Женомразието в България - Мит или Реалност ?

• 22 703
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
Малко са се разгорещили страстите тук. Аз да се опитам малко да успокоя нещата...

Аз чета и пиша тук, защото не знам да има друг активен форум с относително разнообразни и интересни мнения. Ако ми кажете къде има подобни форуми, вкл. и "мъжки" такива, ще се радвам да ги посетя.

Въпреки някои грапавини и трудности, този форум си остава интересен и в някои случаи и поучителен...

# 361
И мен Брад Пит все ме кани, но време нямам.

# 362
Аз имам един въпрос към мъжките потребители тук.
Абе, жените ви не ревнуват ли от писането ви тук? Или и те са потребителки и всичко се знае?

# 363
  • Далечният изток
То как пък един читав мъж не се появи....? Така да каже нещо положително за жените. Само обиди, после ма вие се правите на велики. Ама кажи - велики сте, бе жени! Ей никакво отношение значи...

# 364
Има, ама в други раздели и теми. Има много читави мъже, с които върви приказката - четат, шофират, търсят съвет за деца, разкажат по нещо интересно от време на време.

Даже, като се позамислих, има и мъже, към които изпитвам тотален респект, като потребителя, който имаше най-елементарна/ и даже хулена професия и загуби дете със СОП. Пет мъжки думи по въпроса, но знаеш, че там стои мъж. МЪЖ.

Тук дребнави истории, никоя не ги харесала и айде, влизат да си изливат болката.
Ма като тръгнат и с тъпичка ирония още по-зле става.

# 365
Има такива потребители мъже, които харесват жените тук и им дават нужното признание.
Просто си се драчим тук с няколко.
Мен пък ми е забавно.
Аз не обичам само да ме четкат.

# 366
То как пък един читав мъж не се появи....? Така да каже нещо положително за жените. Само обиди, после ма вие се правите на велики. Ама кажи - велики сте, бе жени! Ей никакво отношение значи...

Има, на прима виста се сещам за двама.
Просто много рядко пишат в СО.
Гледат си семействата Wink

# 367
  • София

В мъжките форуми много се кефим на малкото жени, които пишат там. Докато тук, знаем.
Малко като в онова сравнение- жена като влезе в мъжката баня, всички и се кефят. Докато мъж като влезе в женската, всички го гонят и бият.

Тоест, в мъжките форуми идват жени, които ви обясняват, как след 30 ви лъсва шкембето и темето и трябва да се пренасочате към лели 40+, как тези от вас под 1.90м, 20 санта и 100к в сметката не се броят за мъже и т.н. приятни мнения, а вие им се радвате? Брей Relieved

Лъвичке,

С оглед броя на твоите мнения във форума, спокойно можеш да ги събереш и да издадеш книга "Лъвица в страната на чудесата".

Под пари ще останеш. Wink

Само да не искаш процент после Laughing

# 368
  • Пловдив
Цитат
То как пък един читав мъж не се появи....?

Баси , аз не съществувам ли?Angry

# 369
Ахаха, Нарциса ти с рейтинг систма ги подхвана
Аз? Не, мъжете са по тази част, но ги свива стомахчето, ако жените започнем, защото имаме поне 3 характеристики, валидни за 99% от нас, от които те се ползват. Останалият 1% имам сериозни подозрения, че също ги има, но е далеч по-придирчив и от най-бойните потребителки тук.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 14:43 от Нарцùса

# 370

В мъжките форуми много се кефим на малкото жени, които пишат там. Докато тук, знаем.
Малко като в онова сравнение- жена като влезе в мъжката баня, всички и се кефят. Докато мъж като влезе в женската, всички го гонят и бият.

Тоест, в мъжките форуми идват жени, които ви обясняват, как след 30 ви лъсва шкембето и темето и трябва да се пренасочате към лели 40+, как тези от вас под 1.90м, 20 санта и 100к в сметката не се броят за мъже и т.н. приятни мнения, а вие им се радвате? Брей Relieved

Първата част и аз го казвам, което си е факт не разбирам защо трябва да е толкова обидно. Не само жени, също и много мъже се запускат още на 30 и няколко. Другото не се сещам да съм казвал нещо подобно за жените, ако под адекватни изисквания срещу предлагано се разбира нещо такова вече не знам. А и като цяло във форумите, в които пиша не се обсъждат такива неща. Споделито беше много популярен за такива истории, само че там модерирането ме отказа навремето, а и имаше особено тежки клинични случаи от двата пола, които правиха всяка тема мазало. Общо взето не ми се занимава да се разправям с такива, преди като администратор на голяма фб страница съм се разправял с цели тролски армии, ама твърде много енергия отива за глупости и вече пиша само колкото да си начеша крастата

# 371
Не само жени а и много мъже се запускали след 30…. Пич, аз скоро имах среща на класа и от снимките видях как 90% от мъжете бях бременни чичета с дупета, а жените бяха просто на 40 но в същата си форма като преди.
Аз пък на плажа не мога да намеря материал за гледане, все увиснали задници, целулити и мръвки, ама квото е. Тук субективното много влияе. Мъже не заглеждам, ама като че ли при тях с една идея е по добре положението, но не ми е компетентно мнението.

# 372
  • Out of the Mix
Хора, съвсем сериозно ви питам: защо толкова злост, злоба?

Като не ви харесва нещо, не му обръщайте внимание.

От мен имате пълен "картбланш", в смисъл - нито докладвам, нито чета определени индивиди, да пишат, каквото си искат, освен да се излагат, друго не правят, а на такива се казва - язък за уж претенциите. Заради 3-5 женички, е са ще обърна гръб на 50 да кажем. То, като в реала, и в живота е така.

Лъвичка, 100к ли ти е "витално-вървежният минимум"? Sunglasses

Не съм 1.90, малко по-нисък, но да кажем, че ги имам, и кво следва от това?

Рокстар, с Босилека си умирате да ме видите и ще си изчоплите гел лаковете, ама нема. Satisfied

Примо, не е задължително мъж да е "наблъскан".
Аз съм natural, и се чувствам превъзходно, със самочувствие с покритие, което не подлежи на промяна, говоря, като личност, мъж, човек. Wink

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 14:34 от Revoker

# 373
Бъркаш ме с някоя.
Лично аз нямам никакъв интерес.
Ако искам някого или нещо, досега да съм го отвяла.🤠

# 374
  • София
И аз не знаех за такова нещо.
Имам далеч по-интересни съседи.

Общи условия

Активация на акаунт