Секс след раждането

• 7 165
  • 148
  •   1
Отговори
Здравейте! Родих преди 4 месеца. До към пети месец на бременността правихме секс с партньора ми, но след това той не искаше. Обясняваше ми, че психически нещо го спира и не може. Така, това го приех. Родих нормално, с епизиотомия и доста шевове. До днес, все още не сме правили секс. Пробвала съм да проведа разговор, относно причината, но той ми обяснява, че всичко е наред и ще се подредят нещата. Започвам да се тревожа, да не би да има друга жена. Иначе не съм забелязала други индикации за изневяра.

# 1
Ами…странно е .Надявам се да се открие причината.Може би мъжът Ви е в стрес от новата ситуация, знам ли.

# 2
Веднъж се майтапеше, че има следродилна депресия. Ама какъв е този стрес пък, не го ангажирам кой знае с каква помощ, освен при банята. За мен явно стрес няма…

# 3
Мъжете понякога трудно приемат бебетата, трябва им време.Ние сме друго.Може би Ви вижда в друга светлина и му е трудно да превключи.

# 4
Дано да е така. Защото тази ситуация пък кара мен да не се чувствам добре психически.

# 5
Вие над 8 месеца изобщо не сте правили секс. Не ми се вижда възможно здрав мъж в разцвета на силите си изведнъж да се "сецне" и да спре да има най-нормалните желания. Поне да иска да се разтовари напрежението по друг начин заедно с теб, но той явно и това не предлага.

Съжалявам, но аз залагам на разтоварване извън къщи. Освен ако не го прави в банята. Какво толкова го смущава, аз наистина не разбирам.

# 6
Не е първата тема с подобно съдържание. Може да е някаква психоза сред младите бащи, може да е любовница, а може и женското тяло с всички изменения преди и след раждането да им е секнало мерака. Но нямам опит.

# 7
Да, и аз не знам. Питала съм дали е заради това, че съм качила кг и т.н. естествено отрича, но то какво да каже. Два три пъти се заиграваме, но бебето се буди и не стигаме до никъде. Но в тези пъти пък си получава ерекция… не знам.

# 8
Промяната в тялото се отразява на някои мъже, да.Особено ако са качени повечко килограми.

# 9
  • София
Не пробвай да му обясняваш, а му кажи, че нищо не е наред и да предприема крути мерки в тази посока. Time’s up.
За депресиите има психолози, ако толкова не може сам да се справи.
Ти не го играй майка на двама, а връчвай бебето и възлагай повече задачи в отглеждането му.
В свободното време, което ще ти остане, излизай сама и прави приятни неща за теб, които ще ти донесат нормалност.

Промяната в тялото се отразява на някои мъже, да.Особено ако са качени повечко килограми.
Там ли свършва любовта?
Кат не ще да еве, да я удовлетворява по други начини. Пък с яденето идвал апетита.

# 10
Не пробвай да му обясняваш, а му кажи, че нищо не е наред и да предприема крути мерки в тази посока. Time’s up.
За депресиите има психолози, ако толкова не може сам да се справи.
Ти не го играй майка на двама, а връчвай бебето и възлагай повече задачи в отглеждането му.
В свободното време, което ще ти остане, излизай сама и прави приятни неща за теб, които ще ти донесат нормалност.

Там ли свършва любовта?
Кат не ще да еве, да я удовлетворява по други начини. Пък с яденето идвал апетита.

Определено трябва. За сега върви ревлива и нещо всеки бяга от това да я гледа сам. Всички много искат да я гледам, само че и аз да съм там. Трябва и аз да се науча да я оставям вече.

# 11

Там ли свършва любовта?
Може да не ни се харесва, но е факт.Не откривам топлата вода с това твърдение.Любовта за някои хора е и външен вид.Харесва ми или не, истина е.

# 12
Сложно е. От една страна днешните мъже са едни такива изнежени и чувствителни... От друга страна по парковете масово виждам млади майки като хипопотами, с които и аз да бях мъж, и на мен би ми увиснало мъжеството. Не казвам, че авторката е такава, само обобщавам картинката.

# 13
И ММ да стане хипопотам надали ще съм много щастлива, не лъжа себе си.Аз като бях в тази фаза не припадаше и той от кеф.Кофти е, но е факт.
Гнус-негнус.

# 14
Така е, така е. Ама пък няколко пъти нали ви казвам, изобщо даже не му беше увиснало мъжеството ама а де. Не знам какво да мисля вече и аз.

Общи условия

Активация на акаунт