Парфюмни размисли и страсти - 297 тема

• 54 999
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Благодаря, поръчвам го още сега направо от Дъгласа.

# 676
  • Пловдив
Шипровите и ориенталските парфюми са прекрасни през лятото. Не знам защо са нарочени за "зимни" парфюми.

# 677
Обожавам Адикт. Моят е най- старият и е много хубав.❤

# 678
  • The Evergreen State
Много приятно ме изненадаха от Xerjoff, впечатлена съм. Поръчах мостри за 25 евро от сайта им и получих 25 евро дискаунт при следваща поръчка (над 200 eur) като благодарност за любопитството както и 10 процента дискаунт за добре дошла, пак от следваща поръчка (над 100 eur). Много щедри и любезни, и много бърза поръчка се оказа, ще дойде много по-бързо от колкото очаквах.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 21:53 от Athena

# 679
За мен старият и новият Адикт са доста различни. Обожавах старата версия. Преди година се бях затъжила и се засилих да го купувам. Ами не беше същият от моите младини и се отказах

# 680
Има разлики да, големи са при това. Но като няма стар хората ще си купуват нов.

# 681
Аз също се отказах. Няма нищо общо с парфюма който имах за първи път през 2008 година. Тогава се запознах с Dior Addict. Общо съм изпръскала три, или четири бутилки. Съжалявам че не си запазих нито една, макар и празна. Сегашния има нещо общо, но не мога да го приема като същия парфюм. Хубав аромат, но различен. Athena, права си, но точно с този парфюм, съм много дълбоко емоционално свързана. Завинаги ще остане в сърцето ми, заради хора, преживявания... Винаги съм си го представяла като тъмно синьо небе, с красиви, оранжеви и топли блещукащи звездички. Сега вече не ги виждам. Ако си го представя, такъв какъвто е в съзнанието ми и вдишам, едва ли ще мога да го усетя, но сърцето ми, образно казано, го помни ясно.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 22:44 от Magda Dimitrova

# 682
  • The Evergreen State
Аз съм благодарна и за реформулировките, по-добре реформулиран от колкото напълно спрян. И аз много харесвах Адикт първообраза, но за радост на феновете поне имат много успешна реформулировка за утешение. Ако решат да пуснат нещо поне малко близо до Мис Диор от 2012 го грабвам на минутата Simple Smile (засега се утешавам с МД Парфюм).

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 22:06 от Athena

# 683
Аз пък имам Dior Addict 2002 (първото издание) + парфюмното мляко за тяло, което  дори и на 100 години, е все така силно ухаещо, може да се ползва вместо парфюма; Addict 2012 и Dior Addict Eau Fraiche 2004. 😝
В добавка имам и ароматно египетско масло с аромата на Адикт, което освен много близко, е и доста силно и трайно.
Не знам коя е най-новата версия, но изпръсках 2-3 шишета от 2014 версия, беше супер добър.😊
А да ви питам, имате ли си парфюм  който обичате да пръскате преди сън?
Не специално и не винаги, просто така, понякога...
На мен ми е голям кеф след душ и олио за тяло, да си пръсна малко Billie Eilish; обгръща ме топло, какаово ухание, и ми е супер уютно и приспивно. 😶‍🌫️😊

# 684
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Най-старите ми парфюми са Диор Ж'адор и Ланком Трезор,които имам от 2011-2012-та.
Ж'адор толкова любим,че съпруга ми беше натрупал 3 бутилки,които наред с други парфюми не успях да изразходя.
Трезор си го купих от чисто сантиментална стойност от студентските ми години. Сега ми е много ретро и ще го подаря на майка ми.
Наскоро ги душих,нищо им няма, все едно са нови.

# 685
  • Враца
При мен има разлика първоначално, след това, при развитието нещата се наместват по местата си и усещането ми  за Адикт не се губи изобщо. Имам и двете версии. Общо взето първата е по маслен, по-плътен, по-топъл,  а от 2012 е малко по-остър, по-цветен , леко разреден сякаш, но усещането в драй дауна се уравновесява и съм мноооого доволна.

# 686
  • гр.Пловдив
Дами,гледам ,че Beyonde Paradise на Estee Lauder след като липсваше към 10г са го възкръстнали в нова опаковка,но дали е същия ?

# 687
Най-старите ми парфюми са Диор Ж'адор и Ланком Трезор,които имам от 2011-2012-та.
.....
Наскоро ги душих,нищо им няма, все едно са нови.
И аз имам една бутилка Коко мадмоазел от 2005г. Нищо ѝ няма. Седи си на тъмно в шкафа, а трайността е убийствена. Единственото тъжно нещо е, че намалява 😁

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 08:13 от лорелай

# 688
  • Пловдив
Дами,гледам ,че Beyonde Paradise на Estee Lauder след като липсваше към 10г са го възкръстнали в нова опаковка,но дали е същия ?
Къде го има възкръснал? Вчера бях с него, но имам старата версия. Веднага ще го тествам.

# 689
  • Враца
Коко мадмоазел от 2005г и по-новият, разликата ми е покъртителна. Не ми носи същото усещане. Орязан, осакатен, променен. Sad

Общи условия

Активация на акаунт