Парфюмни размисли и страсти - 297 тема

• 54 968
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
Преди сън си пръскам Glossier You. или Uriage bebe. Рядко обаче го правя, толкова много парфюм остава по възглавницата, че винаги около мен има някакъв ароматен облак.
И аз страдам за по-стари издания на любими парфюми, има една характерна плътност/пълнота, която сега не усещам, но здраве да е, търся си нови любимци.

# 691
Аз си нося Мадмоазела с кеф, но взимам интенз версията, за да не се ядосвам на поосакатеният оригинал.

# 692
  • гр.Пловдив
Дами,гледам ,че Beyonde Paradise на Estee Lauder след като липсваше към 10г са го възкръстнали в нова опаковка,но дали е същия ?
Къде го има възкръснал? Вчера бях с него, но имам старата версия. Веднага ще го тествам.

Видях го случайно в Parfium.bg ,нова визия 50мл =90лв

# 693
Днес пробвам новия парфюм на Селена Гомез Rare.
Капачката е направена така, че да се натиска с цяла длан, за хора в неравностойно положение. Хубав флакон с мисъл.
Обаче парфюма не е уау. Аз очаквах доста повече. Не ми се струва и много траен. Не е лош, но не е и супер грабващ.
Малките  ще го искат на майките си в  Сефора много, сигурна съм. Те и без това напоследък са основни купувачи в магазините им. Пълнят здраво кошниците, на видима възраст 11-15 години.

# 694
  • The Evergreen State
На мен най-стария в колекцията ми е Chanel Chance Eau Vive, купен малко след като излезе през 2015. Ок си е напълно. Много парфюми преди него ми минаха през ръцете, но се отървавах бързо бързо от тях. В последствие купих отново някои любими, реформулирани вече разбира се. Друг по-отдавна ми е Valentino Donna, в красивото шишенце със златния топ, който беше спрян от продажба по-късно. Имам и YSL Black Opium Nuit Blanche, който е ми е сравнително откакто излезе и той.

Нямам навика да пръскам парфюм ако съм си в къщи, освен ако не е след душ, съответно не се и сещам за парфюм вечер преди да си легна.

И ето, почна се със Шалимарите пак, голямо изкушение са за мен. Вчера видях във Фрагрантика, че и Герлен са излезли с нов Шалимар Есънс по случай 100 годишнината на парфюма. Аз мислех, че ще продължат с лимитките подчертаващи отделни ноти в Шалимар. Мислех, че е ред на Шалимар Роза тази година, но може и да са зарязали тези лимиритани издания, или просто ги отлагат за да почетат тази впечатляваща наистина годишнина с нещо различно.

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 00:13 от Athena

# 695
И аз го видях и го чакам с нетърпение.
Ще продължат сигурна съм с нотките, но сега ще празнуваме с празнично издание.

Имам много стари и ценни колекционерски парфюми и си ги пазя ревностно. Първи бачове, редки съкровища, отдавна напълно изчезнали.

# 696
Моето  най-старо съкровище е един Герлен L’instant в най-старата бутилка. Още много го харесвам. Днес пробвах Sun-kissed goddess на Килиън и се влюбих - прекрасен плажен аромат с кокос, тиаре и франджипани. Много ми хареса, ама е само за лятото. Не знам дали си струва.

# 697
Неделя е, и аз се наслаждавам на всеки един слънчев лъч, който успее да проникне през облаците. 🌫🌞

Релаксираща неделя ви желая! 🏞

# 698
Densi, ще помоля да дадеш знак като излезне специалното издание на Шалимар.
За подарък искам да го взема.

Сутринта без мисъл си пръснах с рози, не е добре в жегата.

# 699
  • София
Намерете нова любов. Пробвайте и изберете нещо ново.
  Имам на Lancome Idole - почти свеж, но някак натрапчив. Залагах на Rabanne Olympéa - оказа се безличен, обикновен. Сега и двата седят почти пълни и ги ползвам без чувства. Трудно се намира нова любов Simple Smile

# 700
  • гр.Пловдив
Топ фен съм от 2009г на Chloe Chloe /първия/,вниманието ми е насочено към Miss Dior Rose"N Rose -дали си заслужава цената,понеже не ми се експериментира ,има го само онлайн Thinking
От Мис Диор със сребристата панделка грам не съм очарована ,ама грам,толкова семпъл и незапомнящ се не бях очаквала от Диор ..

# 701
За мен не си заслужава, за вас не знам. Остри рози, само рози.

Намерете нова любов. Пробвайте и изберете нещо ново.
  Имам на Lancome Idole - почти свеж, но някак натрапчив. Залагах на Rabanne Olympéa - оказа се безличен, обикновен. Сега и двата седят почти пълни и ги ползвам без чувства. Трудно се намира нова любов Simple Smile
Ами страдайте по тази тогава, ако така ви е добре.

# 702
  • на терасата
Топ фен съм от 2009г на Chloe Chloe /първия/,вниманието ми е насочено към Miss Dior Rose"N Rose -дали си заслужава цената,понеже не ми се експериментира ,има го само онлайн.
Пробвайте https://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Miss-Dior-Blooming-Bouq … t-2023-78945.html.

# 703
  • The Evergreen State
Miss Dior Rose"N Roses на мен ми харесва, сега видях кoлко много му се е вдигнала цената на сайта на Диор. Спомням си, че излезе седмици преди да затворят всичко заради пандемиката и имах възможност да го тествам няколко пъти в мола и се зачудих тогава дали да не го взема. Аз обаче харесвам всички от линията Мис Диор в една или друга степен. Ако не ви допадат Мис Диорките по принцип, едва ли ще ви хареса и този. Искряща, сладка роза е, има нещо като мускалена розова есенция в него и на мен точно затова много ми харесва. Макар, че имам четири Мис Диор вече, отново се замислям за Rose N Roses. Розата в Мис Диорките е жизнерадостна, усмихната, слънчева, сладка и сгряваща. Цвета на течността донякъде подсказва това.
Chloe е друг тип роза с друг по-блед и по-студен вайб, ако търсите да го заместите с друг подобен препоръчвам да си вземете пак нещо на Клое, и те изкараха доста фланкъри.

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 00:58 от Athena

# 704
Момичета, кажете повече за JPG Divine Elixir, моля!
Има го в сайта на JPG за поръчка вече, с опция за връщане, ама не ми се занимава, а няма къде да го тествам.

Общи условия

Активация на акаунт