Парфюмни размисли и страсти - 297 тема

• 55 021
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Привет.
Скрит текст:
Paul Gaultier

Този  Simple Smile Подходящ ли е за по-топли дни?
Ще стрелям на сляпо. Също поръчах и Womanity Mugler. Имам повод,и се колебая с какъв парфюм да съм. Искам нещо уау ,със шлейф 😀 Притежавам La belle JPG,Mugler Aura,Muse,Alien Goodess,Armani Si,Lancome La nuit Tresore  и т.н Благодаря предварително,за мнението и евентуално препоръка 😍💕
Обожавам Диор Адикт,не съм ползвала едт варианта.Poison girl съм. Но с Диор Адикт,ще ги задуша😀.,ако е много горещо. Чудя се и дали да не е накой Жадор.🙃😉
Ммм... Уоманити никак не се вписва в така изброената селекция и, ако вече не го познаваш, не знам дали ще ти хареса. 🤔
Това са плътни, сластни ванилии, Уоманити е... ами, себе си. 😁
Иначе е "уау" и с шлейф.
От посочените, освен него, аз лично в топлото бих избрала JPG La Belle и Dior Addict. Няма да задушиш никой, Адикт е страшно красив в топло време, в умерена доза, разбира се. 😉

# 76
Привет.
Скрит текст:
Paul Gaultier

Този  Simple Smile Подходящ ли е за по-топли дни?
Ще стрелям на сляпо. Също поръчах и Womanity Mugler. Имам повод,и се колебая с какъв парфюм да съм. Искам нещо уау ,със шлейф 😀 Притежавам La belle JPG,Mugler Aura,Muse,Alien Goodess,Armani Si,Lancome La nuit Tresore  и т.н Благодаря предварително,за мнението и евентуално препоръка 😍💕
Обожавам Диор Адикт,не съм ползвала едт варианта.Poison girl съм. Но с Диор Адикт,ще ги задуша😀.,ако е много горещо. Чудя се и дали да не е накой Жадор.🙃😉
Ммм... Уоманити никак не се вписва в така изброената селекция и, ако вече не го познаваш, не знам дали ще ти хареса. 🤔
Това са плътни, сластни ванилии, Уоманити е... ами, себе си. 😁
Иначе е "уау" и с шлейф.
От посочените, освен него, аз лично в топлото бих избрала JPG La Belle и Dior Addict. Няма да задушиш никой, Адикт е страшно красив в топло време, в умерена доза, разбира се. 😉

Познавам го Уоманити Simple Smile Но преди реформулацията.Имам Ла бел, ще допълня с Адикт.И без това си ми е любим😀🙈. Благодаря на всички. Малко ми трябва.

# 77
Като дойде това време от годината и започваме да говорим за парфюми с кокос, франджипани и други плажни красоти ....
някой от вас откри ли по-трайно и плътно кокосово гурме от Dolce Garden и ако да - ще се радвам да споделите. Аз до момента по-хубав и траен кокосов аромат от този не съм открила

# 78
В Алшимиста има доста кокосови аромати, но не съм ги разучавала специално, защото не ми се носи кокос. Виж ги онлайн и прочети. Ако нещо ти хване внимание ще го пробвам. Потърси проба от пъпеша, това е великолепен аромат.
Днес ще представят марка на българския пазар, която аз лично чакам от над 10 години съм супер щастлива.

Вчера носих Speachless Lorenzo Pazzaglia и много ми хареса. Аз обичам праскови, а тази тук е зелена, мъхеста не компотена, със ветивер и зелени нотки. Силно излъчваща и трайна, много красива. Има сочни цитруси в началото, после става по- бонбонен със сладки плодове отзад. Изкара ми над 10 часа и съжалявам, че е свършил иначе щях да го купя. Добре, че имам още малко, докато заредят отново.

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 10:21 от densi

# 79
Като дойде това време от годината и започваме да говорим за парфюми с кокос, франджипани и други плажни красоти ....
някой от вас откри ли по-трайно и плътно кокосово гурме от Dolce Garden и ако да - ще се радвам да споделите. Аз до момента по-хубав и траен кокосов аромат от този не съм открила
Mancera Coco Vanille - сладък, плътен и вкусен!
Crystal Noir Parfum - (няма кокос), но е супер екзотичен,  плътен, траен и зареждащ! Направо съм него се чувствам ваканционно, като хавайска принцеса.
Абе, и двата са си точно за това време. Лекички бол, разбирай все едно си без парфюм. Такива мога да изброявам до безкрай. Но ако искаш да има шлейф, а ти да си контролираш колко голям, според апликациите, такъв тип парфюми са подходящи.
Flowers Lemon Flowers Strawberry Flowers Tangerine Nature Sunny Flowers PineappleTropical Drink

# 80
  • Бургас
Black Candy, този Скандал прилича на Хипнотичната отрова едт за мен, ако я харесваш го взимай.При мен беше траен.Някъде из темите съм го описвала.

# 81
Мансерите са ми мега химични - миришат ми някак изкуствено, а Crystal Noir съм го ползвала  / първото издание /, когато излезе и ми носи някакъв ретро вайб в наши дни, който не желая върху себе си .....
Пъпеша на Денси още вчера проверих, но не го хващат 20 - те процента в Елинор ....

# 82
Не, само лояла.

# 83
Привет, мили Дами и Господа!
Имам нужда от Вашето мнение относно Crystal Noir Parfum.
Някой от Вас пробвал ли го е, имал ли го е?
Знам, че е сравнително нов на пазара (от миналата година), но все пак ще Ви бъда МНОГО благодарна ако сте запознати и споделите.
Мерси!

Аз съм го ползвала ако говорим за един и същи парфюм,  Versace Crystal Noir, но аз мисля,че той въобще не е нов парфюм.
Та ако говорим за него ,  не е летен според мен, има по тежък аромат -интересен, усеща се основно джинджифила според мен, траен.

# 84
Тия дни съм с Le Beau Paradise Garden и една приятелка хареса много кокоса в него, дори иска да си вземе, така че предполагам става и за унисекс.

# 85
О да, мого е хубав този парфюм. Дамският също има кокос, но е по-воднист. Разкошни бутилки.

# 86
Аз също го ползвам.Доста близки с jpg Divine.Определено е унисекс.

# 87
А при вас Mugler Womanity има ли в началото една кисела много позната нотка (на върха на езика ми е ) ?

# 88
Голям хайп се разрази покрай  Le Beau Paradise Garden - вече половината ми приятелки го ползват ..... Пръсках го и аз на кожа, но някоя нотка в него ме дразни и не разбирам коя ... В дамският я няма, но пък както Денси отбеляза - много е воднист. Определено от двата, мъжкият е по-добрия аромат.

# 89
  • София
Кокосовата Бронзова богиня също е много добра за сезона Wink

Аз си тъна в блаженството на зеления Кристал и ме радва много днес. Дойде ли лятото, ставам в голяма степен Шанелско момиче:-)

Общи условия

Активация на акаунт