Парфюмни размисли и страсти - 297 тема

• 55 018
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Кристал О Верт ми е любим .....
Пъпеша с лоялната програма и welcome го докарвам до 311 .... много, ама много му се чудя........

# 91
Привет, мили Дами и Господа!
Имам нужда от Вашето мнение относно Crystal Noir Parfum.
Някой от Вас пробвал ли го е, имал ли го е?
Знам, че е сравнително нов на пазара (от миналата година), но все пак ще Ви бъда МНОГО благодарна ако сте запознати и споделите.
Мерси!

Аз съм го ползвала ако говорим за един и същи парфюм,  Versace Crystal Noir, но аз мисля,че той въобще не е нов парфюм.
Та ако говорим за него ,  не е летен според мен, има по тежък аромат -интересен, усеща се основно джинджифила според мен, траен.
Не, това е EDP, той не е нов и наистина се усеща джинджифил и е траен, също много ми харесва. Аз, обаче говоря за Parfum, който е от 2024. Невероятно секси парфюм е! Имам нещо в него, което ме кара да мисля точно в тази посока...
О, да! Scandal Le Parfum си е Hypnotic Poison в съвременен вариант. И той е един от малкото нови парфюми, които ме впечатлиха!

# 92
  • София
Black Candy, този Скандал прилича на Хипнотичната отрова едт за мен, ако я харесваш го взимай.При мен беше траен.Някъде из темите съм го описвала.
За мен също доста си приличат, но Хипнотичната отрова е по- излъчваща и трайна върху моята кожа.

Днес се размазвам от кеф с Philosykos Heart

# 93
  • в Кошера
Като дойде това време от годината и започваме да говорим за парфюми с кокос, франджипани и други плажни красоти ....
някой от вас откри ли по-трайно и плътно кокосово гурме от Dolce Garden и ако да - ще се радвам да споделите. Аз до момента по-хубав и траен кокосов аромат от този не съм открила

Най-траен кокос при мен, плажно (и не само), е LVEB Soleil Cristal Lancôme.

# 94
При нас е брутално топло.Преди малко в колата беше 39 градуса.Сложих и аз Филосикос, изобщо не го усещах, изпари се за минути 🥺 Ще вадя Уоманити, надявам се да го усещам повече.

# 95
Днес съм с новия зелен Амуаж Existence Amouage .
Обожавам го.
Жега, климатици, вентилатори не мърда това чудовище. Момини сълзи, тамян и кремести алдехиди. Не намалява дори силата му. 6 спрея и е бетон. Просто ме разбива този разкош.

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 17:55 от densi

# 96
Като дойде това време от годината и започваме да говорим за парфюми с кокос, франджипани и други плажни красоти ....
някой от вас откри ли по-трайно и плътно кокосово гурме от Dolce Garden и ако да - ще се радвам да споделите. Аз до момента по-хубав и траен кокосов аромат от този не съм открила

Най-траен кокос при мен, плажно (и не само), е LVEB Soleil Cristal Lancôme.
Много го харесвам Soleil Cristal

# 97
Дайте ми кураж моля да избера между Initio Paragon или Musk therapy..☺ Addictive Vibration ми отвя главата..BDK Bouquet de Hongrie  много бързо изчезва от мен, BDK Gris charnel extract не е за всеки ден…и сега е време да избера летния си парфюм. Приемам и други предложения.

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 21:55 от Jennifer880

# 98
Парагон не е летен парфюм никак.
Муска обаче е и е пристрастяващ. Това е “уау” мускусен аромат. Пробвайте, без проби не се купуват такива скъпи аромати.

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 22:34 от densi

# 99
  • София
Привет! Някой със спомени за Sheer на Michael Kors? Попадна ми на просто смешна цена, но няма тестер и не е възможна проба.. Мисля, че съм го имала много отдавна и вече е спрян. Принципно харесвам момина сълза, но туберозата ме притеснява леко Simple Smile Ако някой си го спомня, да сподели. Tnx

# 100
Ще се разделям аз с Womanity Mugler. Днес го извадих и едвам го изтърпях. Взех го преди 2 години заради носталгия, обаче не мога да го нося и това е. Миналото лято се мъчихме взаимно, но вече е сигурно.

Тези дни тествах няколко парфюма. Няма да ги споменавам, защото нито един не ми хареса. Само ще кажа, че си търся с тубероза, която да ми хареса, но за сега, освен Solei Blanc, удрям на камък. Май ще ударя и паузата и ще се наслаждавам на наличните.

# 101
Благодаря ❤ Нямам къде, но ще търся отливка. Някой ако има предложение за хубав летен аромат с удоволствие бих пробвала.

Парагон не е летев парфюм никак.
Муска обаче е и е пристрастяващ. Това е “уау” мускусен аромат. Пробвайте, без проби не се купуват такива скъпи аромати.

# 102
Хубава нежна и по-лека е Туберозата на Мореск. Не е зелена и резлива, нито мирише на розова дъвка. Изискан и секси в същото време е този парфюм. Жалко, че в бг сайтовете не е наличен. В официалния е €150 с безплатна доставка.
Внимавам много с туберозата, особено ако е център на парфюмната композиция. Имам още един с тубероза, но в него е "поддържаща роля" в сянка на ириса и хелиотропа.

# 103
Благодаря ❤ Нямам къде, но ще търся отливка. Някой ако има предложение за хубав летен аромат с удоволствие бих пробвала.

Парагон не е летев парфюм никак.

Аз си вземах отливка на Musk Therapy от Starcorp и вече съм пристрастена към него. Това е лятно съвършенство в бутилка! Има и други аромати на марката.Simple Smile

# 104
Момичета, нали има фенки на Narciso Rodriguez тук? Пробвах Musc Nude, но не е съвсем нюд, пиперената нотка ми дразни носа. Кой друг е подобен на него, но без остри нотки?

Общи условия

Активация на акаунт