Парфюмни размисли и страсти - 297 тема

• 55 147
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
  • София
На каква възраст е дамата? Явно харесва нежни парфюми и според мен е много вероятно да не хареса друг парфюм на Шанел. Препоръчвам Dior Miss Dior blooming bouquet и Armani Prive Pivoine Suzhou. ...
Тя е една разкошна жена на 40 +. Нищо друго не носи, освен Нежния Шанс. И мн ми се иска да я изненадам с различен парфюм. Денси, Heartpulse аз й дадох мостричка на Сплендид, но тя пак за Нежния Шанс говори. Дали да не й взема крема за тяло.
Този парфюм явно наистина омагьосва. И аз бях така много години. Просто не исках друг. Сега дъщеря ми е по същия начин Simple Smile Но тези двата, които предложих, не са лош вариант. Питайте я все пак и споделете после, че ми е интересно Blush
П.П Никой друг от Шанс-овете не харесвам. Сега любими са ми Коко Ноар и Allure Sensuelle.

# 286
Рали, вземи наистина крем за тяло илиако има още нещо от линията за тяло. Щом е толкова влюбена едва ли ще хареса друг, не си давай парите.

Preet Saini, всеки ден излизат много интересни парфюми, само трябва да знаеш къде да ги помирисваш.

# 287
  • The Evergreen State
Пробвах новата CH La Bomba на кожа.
...
Дано ме пуснат в самолета.
Само с едно фъс съм.  Шшшшшт, не бях аз. 😇

И мен ме разсмя това, и аз имам подобна "не бях аз" случка преди години когато реших да се отбия до Сефората до автобусната ми спирка. Пръснах на ръка Флоработаника и автобуса дойде и трябваше да се кача. Направиха ми забележка че ми е много силен парфюма Smile .

Парфюм за деня - Барения.

# 288
Момичета, много ми се иска дамски парфюм с аромат на тамян. Опитвам се да открия във Фрагрантика, но все на мъжки попадам. Моля за предложения. Запалих се от тази мъжка Prada, много елегантно ми мирише, не като църква:

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 22:28 от mariposa333

# 289
Тамянът е унисекс нотка.
Най- добрите, но много силни и направо църковни са при Ком де гарсонс.
Дайте бюджет.

# 290
Красив тамян има в Prima-та на Carthusia, женствен е, стои красиво и мадамски.
Има го в Салон Олфактив

# 291
Тамянът е унисекс нотка.
Най- добрите, но много силни и направо църковни са при Ком де гарсонс.
Дайте бюджет.

Ами аз ще пробвам с 30 мл., тъй като не знам как ще ми понесе да нося такъв парфюм, така че предполагам цената няма да е от значение. По- скоро намирането от български сайт ще ми е удобство.

# 292
Друг вариант е като харесате някои от предложените аромати да си поръчате отливки за да видите дали ще ви допаднат.
Аз напоследък така правя и много ми помага да реша искам ли бутилка.

Докато си чакам отливката от Ambre samar онзи ден пак го пробвах в дъглас. Страхотен е, как ще чакам зимата не знам 😍

# 293
  • Не съм от тук и съм за малко
Здравейте, търся предложения за сватбен парфюм за нежна девойка, която харесва флорални аромати. Сватбата е късно лято. Знам, че е до кожа, но ми се иска да не трябва да се подновява, или поне не често. Ще я заведа да тества няколко неща, за да е нейн изборът все пак. Мисля единият да е Chanel Chance Eau Tendre. Моля за съвет, какво друго? Бюджет около 150 лв.

# 294
Дама Бианка Ксерджоф 30 мл.
Може и Quattro Pizzi Xerjoff 30 мл.

# 295
  • Не съм от тук и съм за малко
Мерси, Денси, ще ги тестваме. Flowers Hibiscus
Като я питах какво харесва, каза цветни, леки. Но тя няма много опит. Затова се питах има ли такова чудо, хем леко, хем трайно. Grinning

# 296
Да, Валая. Тя е топ сватбения парфюм, които завинаги ще се запомни, но много надхвърля бюджета.

# 297
  • в Кошера
Като я питах какво харесва, каза цветни, леки. Но тя няма много опит. Затова се питах има ли такова чудо, хем леко, хем трайно. Grinning

Нежният Шанс е траен, най-траен от фланкърите.
EDT повече при мен, отколкото EDP. Те са си различни за мен.

Погледнете и Libre EDT, също е с прилична трайност, ефирен.

Dama Bianca, който е предложила Денси, също е прекрасен в случая. Peace

# 298
Rosa verde , Flora bloom и Nettare di sole на Герлен  са много свежи и флорални, а също J’adore L’or .   За мен най-сватбен ми е Honour на Амуаж, но е над бюджета.

# 299

На Burberry защо не пробвате някой, не са натрапчиви, а са и запомнящи се.

Общи условия

Активация на акаунт