12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех!

• 46 801
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
При кандидатстване в СУ "снимка на първа страница от диплома" е страницата със снимката на ученика, нали?

# 541
  • Велико Търново
Да.Сега трябва студентска.Каза ли са, че до седмица ще отговорят, взели са паспорта.

# 542
Да.Сега трябва студентска.Каза ли са, че до седмица ще отговорят, взели са паспорта.
Ооо, хич не бери грижи тогава. Ще й я дадат.

# 543
  • Велико Търново
Дано!Благодаря ти и успех на Никола!

# 544
Да, разбрах, че е за виза. Помислих първо, че е за университет, защото не би ме изненадало, предвид това, че знам за работодатели, които преглеждат социалните мрежи. То, където мотивационно писмо, там и социални мрежи.

# 545
Здравейте,
Аз като притеснена=изкукала майка идвам с питанка.
Дъщеря ми подаде във вторник сутринта за СУ, платихме таксата, но все още няма оценки. Колко време след подаване излязоха при Вас. Чудя се да звъня да питам ли Sad
Благодаря и Хубава вечер!

Дъщеря ми подаде в понеделник късно вечерта. Днес в 17:26 дойде имейл, че документите са обработени и в профила се появиха оценки.

# 546
  • у дома
Моето днес успя от втория опит да подаде онлайн в ТУ -София-писал е 4 специалности,като реално желае първите две.,др ги написа,за да ми угоди,че две са малко...Утре ще мисли дали да подава в ТУ-Пловдив,защото първото му желание го има и там.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 15:17 от svetlaem

# 547
Здравейте,  имам въпрос за УАСГ. На сайта пише, че ако не сме приети по първо желание, отиваме автоматично на второ класиране. Има ли вероятност да изгубиш мястото си от първо класиране и да те приемат в по-нежелана специалност или мястото се пази и само ако си приет в по-горно желание те прекласират? Благодаря.

# 548
Не мисля, че отиваш автоматично на второ. Заявяваш във факултетната камцелария желание за участие във второ. Като в седми клас съм я възприела ситуацията. Ако си приет на първото си желание и не се запишеш, си дотам. Ако не се предвижиш на второ, си си на твоето място.

# 549
Вчера подадохме в УНСС, ами супер си е направена системата там, не мога да не ги похваля, пренареждаш си, можеш да променяш до 30-ти

# 550
Благодаря! Не съм разбрала правилно написаното на сайта. Не можеш да си изгубиш мястото, можеш само да се придвижиш по-нагоре ако отидеш на второ класиране.

# 551
  • София
Някой кандидатствал в НБУ има ли? След прикачването на дипломата, одобрението и подреждането на специалности, има ли да се прави още нещо?

# 552
Варваринът подаде документи в ТУ София - лично, че така или иначе тия дни се беше запилял до София при приятели, и в Софийския - онлайн. Посочил е по 3 - 4 желания във всеки университет. Без особена надежда е нещо да се случи със Софийския, съдейки от миналогодишните балове, и с доста надежда да го приемат в ТУ в най-желаната специалност.  Благодаря на всички вас, които ми помогнахте с разяснения за  това какво точно да сканирам  от дипломата за заявлението в Софийския. Беше приет във ВТУ и ВВМУ, трябваше само да занесе дипломата след получаването й, но беше категоричен, че предпочита София. Така да бъде - животът е негов. Дано всичко да се нареди така, както го иска. Вече сме в режим "изчакване".
Откак се е прибрал от София юнашката блъска по барабаните, че следващите дни има участия с групата си на фестивали. Барабаните са електронни, ама все пак се чува отчетливо тупане. Като добавим към него и свиренето на прохождащия китарист от съседния апартамент, който с часове репетира една и съща мелодия, а съвсем отскоро - и младия гайдар, който живее на съседната уличка, лудницата е пълна!
Да са живи и здрави съседите! На мен ми е добре!

# 553
  • Пловдив
Благодаря! Не съм разбрала правилно написаното на сайта. Не можеш да си изгубиш мястото, можеш само да се придвижиш по-нагоре ако отидеш на второ класиране.
и на мен тая ситуация не ми е ясна...напр. подали сме в Уасг и ТУ. Първо излиза класирането в УАСГ. Какво се случва? Или записваш или гориш??? Т.е докато чакаш класирането в ТУ...нали така?
Или евент.подаваш за второ и чакаш, а в това време излиза в ТУ и пак си в шах дали да запишеш там или да чакаш второто в УАСГ 🤪🫣 Мега сложно е затормозаващо е...

# 554
Специално тази комбинация е така,да. Обмислете от сега кое ви е желано. Като излезе УАСГ, има ли смисъл от ТУ изобщо

Общи условия

Активация на акаунт