12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех!

• 46 790
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Малко глупав въпрос, но като попълвахте за УСАГ оценката по математика от двата етапа на обучение ли се взима.От до Десети и след това от до Дванайсети клас , събира се и се дели на две или само от втория етап на обучение?В СУ и УНСС-ТО те сами си взимат оценките.

# 556
Малко глупав въпрос, но като попълвахте за УСАГ оценката по математика от двата етапа на обучение ли се взима.От до Десети и след това от до Дванайсети клас , събира се и се дели на две или само от втория етап на обучение?В СУ и УНСС-ТО те сами си взимат оценките.
В този линк е описано по специалности кои оценки се взимат за балообразуване.
https://uacg.bg/page/sled-sredno-obrazovanie

# 557
Благодаря!Аз се обадих в УАСГ и ми казаха, че математиката 11и 12 клас,а физиката и географията от свидетелството 10 клас.

# 558
  • В средата на времето
На сайта на УНСС са качили план-приема за 2025-2026.

# 559
  • Пловдив
Много, ама много неучтива жената от тел.за справки в УАСГ 🤨
Не само от сега, де, ама се настроих някак недоброжелателно към туй Уни.

# 560
Нашите седмокласници да се отчетат веднага! Hug

# 561
Аз с точки няма да се отчитам, защото биха ви прозвучали шокиращо малко, особено по математика. Но той надмина в пъти моите очаквания за математиката и съм супер щастлива.
Сега само се чудя как да се преборя с първото желание, което си е наумил - ТОХ. Освен пък да му се доверя и наистина да учи там....
Мисля, че за дете, което никога не е учило повече от половин час на ден, си се справи страхотно.

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 08:51 от Аmanda

# 562
  • София
А защо си против ТОХ-а?
Той там ли иска? Готвачите са много търсена и добре платена професия.

# 563
Браво!
А защо да не учи там, щото някоя ССФ ще се намръщи ли?

# 564
Не, защото това е ужасно изтощителна работа. Работи се по нощите. Имам приятелки с мъже готвачи, знам какво е. Не могат да ги видят. Но пък той да си реши.

# 565
Доста по-малко точки от очакваното. За 7-ми клас. Направо не знам накъде да поемаме...😭😭😭

# 566
Изобщо не се отчайвай! Има чудесни училища във всички сегменти, уикенда отваряш форума и четеш, а най-добре препитваш познатите майки.
Amanda, в ТОХ-а няма ли различни специалности? А от животните отказа ли се, или ...иска да ги готви Close

# 567
Хич не се е отказал. Ела вкъщи да видиш какво е - зоопарк.
Но това не означава, че много му се учат тежки науки като биология и химия. Ще решим. Пък и то в София няма ветеринарен техникум.
Едно е да гледаш животни, друго е да се учиш да ги лекуваш.

# 568
Happy, в нашия град са или хай, или лоу училища. В средния сегмент няма.

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 07:44 от a_val

# 569
Ами нека си учи където желае, после може да продължи като зооинженер. Те се занимават с отглеждане на животни. Последно зет ми писа дипломна, свързана с пчели. И пчелин имат. Буби гледаха. По ферми ходят. Не с болни животни. И е доста по-леко от медицината за учене, но по-тежко разбира се физически. Защото си на терен. С биология се влиза, но не космически бал.
То ако не е тох, други желания имате ли? Поне ще си има професия. А животни може да си отглежда и без специално образование в крайна сметка. Абе възможности много, само да си млад!
A_val, все пак вероятно има разлика в паралелките дори и в ниския сегмент. Починете сега, на свежа глава сутринта го мислете.

Общи условия

Активация на акаунт