Женомразието в България - Мит или Реалност ?

• 22 573
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
Аз искам от един мъж да ми дава дистанционното.
След 20 години разбрах, че мъжа ми доста се е напрягал, понеже аз чувам като прилеп и все намалявам звука и той, човека си трае и търпи. Като е сам си го усилва, да му е комфортно.

# 721
Ариел, отговорът на това, което питаш се намира в поста ти.
Нищо от изброените в цялата тема дейности не е трудно за човек, който може да пази равновесие, "трудното"  е само оправдание за хора, които искат, но нямат желание да го направят.

Истински трудното е да стане спойката след първоначалната еуфория с боксерките, да се обичате отвъд летливата начална химия. Искреното желание да направите някой малък жест един за друг идва като следствие, отвътре, а не става по правила и насила. Имаш мъж, който те обича и като следствие иска да те зарадва с нещо, което би ти било приятно. Имала си и такива, дето и да сте си допадали физически, спойката не е била по-дълбока. Това е, няма ядрена физика, освен за тези, на които не им се получава и искат да го представят сякаш е много сложно, белким това им донесе малко облекчение.

# 722
Като бяхме с мм на квартира и той ми носеше кафе в леглото, притичвайки до близката лафка, бях много щастлива и се чувствах все едно съм на ваканция. 😆

Обаче откакто живеем в свой дом..аз не му давам да носи храна и напитки в леглото, да не изцапаме чаршафите. И се замислих сега, че някои неща сами си ги правим и трябва да оставим мъжете да си действат, а ние да се отпуснем и да не го мислим. Ама ми е трудно, щото сега ми пука за някакви чаршафи, ама са хубави и скъпи .. ех трудно е.
Това с боксерките е сладко , но не трябва всеки път, защото не искам да прави нещо, само и само да получи това.

# 723
Първо сутрешното обожествяване, после кафето и закуската.
Не може и не са всички мъже романтици, но има и доста такива за радост.
Последните ми две сериозни връзки (макар и абсолютно контрастни като характери) са се грижили за кафето и закуската ми. Не защото искат нещо, а защото така им идва след "обожествяването". Трябва да ти идва естествено да искаш на другия да му е добре. От бастуни и темерути аман.
//
Танче, чаршафите се перат и са просто чаршафи, какво значение колко струват на фона на мигове като тези. Невротичността пречи на много жени съм забелязала да се наслаждават, не говоря за теб, принципно. Мъжът се заиграва тя си мисли дали е изключила ютията или дали ѝ е изсъхнала ризата дето мисли да я облече утре на работа.... отиде всеки мерак в отпуск.
//
В тази връзка правя пак препратка към темата – женомразие тук в България аз не съм усетила. Маргиналите, които го проявяват са по-скоро в гамата на комплексираните мъжлета, но да е масово, не е.

# 724
  • София
Съгласна съм! Мъжете тук все още са мъже и обичат жените.
Моят ми даде кафе машина и капсули, ама каза, че самото кафе няма да го прави, тъй като кафе не пие. 😁

# 725
Темата стана имамбаялдъ, обаче къде ме върнахте с тия принцеси…
Спомням си ги с “Народна кайма”, баба ѝ казваше незнайно защо “кучешката”.
Деликатес!

# 726
  • Out of the Mix
Друго си е автентичната българка, закърмена с бухтички, понички, банички, мекичета, козунаци и катми.

едит: и тутманик бих добавил, ама ми звучи като да е любовника след мъж тиквеник.

Joy

Модерната българка не яде такива неща.
Гледа да е здравословно и да поддържа форма.
Особено след една възраст, когато всяко "тестенце" се лепи, а пък ако има проблем с хормоните, или преработката на глутена в съчетание с мързел, липса на движение и заседяване, глей кво става.
А включвайки и биричката от двулитровките, дето не знаеш какво има вътре, става бомба със закъснител.

# 727
  • По света и у нас
Чак пък двулитровка... ти ни изкара по големи бираджийки от фенките на октобер феста. Оля се.

Тези които умеят да грешат, грешат интелигентно.

# 728
Истината е, че и колкото и да се спортува, ако се яде само “лошата” храна не може да се изгори, ама айде без измишльотини, че тестени храни и глезотийки в норма, хеле пък някоя бира или сладолед =  баба Вуна.
Аман от специалисти!

# 729
Интересна дискусия сте заформили, ама само да ви кажа, че фигурата и килограмите не са определящи за отношението на един мъж. От моята не се оплаквам, но наблюденията са ми, че това не е най-важният критерии. В моето обкръжение има доста снажни и атлетични мъже с меко казано - пухкави половинки, които носят буквално на ръце.
Та, нещо друго ще да е решаващо за отношението на мъжете към жените. Grinning Според мен определящ фактор е по-скоро тежестта на багажа в мудоушнато пространство, а не на дупето. Grinning

# 730
Интересна дискусия сте заформили, ама само да ви кажа, че фигурата и килограмите не са определящи за отношението на един мъж.
 ...
Според мен определящ фактор е по-скоро тежестта на багажа в мудоушнато пространство, а не на дупето.
Същото важи и за жените, за интелигентните, към които и аз се причинявам (скромна съм Simple Smile знам ).
Един от лакмусите ми е как мъжът отиграва ситуация тип Bas vs Rev. Влезе ли в режим обидни подмятания и внушения, зачертавам.  Мъжът мой тип, ако елегантно не може да вземе "преимущество", ще игнорира и няма да се занимава. Пък нека има шкембе.

# 731
  • Sofia
Темата отново залитна в персонални заяждания и обиди.
Разчиствам и заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт