Парфюмни размисли и страсти - 297 тема

• 55 147
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
Дами, може ли да помоля за съвет. Много ми се иска да намеря сходен аромат на Mademoiselle Rochas Couture Rochas, защото искам смяна. Ще бъда благодарна на мнение, ако някой е ползвам сходен на него!

# 271
Какъв парфюм да избера за подарък, моля за съвет? Дамата носи Chanel Chance Eau Tendre ЕДТ. Момичета, които харесвате Нежния Шанс, какво друго от дизайнерските?

# 272
Аз съм фенка, друг любим от марката ми е обикновения Габриел. Други дизайнерски от този тип са Клое.

# 273
  • на терасата
Какъв парфюм да избера за подарък, моля за съвет? Дамата носи Chanel Chance Eau Tendre ЕДТ. Момичета, които харесвате Нежния Шанс, какво друго от дизайнерските?
Отговарям без да се замислям Simple Smile - Кристалите на Шанел. Пробвайте ги и трите.
Другите, които ми носят вайба на Нежния Шанс са:
Peonia Nobile Acqua di Parma
Magnolia Nobile Acqua di Parma
Forever and Ever Dior

На Шанел също много харесвам през лятото №5 Eau Premiere, но той е специфичен.
Допълвам поста си с Шанел Шанс Eau Splendide. Как го пропуснах, а Нежния Шанс е точно в съзвучие с новия Splendide.

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 19:46 от рак-щрак

# 274
  • Враца
Попадна ми една Прада - Infusion Fleur d'Oranger.
Аз всъщност, си търсех Прада Инфюжън Ирис, но нямаше и попаднах на тази.
Имат ли нещо общо?

Снощи бях с Диор Адикт - е, няма такъв разкош! Heart

# 275
За господина на 50 г. с душа на 30 годишен левент препоръчвам Versace The Dreamer. И самият аромат е с идентична аура. Подходящ е за целогодишно носене.

# 276
Благодаря, прекрасни! Също разглеждах новия Клое за нея, но една приятелка го носи и маслена роза е.
Ще е Шанел или Диор, ясно е. Sparkling Heart

# 277
  • София
На каква възраст е дамата? Явно харесва нежни парфюми и според мен е много вероятно да не хареса друг парфюм на Шанел. Препоръчвам Dior Miss Dior blooming bouquet и Armani Prive Pivoine Suzhou.
Когато бях по-млада ползвах само и единствено Chanel Chance Eau Tendre тоалетната вода (парфюмът не го харесвах изобщо). Имах всички разфасовки и спрейове, които се произвеждаха. Както се казва, и кучетата ме знаеха с него Joy
След много години обаче, изведнъж ми писна. Обвинявам за това приличащия на него парфюм на Зара, но не знам дали това е причината. Сега дъщеря ми наследи любовта към Шанел-а и не иска да чуе за друг... Единствено тези двата, които ви предложих. Така че пробвайте Simple Smile

# 278
Новия лилав Сплендид, Рали! Разкош е!💜

# 279
  • Враца
Днес, се напръсках с La Tosca - Xerjoff
голяяяяма грешка, щях да се задуша.
Все едно вървя покрай прашен път, по който вървят камиони.
Моят мъж пък, на сапун му миришело, ама той е със запушен нос от климатиците, на които постоянно намалява градусите, така че , колко да е усетил нещо?

# 280
И аз не го харесвам много. Прашна пищяща виолетка е, супер трайна.

# 281
попаднах на нещо интересно за Ани Кларк (St. Vincent) - https://www.nytimes.com/2015/06/04/fashion/st-vincent-an-experim … nd-in-makeup.html

Цитат
When I was in Amsterdam, I got a man-scent called Brécourt Contre Pouvoir that I like.

Виждам сравнения с Cartier Declaration и Hermes Voyage, та май ще трябва да го пробвам. Дали го има за проба в магазина на ул. Три уши?

# 282
Пробвах новата CH La Bomba на кожа.
https://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/La-Bomba-105931.html
Бомба е наистина. Химична и диабетна, като химикалка с аромат на грозде, но на стероиди.
Може би ще се харесва на млади девойки като клубен летен аромат, или на полицейни специални сили за разпръсване на демонстранти.
Дано ме пуснат в самолета.
Само с едно фъс съм.  Шшшшшт, не бях аз. 😇

# 283
На каква възраст е дамата? Явно харесва нежни парфюми и според мен е много вероятно да не хареса друг парфюм на Шанел. Препоръчвам Dior Miss Dior blooming bouquet и Armani Prive Pivoine Suzhou. ...
Тя е една разкошна жена на 40 +. Нищо друго не носи, освен Нежния Шанс. И мн ми се иска да я изненадам с различен парфюм. Денси, Heartpulse аз й дадох мостричка на Сплендид, но тя пак за Нежния Шанс говори. Дали да не й взема крема за тяло.

# 284
Пробвах новата CH La Bomba на кожа.
https://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/La-Bomba-105931.html
Бомба е наистина. Химична и диабетна, като химикалка с аромат на грозде, но на стероиди.
Може би ще се харесва на млади девойки като клубен летен аромат, или на полицейни специални сили за разпръсване на демонстранти.
Дано ме пуснат в самолета.
Само с едно фъс съм.  Шшшшшт, не бях аз. 😇
Ха ха, искрено ме разсмя, Dez! Joy
Без да съм го пробвала си представям. Общо взето, новите парфюми са все по-големи "скукички" и тотални повторения един на друг. Ама, нали така е модерно сега, да си приличаме, да сме по калъп. Всичко стана една огромна масовка. Много рядко излиза нещо, което си заслужава дори да бъде помирисано. Аз затова си ценя винтидж ароматите - парфюми с характер, всеки сам по себе си уникален и невъзможно да бъде сбъркан.

Ralitsa_, аз бих взела крема за тяло. Ако дамата толкова си харесва Chance Tendre, това ще бъде като комплимент към нейния собствен стил и избор.

Общи условия

Активация на акаунт