Секс след раждането

• 7 207
  • 148
  •   2
Отговори
# 105
Зачудих се едно време пра бабите ни като са имали по 7-8 деца дали са правили секс само докато челядта е била дадена на хотел.
Иначе то си има цяла философска школа, разглеждаща дереджето когато космите ти пречат.
В плевнята са ходили  в сламата са се крило и търкаляли. Поне на теория.

# 106
  • Raleigh, NC
Само карти таро не хвърлихме.

Може би те възприема различно сега като си в ролята на майка и го вижда. На моя приятел брат му точно обратното, колкото по-бременна жена му толкова по я харесваше. А с второто бебе беше с ище по голям стомах. Преди това пак беше раждала секцио и той и сменяше превръзките...

Ако мъжа ти знае какво е епизиотомия много вероятно е да е от това.

В разговори с доста хетеро мъже по темата знам че при някои само гледането на раждане на видео (тук в сащ ако присъстват на раждането им дават стол, или ги държат в страни защото често повечето припадат) може да им влияе и са казвали, че след това не могат да се отърсят и да правят орален секс на приятелките си. Твоя щом има ерекции като се целувате значи може нещо около раждането да е започнало да го възпира.

Обикновено такива неща могат да идват и от моменти в детството

Да отиде на добър психиатър с опит в темата. Поне ще му олекне

# 107
Определено не е гей. Че проблем има-има. И не е това, че ме е хванал да ми прави дете. Ние сме от доста години заедно и едва сега решихме да имаме дете. Минали сме през доста неща.
Това, което казва azmiro ме връща назад, още като забременях и една колежка ми казваше - спокойно, като родиш няма да иска да прави секс с теб, ще те възприема като майка, а не като жена и т.н. Сега дали е така, не знам, ама ме подсети за този разговор.

# 108
  • Пловдив
Снощи какво правихте? Паста , вино , секси бельо ...........на колене?

Разказвай де SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 109
Притеснение от детето. Разбира, не разбира, бебето е жив човек, нормално е да се притеснява мъжът. Не на всеки му е комфортно да прави секс пред бебе, което може да се събуди.

Друго- има и несексуални полови болести, напр гъбички след употреба на антибиотик или бактерии не полово предадени.Може да му е неудобно да каже. Или да има някакъв здравословен проблем, за който не му се говори.

Остави го седмица, две без инициатива от твоя страна, да не е под напрежение, че "трябва", а ако тогава няма инициатива, вземи инициативата в твои ръце, но не пред бебето. Самата мисъл, че ще правите нещо, а после там, в тези чаршафи ще е бебето е неприятна, не всеки го възприема. Той ако предвижда, че като се събуди бебето, ще го вземете, разбираемо е да му е неприятно.
Ако не искате да местите бебето, за са не му нарушават рутината, пробвайте в друга стая.

# 110
Кой има време за питане, заключваш го в спалнята  и газ😁

# 111
О, моля ви се, нищо няма да му стане на бебето, ако родителите правят секс в същата стая. Чак пък толкова да го притеснява тоя мъж не вярвам. То нищо не разбира, спи си в кошарката. Новородените спят много дълбоко, хвърляш един чаршаф върху преградата, да не ви вижда, ако вземе да се събуди и толкова. Извратено било, вие в ред ли сте.

# 112
На самите хора, които са здрави психически им е проблем да правят секс, докато дете спи в стаята, и изобщо друг човек. И ако мъжът се притеснява през цялото време, че то ще се събуди е напълно нормално притеснението му, ако започне да го прави всеки път под стрес и притеснение ще се самопрограмира да се чувства напрегнат по време на секс. Когато някой е лишен от подобна чувствителност няма да му пречи да се изплющи където и да е, и пред когото и да е, но има хора, за които това е интимност и отпускане. А и мислят за психичното здраве на детето си, бедните общества е ясно, че правят следващо дете пред очите на останалите, имаше един филм Капернаум по действителен случай, в който дете осъди родителите си, че изобщо са го родили след като не могат да го гледат (В Ливан). Там го правеха зад едно перденце и децата чуваха всичко, супер гнусно беше, знаем колко психически здрави са в онези държави.

# 113
Има огромна разлика между спящо бебе в стаята, което дори да се събуди вижда на 20 сантиметра от носа си и осъзната публика. Няма място за сравнение между двете и да вменявате психически отклонения заради нещо такова е повече от смешно.

Ако се събуди бебето, ясно е, че прекратяваш, то няма да разбере какво е станало.

# 114
На самите хора, които са здрави психически им е проблем да правят секс, докато дете спи в стаята, и изобщо друг човек. И ако мъжът се притеснява през цялото време, че то ще се събуди е напълно нормално притеснението му, ако започне да го прави всеки път под стрес и притеснение ще се самопрограмира да се чувства напрегнат по време на секс. Когато някой е лишен от подобна чувствителност няма да му пречи да се изплющи където и да е, и пред когото и да е, но има хора, за които това е интимност и отпускане. А и мислят за психичното здраве на детето си, бедните общества е ясно, че правят следващо дете пред очите на останалите, имаше един филм Капернаум по действителен случай, в който дете осъди родителите си, че изобщо са го родили след като не могат да го гледат (В Ливан). Там го правеха зад едно перденце и децата чуваха всичко, супер гнусно беше, знаем колко психически здрави са в онези държави.

Всичко това е ОК, ама говорим не за дете, а за бебе на няколко месеца, което спи в кошарка и не може да си вдигне главата. както казаха, един чаршаф на решетката и нищо няма да вижда. В много семейства детето спи в спалнята на родителите даже и до година. Те какво, на сухо ли стоят?

# 115
Големи драми тва със спящо бебе във стаята, само ако е на леглото вече на мен не ми е ок. То големи салтанати, приготовления, та чудесии,  за тва веднъж ма месец два. Като го правите всеки ден и при всяка възможност, никой не гледа такива подробности. До 2-3-4 годишна възраст децата си спят спокойно и на обяд, всичко може да се прави в това време стига да не се вдига много шум.
В добавка, както писах намирам бременната жена за изключително секси, женствена и ме е привличала супер много. Без проблеми с бременността може да се прави през цялото време, още повече няма нужда да го вадиш щото по бременна няма да стане

# 116
За 3-4годишните романи могат да разказват детските учителки какво говорят децата в детските градини по темата .

За малко бебе, ясно, че не разбира, но това не изключва притеснението на човека. Такъв е(ако това е причината), затова трябва да се търси вариант, не вярвам само една стая да имат.

# 117
То щото секса е нещо много невероятно и нечувано, пък нека възпитателките ако не са чували да се образоват от 3 годишното, въпреки че много ме съмнява да чуе или види нещо.

# 118
Ако му се правеше секс на този, нямаше да търси оправдания.
Да съм го питала директно 100 пъти поне.
Пък бебето. Ако едно бебе му е проблем, какво ще прави като то стане на 15? И няма да ляга вечер до 1?

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 12:31 от Tina*

# 119

Всичко това е ОК, ама говорим не за дете, а за бебе на няколко месеца, което спи в кошарка и не може да си вдигне главата. както казаха, един чаршаф на решетката и нищо няма да вижда. В много семейства детето спи в спалнята на родителите даже и до година. Те какво, на сухо ли стоят?
Абсолютно! Ако така се разсъждаваше, как хората правят повече от едно дете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт