Парфюмни размисли и страсти - 297 тема

• 55 155
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Скрит текст:
Здравейте, търся предложения за сватбен парфюм за нежна девойка, която харесва флорални аромати. Сватбата е късно лято. Знам, че е до кожа, но ми се иска да не трябва да се подновява, или поне не често. Ще я заведа да тества няколко неща, за да е нейн изборът все пак. Мисля единият да е Chanel Chance Eau Tendre. Моля за съвет, какво друго? Бюджет около 150 лв.

albena - Привет, на Ваше място бих тествал Narciso Rodriguez All Of Me
https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/All-Of-Me-84201.html
Скрит текст:

За мен е страхотен аромат по темата и вкуса на момичето. А и ценово е отличен - дори голямата бутилка 90мл се връзва в бюджета онлайн, за около 140лв може да бъде намерена.

Може да разгледате и линията на Irresistible на  Givenchy, като смятам че, повечето се вписват във вкуса на момичето. Ето за пример първата версия звучи чудесно:
Irresistible Givenchy
https://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Irresistible-Givenchy-60891.html

Също е свеж цветен, нежен и женствен. Ценово също се вписва дори голямата 80мл  бутилка. Мисля, че и другите издания не са много по-скъпи онлайн.
Скрит текст:
Успех Tropical Drink

# 301
Да, наистина Irresistible e много красив флорален парфюм, би бил подходящ за сватба.

# 302
  • Не съм от тук и съм за малко
Благодаря на всички за чудесните идеи! Hug  Направих списък, ще тестваме.
Днес се разхождах между няколко парфюмерии за вдъхновение и се сетих за Le Parfum in White Elie Saab, който миналата година подарих на близко момиче за сватбата му. Също може да пробваме нещо на Marc Jacobs, каквото има налично, само не знам как са като трайност. И разбира се, харесах нещо и за мен, новия Шанел. Blush А още не съм мислила за младоженеца. То се е видяло накъде върви, ще се купуват парфюми около тая сватба. Grinning

# 303
Момичета, много ми се иска дамски парфюм с аромат на тамян. Опитвам се да открия във Фрагрантика, но все на мъжки попадам. Моля за предложения. Запалих се от тази мъжка Prada, много елегантно ми мирише, не като църква:

Ако наистина искате тамян, ще го намерите в Dior Privee New Look!!

# 304
# 305
  • София
А Delina La Rosée? Много е нежен, с добра трайност. Не е бюджетен обаче Sad

# 306
  • BG-DE
Някой дали пробва вече новият La vie est belle vanille nude, много интересно звучи, дано се появи преди края на лятото 🙂

# 307
Чакам го с нетърпение новия LVEB, но не вярвам да дойде за това лято. Вече се продава в Америка, и тук се казва че след 15.08 ще бъде при всички търговци, но не уточняват кои. https://www.instagram.com/reel/DLGH6zsSJHA/

# 308
Какво взехте или планирате да вземете на морето? Аз си взех само 3 парфюма - Rosa Verde, Tonka latte на Dusita и Bora Bora. Малко ми малеятт.

# 309
И аз взех само 3, не ми се мъкнеха повече...

# 310
Взех си само и единствено Versace Crystal Noir Parfum 2024. Чувствам се прекрасно с него! Всичко около мен ухае на него! И знам, че ще запомня лятото с него, както миналата година с Armani Way Intense. Обожавам да свързвам хубави моменти с конкретни парфюми. Много е зареждащо и ми държи дълго време.

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 04:38 от Preet Saini 774354

# 311
  • София
Тъкмо приготвям багажа - Divine le parfum, Womanity и Carnal Flowar взимам с мен .

# 312
Два съм взела с мен и няколко виала.
Новият ми Si Passione Red Musk Giorgio Armani и Elderflower Cordial Cologne Jo Malone London понеже никога не ходя във ваканции без Джо Малоун.

# 313
  • в Кошера
Уоманити е задължителен за вечерите край морето!
Ще взема и 2 градини - Лагуната и Китира, Олимпеа Солар и LVEB Слънчевия кристал.
Вероятно и Теракотата, Сол де Жанейро парфюм и мистове.

# 314
Аз последния път взех Intense tiare, Eau de soleil blanc, Villa neroli.
Съжалих, че не взех Womanity, следващия път ще си поправя грешката.

Общи условия

Активация на акаунт