Парфюмни размисли и страсти - 297 тема

• 54 983
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Прибързах, извинявам се! Всъщност, не знам кой е най-нов. Мисля, че е Angel Share Paradis.

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 22:54 от Magda Dimitrova

# 631
А този какъв е?
Angels' Share x French Montana By Kilian

Paradis го мирисах веднъж и чесно казано не хванах разликата със стария, хем имам стария. Сигурно има и ще се усети при по-детайлно мирисане и проба, но на първо четене ми е същия.

# 632
  • Швейцария
Искам да благодаря на съфорумката, която ми препоръча JPG La Belle Paradise Garden Purple Heart Днес за 10 минути ме спряха две различни жени да ме попитат кой парфюм нося. Показах им го в Нотино, като видяха цената ме питаха дали има реплики, но той май няма (поне аз не знам да има, но аз не купувам реплики и не се интересувам). Толкова е нежен, ефирен и летен, но явно си има шлейф, който се носи около мен, щом непознати го надушват на улицата.

# 633
Даа, хубав е. Воднист с фин кокос. И аз ще го купя.

La Belle Flower Edition Jean Paul Gaultier също е убийствено женствен парфюм. Аз бях онзи ден с него и всички го харесват. Флаконът също е прелест.
В този парфюм има много реалистична кайсия.

Ето го Килиън Хенеси с новия си екслузивен летен фланкър.
https://www.instagram.com/reel/DM471WgNPdF/?igsh=MWVucTFudGN3MDI5NQ==

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 07:46 от densi

# 634
  • Швейцария
densi, аз нямам никак добър нос, но в Rapadise garden няма кокос. Сега гледах във Фрагрантика описанието. Аз надушвам цветя и ванилия.
Flower Edition звучи също много добре, ще ходя да го пробвам. Още по описанието имам подозрение, че ще се купува нов парфюм.

# 635
Аз усещам кокос, воднист и фин. Парфюмът определно не е от три нотки, както показва Фрагрантика.
Пробвай Орхидеята е по- хубава от двата.

# 636
  • Швейцария
Коя Орхидея?

# 637
Flower Edition. Има цвете като орхидея или магнолия на флакона.

# 638
  • Швейцария
Aхааа, ще се купува.

# 639
https://www.wikiparfum.com/en/fragrances/la-belle-paradise-garden
Стана ми любопитен Simple Smile
Ето и другия коментиран:
https://www.wikiparfum.com/en/fragrances/la-belle-flower-edition-2025
Нито в първия има кокос, нито във втория - орхидея, но като пирамиди изглеждат разкошно.

# 640
Аз се бях забързала да купя La Belle Paradise Garden, и добре че попитах Денси първо.
Не е ок за сляпа покупка, странен е.
Върху моята кожа има ванилия, има я воднистата нотка, но тя не е акватична и морска, а нещо като от блато. Изключително присъствен е, напълно в стила на Куентин Биш, но задължително тест преди покупка.

Flower edition-а искам да пробвам, защото много обичам кайсии в парфюм

# 641
Даа, хубав е. Воднист с фин кокос. И аз ще го купя.

La Belle Flower Edition Jean Paul Gaultier също е убийствено женствен парфюм. Аз бях онзи ден с него и всички го харесват. Флаконът също е прелест.
В този парфюм има много реалистична кайсия.

Ето го Килиън Хенеси с новия си екслузивен летен фланкър.
https://www.instagram.com/reel/DM471WgNPdF/?igsh=MWVucTFudGN3MDI5NQ==
Обожавам кайсиите, както да ги консумирам, така и в парфюм! Това е една от топ нотките, които ме привличат в ароматите.

# 642
  • The Evergreen State
Не се сещам нито един парфюм с кайсии Thinking.

Парфюм за деня LVEB Domain de la Rose - много любим.

# 643
densi, аз нямам никак добър нос, но в Rapadise garden няма кокос. Сега гледах във Фрагрантика описанието. Аз надушвам цветя и ванилия.
Flower Edition звучи също много добре, ще ходя да го пробвам. Още по описанието имам подозрение, че ще се купува нов парфюм.

Силно изявен кокос има в мъжката версия, за която се коментираше по-рано, че спокойно може да мине за унисекс

# 644
А да и мъжкият бих носила и ми харесва.
В никакъв случай насляпо тези парфюми.
За мен само този с кайсиите става донякъде, защото не е странен, а си е топъл и женствен. Той излиза рядко на добра цена и е лимитка. Аз го взех светкавично от сайт, добре че не дадох пълната сума на морската гара във Варна.
Я да търся мъжкия и може да го прибера него днес.

Общи условия

Активация на акаунт