TF Solei Blank - 10мл твравъл. Любим парфюм, просто няма как да не го взема за ваканция.
TF Eu Do Solei Blank - 10мл травъл. Този ще свърши със сигурност. Оказва се не лош, но не мисля, че си струва цяла бутилка. Може би за почивка по 10мл лятото ще са ми пре-достатъчни.
TF Orchid Solei - сдобих се с 20мл отливка. Просто е страхотен, жалко че е спрян и не се намира вече.
Chanel Commete - тук се надявам на сериозно редуциране на количеството в бутилката. Ще му се насладя докато го имам, но не бих го подновила.
Kayali Musk - надявам се да приключа бутилката, въпреки че е повече от половината пълна стотица, но е толкова слаб, че ще се поливам.
Xerjoff Dama Bianca - 30мл и този се надявам ако не да приключа, то поне да остане съвсем малко и да не го връщам с мен. Нещо изобщо не разбирам защо е толкова харесван. Не е лош, но нищо уау за мен. Бутилчето обаче е топ. Много е красиво и удобно за ръката и спрея е добър.
VCA Santal Blanc - много го харесвам, но бързо привиквам към аромата и спирам да го усещам. Въпреки това, самият аромат е прекрасен и си остава постоянно присъствие в колекцията.
Room 1015 Cherry Punk - една отливчица 8 мл за еветнуални прохладни вечери. В жегата през деня не е добър. Много му избива сладостта и подтиска другите нотки, които правят парфюма това което е.

).