Парфюмни размисли и страсти - 297 тема

• 55 143
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
  • Враца
И при мен Angel Fantasm се държи, като при Menerva. Sad
Но пък от Initio Paragon и аз съм очарована. Heart

# 466
И при мен Angel Fantasm се държи, като при Menerva. Sad
Но пък от Initio Paragon и аз съм очарована. Heart

с куп кодове и отстъпки взех от emag на добра цена lattafa vintage radio та да видим как ще е без да познавам оригинала

# 467
Парагон е шедьовър!

# 468
  • Враца
Много съм чела за него и също ми е любопитно как мирише, но някак невярвам, че ще достигне съвършенството на Парагон.

# 469
MARC JACOBS - DAISY WILD
парфюмна вода за жени

Скрит текст:
За мен е по-скоро флорален аромат. Моя колежка много го хареса, но аз не съм впечатлена. Аромат за топли дни, но не и горещи. Средна трайност.

глава – цветчета от банан
сърце – жасмин, макадамия
база – ветивер, сандалово дърво
вид аромат - цветен, плодов, зелен

# 470
  • Враца
Да кажете нещо за „Exit The King“  ELDO , прочетох някъде, че мирише на сапун. Вярно ли е ?

# 471
  • BG-DE
Днес пробвах новият La vie est belle vanille nude и поне на първо четене не съм очарована, няма абсолютно нищо общо с първообраза но не това е проблема, а някак много безличен ми се видя. Лека ванилия с малко жасмин, чист, сапунен но нищо запомнящо се. В Мюлера, в който го пробвах току-що го бяха получили та може и това да има значение обаче и доста нетраен със слаба проекция ми се видя 😌

# 472
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Днес зъболекаря каза,че ухая красиво (носих Марфа,последни капки). 2 часа бяхме като залепени един за друг. Laughing
Разкошен летен парфюм.

# 473
  • Mediterraneo
Аз днес си отвях главата с Quatre Iconic. Вчера ми пристигна, взет на сляпо, никога не го бях помирисвала. Първото пръсване ме накара да кихам. След 5 минути плувах в облаците, след час се беше разположил удобно. Не знам как ще е в студено време, но в жегата е брутален. Поне трима колеги ме питаха с какво съм, а са мъже и обикновено не ми обръщат особено внимание на ароматите. Трайност над 8 часа в адска жега, висока физическа активност.

# 474
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз пък си мисля,че точно мъжете обръщат внимание на парфюмите,които дамите носят.
Има и такива мъже,които няма да различат део Нивеа от Амуаж и им е все тази,но за мъже,които си падат по парфюми или жена,хубаво парфюмирана им действа сексуално,веднага ще обърнат внимание.

Съпруга ми например винаги отбелязва парфюмите,които нося."Ауу,познат ми е този парфюм.Купувал съм ти го от Италия или Нов парфюм,не помня да съм ти го подарявал?". Няма да обърне внимание какво съм облякла и дали съм прясно боядисана,гримирана и тн,обаче парфюм не пропуска.

# 475
Аз пък си мисля,че точно мъжете обръщат внимание на парфюмите,които дамите носят.
Има и такива мъже,които няма да различат део Нивеа от Амуаж и им е все тази,но за мъже,които си падат по парфюми или жена,хубаво парфюмирана им действа сексуално,веднага ще обърнат внимание.

Съпруга ми например винаги отбелязва парфюмите,които нося."Ауу,познат ми е този парфюм.Купувал съм ти го от Италия или Нов парфюм,не помня да съм ти го подарявал?". Няма да обърне внимание какво съм облякла и дали съм прясно боядисана,гримирана и тн,обаче парфюм не пропуска.

И аз мисля така, но само мъжете могат да отрекат или потвърдят Laughing

# 476
Момичета, моля за препоръка на кокосов аромат. Къде се усеща най-натуралния кокос според вас? Да е с прилична трайност и до около 150 лв.

# 477
  • Mediterraneo
ММ също винаги обръща внимание на парфюма ми, но мъжете са различни.

# 478
  • София
Здравейте, търся парфюм, който да ухае на тази маска за коса
https://zlatnaribka.com/products/maska-s-algae-za-iztoshtena-kos … lgaseacure-250-ml
Дали някоя дама ползваща маската е улучвала аромата в парфюм?

И аз. Тя цялата им козметика е с този аромат. Първоначално ароматът ми беше твърде силен, но с времето се пристрастих към него.
За съжаление не съм намерила нещо подобно в парфюмните дебри, то не че съм ги "обиколила" целите Laughing, но ще търся с теб.
И аз много харесвам тази марка. Имат парфюм за коса, доста е траен при мен:
https://zlatnaribka.com/collections/lalga/products/parfyum-za-hi … air-perfume-85-ml

# 479

Ох, за съжаление не мога да се съглася! Мъжете около мен, с които съм излизала, имала някакви отношения, или просто са коментирали каквото и да било относно моята особа, последното, на което са обръщали внимание е парфюма ми. Най-често с какво съм облечена, дали имам свежо излъчване, маникюр, коса и т.н. Колкото до уханието ми, определено предпочитанията са или много лек парфюм, или никакъв. Дори тези, които са парфюмно пристрастни не харесват нищо силно и присъствено.....за огромно мое съжаление!
Живанк@, аз съм много впечатлена от кокоса в Angel Fantasm. Не е захарно сладък, а точно истински кокос.

Общи условия

Активация на акаунт