15 от R@N

# 504
  • София
Гледайки миналогодишните балове и предвид факта, че май няма промяна в балообразуването, максималният бал по-скоро е 24.
Иначе излиза, че и с четворки са над миналогодишния бал.

Дописвам, изрично е посочено, че максималният бал е 24

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 13:00 от Янита

# 505
Сигурно аз нещо греша, но аз го разбирам ДЗИ 1 с коеф 3, ДЗИ с коеф. 2,5 + цялата диплома, това е 18+15+6 е 39.
Аз ли греша, как се формира бала?
https://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/priem/priem_za_obrazovate … ionen_menidzhm_nt

И CHAT GPT мисли като мен, къде го пише максималният бал?

# 506
Това  със социалните мрвжи е крийпи, казано на тийнейджърски.
То не е само кой следва тя и кой нея, ами и лайкове и коментари ще й гледат. Дано не е харесвала някакви политически или по други злободневни теми постове, че като не им хареса и ще получи живота й друга посока заради простотиите им.
Ето по тази причина съм забранила на децата да ползват социалните като споделят постове и коментари. Миналата година синът ми нямаше никакъв проблем като кандидатства за виза за САЩ. Посочи си линковете, ама профилите му бяха празни. Joy Получи я много бързо и безпроблемно.

# 507
Сигурно аз нещо греша, но аз го разбирам ДЗИ 1 с коеф 3, ДЗИ с коеф. 2,5 + цялата диплома, това е 18+15+6 е 39.
Аз ли греша, как се формира бала?
https://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/priem/priem_za_obrazovate … ionen_menidzhm_nt

Максималният бал е 24. Ти си в грешка.
Балообразува се с ДЗИ с коефициент 3 или с това  по-нисък коефициент. Всичко зависи какво ДЗИ е държал кандидата, т.е. не участват едновременно и двете ДЗИ-та.

# 508
# 509
Ако нямаш профили в СМ, няма виза ли?
Чудя се защо само по 15 броя приемат в някои специалности в СУ? Да кажем и още толкова платено да има. Вижда ми се много неефективно откъм разходи за преподаватели и изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт