Женомразието в България - Мит или Реалност ?

• 22 703
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
  • Обран бостан ;)
Такъв, когото жените харесват, лесно му връзват и може да избира. Различните го постигат различно, но за мен ключовото е да могат да общуват и флиртуват свободно с жените. Тези, които разчитат на пари, не са вървежни, тяхното е пазаруване.

Разлика няма - резултата е един и същ, а именно вирнати женски крака.

# 346
Не е баш така, дори с пари си трябва подход и умения в общуването с жени, иначе на задръстеняк с пари пак няма да му вържат. Освен ако не е на час.

# 347
  • София
А, има голяма разлика. Например, чии са вирнатите крака Wink И докога ще са вирнати Wink Но това само вървежните го разбират Laughing Или поне тези, които търсят партньорка, а не точат лигите на незадоволеността по недостижими обекти Grin

Такъв, когото жените харесват, лесно му връзват и може да избира. Различните го постигат различно, но за мен ключовото е да могат да общуват и флиртуват свободно с жените. Тези, които разчитат на пари, не са вървежни, тяхното е пазаруване.

# 348
И все пак жената (ако реши да не е сама) има много по-голям избор от мъжа.
Не говорим за жените, които съзнателно си стоят сами (или защото не искат мъж или защото не са достатъчно привлекателни). Ето тук казвам нещо в защита на мъжете - те имат право да не искат грозни и дебели жени, но пък и красивите и слабите жени също имат право да не искат бедни мъже.
Всеки е в правото си да си иска някакви си неща - въпроса дали можеш да постигнеш това което искаш?

https://www.facebook.com/reel/1428132615300061

Grinning

# 349
Това даже не е смешно, а самата истина. Нали, има разлика дали някой ще е временно без работа, или ще е мързелив доживот или докогато му минава номерът. Мъжете много по-трудно приемат да не им минава номерът, много по-трудно разбират защо се случва, много по-трудно намират план Б. И най-лошото за тях в случая - изобщо не приемат идеята да се откажат от  целта. Амбициозен и кадърен мъж тип 7-10 да не се отказва е супер, 5-6 не е особен проблем, но за ниските категории вече става страшен проблем. Хем искат, хем не могат.

# 350
Ахаха, Нарциса ти с рейтинг систма ги подхвана.
Но в крайна сметка, щом те така открито оценяват една жена по външен вид, звучи резонно да се класифицират и те по някакъв критерий, главно пари и възможности.

Повечето пишещи в темата мъже имат малко пари и нямат възможности, личи по това колко са обременени когато говорят за нещата от живота.
Но интересно, че жени без претенции за красота не са отишли в мъжки форум да злословят под всяко мнение...

# 351
  • Обран бостан ;)
А, има голяма разлика. Например, чии са вирнатите крака Wink И докога ще са вирнати Wink Но това само вървежните го разбират Laughing Или поне тези, които търсят партньорка, а не точат лигите на незадоволеността по недостижими обекти Grin
Скрит текст:

Лъвичке,

С оглед броя на твоите мнения във форума, спокойно можеш да ги събереш и да издадеш книга "Лъвица в страната на чудесата".

Под пари ще останеш. Wink

# 352
Бънди пак ръсиш бисери необмислено.
Лъвицата е омъжена ти само с претенциите си ще си останеш.
А Лъвицата може да има още повече мнения - все пак е женски форум.
Притеснителното е как ти и други господа навъртате повече мнения от съфорумките и все едно и също си лаладжийствате.
Не разбирам смисъла какъв е?
Убедена съм, че за всеки от вас има подходяща жена, която би ви искала за партньор ама не ви е по вкуса.
За това целият останал женски свят също не ви е виновен.

# 353
Лъвчето е права – парите са си пари, но е важно кой как и за какво ги ползва. И най-вече – с кого.
//
Вирнатите крачета са най-лесната част от тази игра.
//
С бившия бивш имахме една наша шега, която пускахме по компании и барове – той казваше – тя е с мен заради големия ми буй, аз с нея - заради парите.

# 354
Никой не е гонил Момоа, пък за теб rf, стана ясно.

# 355
  • София
Вървежен мъж е на първо място общителен и да има подход към жените. Бих си легнала с такъв, почти независимо от външен вид и финанси. Но напоследък са все по-малко.
Пълно е със женомразци, които въобще не знаят какво е жена и кое копче да натиснат.

# 356
Бънди, ходи троли във мъжки форум, де, какво все тук те дърпа

Там не е интересно. Всички ще се съгласяват с него.

# 357
Кое точно стана ясно, че задавам едни въпроси, които водят до проява нечия клинична картина, но са доста актуални за много мъже ли?

# 358
Кое точно стана ясно, че задавам едни въпроси, които водят до проява нечия клинична картина, но са доста актуални за много мъже ли?
Не. Стана ясно, че само са те гонили от женската баня.

Не всеки бихме изгонили, о, не всеки! Blush
Теб - винаги да.

# 359
Мен ме канят, не ме гонят, ама хайде сега да не кажете, че се правя на велик Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт