Секс след раждането

• 7 182
  • 148
  •   1
Отговори
# 135
Е, как не виждате проблем, дори да е бил слабо сексуален това са 8 месеца, отделно той си получава ерекция, ама не ще с нея!

# 136
Има морал човека, не иска да изневерява на любовницата.
Браво Grinning

# 137
Вълната му пречила, неговата при тва

# 138
Ми скубе го.
Разбирам го Grinning

# 139
Има морал човека, не иска да изневерява на любовницата.
Браво Grinning
С тези оплаквания от мъжки мерак очаквам скоро тема от някоя любовница - "Не стига, че не спи с жена си ами и аз не съм прашена вече трети месец".

# 140
Не мисля, че има друга жена. Просто много двойки се отчуждават след появата на дете и стресът от новите условия си оказва влияние. Десет пъти повече отговорности, постоянен рев и недоспиване. Стресът убива либидото. Не е задължително дори жената да е качила килограми.

# 141
Не мисля, че има друга жена. Просто много двойки се отчуждават след появата на дете и стресът от новите условия си оказва влияние. Десет пъти повече отговорности, постоянен рев и недоспиване. Стресът убива либидото. Не е задължително дори жената да е качила килограми.

Не е задължително, ама помага...

# 142
Не знам за любовница, но с това няма кога да изневерява ме разбива. От къде знае авторката че не си пуска почивен ден примерно и не отива да клати?
Бившия плужек така направи един, два пъти.

# 143
Едва ли ви вълнува, но обещах да споделя 😂 Нормализираха се нещата 😂 успяхме да насмогнем и нещата, за щастие, са както преди в отношение… но беше много тегав период 😂

# 144
Интересува ни, какво стана? Даде ли някакво обяснение?

# 145
Интересува ни, какво стана? Даде ли някакво обяснение?

Ами честно казано, когато говорихме, твърдеше, че всичко между нас си е наред, просто му се насъбра малко и не му е било до това. Има известно напрежение на работа, новата среда с бебето, купихме къща и така. Като цяло някакво обяснение, не точно.

# 146
Ами то напрежението се оправя най-лесно със секс, а и какво обяснение даде, че продължава да се самозадоволява, но не иска с теб? Или отказа от орална дори?

# 147
Не при всички хора напрежение се оправя със секс.

# 148
Аз пък докато забременея правехме секс непрекъснато,после след раждането нещо ми стана и просто нямах желание..общо взето продължи доста дълго, може би в продължение на три години правехме секс по 1-2 пъти в месеца защото просто бях изморена.Как не си намери друга не знам..Вече сме разделени де не заради това но като цяло не съм била аз от най активните.

Общи условия

Активация на акаунт