Термин Ноември 2025 - Тема 3

• 26 252
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Michelle009, стискам палци по-скоро да се прибирате вкъщи!

Хоупче, моите мъжки фаворити са Ясен, Борис, Огнян, Мартин и Павел.

# 706
Аз харесвам Боян.

# 707
Доктор Данаил Илиев, втора бременност при него Simple Smile
В добри ръце си значи, всичко ще е наред!
Flower90, следя се при д-р Михайлович (ЖК) и д-р Чачева (биометрия).  Прекрасни хора и професионалисти според мен.
А ти при кой си?

Violetka91, все още си лежа тук. Не съм имала нови прегледи. Казаха минимум 3 дни, че ще ме държат, за да се успокои матката от системите и да проследят хематома.

Хоупче, и ние с нашите двама хубавци още нямаме фаворити.

# 708
И аз съм втора бременност с тях. Даже трета с Михайлович, но първата се наложи да я прекратим Sad
Имам приятелка при д-р Илиев и тя също много го харесва. Веднъж бях на спешен преглед при него, интересен човек ми се видя Grinning

Доктор Данаил Илиев, втора бременност при него Simple Smile
В добри ръце си значи, всичко ще е наред!
Flower90, следя се при д-р Михайлович (ЖК) и д-р Чачева (биометрия).  Прекрасни хора и професионалисти според мен.
А ти при кой си?

Violetka91, все още си лежа тук. Не съм имала нови прегледи. Казаха минимум 3 дни, че ще ме държат, за да се успокои матката от системите и да проследят хематома.

Хоупче, и ние с нашите двама хубавци още нямаме фаворити.

# 709
Момичета, здравейте! Имам няколко въпроса - 1. Може би излишно се притеснявам, но снощи бяхме при приятели на гости и те бяха довели и кучето си, много сладко и мило, чисто изглеждаше. По принцип им го гледат други хора. Аз го галих, но си и измих няколко пъти ръцете, нали няма опасност от болест и бактерии? 2. Някоя от вас ползвала ли е Мустела против стрии и какво мислите за нея, вчера я ползвам и бих искала мнения? Мерси:)

# 710
Мишел, пожелавам ти всичко да е наред и скоро да си почиваш вкъщи!

Хоуп, ако кажеш условията, на които трябва да отговаря, може да сме ти повече от помощ.

DimBZah, няма какво да се притесняваш, повече са проблем котките и то само, ако ти им чистиш тоалетната.

# 711
Условия ли?

# 712

Да, за името. Дали трябва да започва с конкретни букви или да избягва някакви? Дали да е българско, интернационално или да става и за двете?

# 713
Надявам се всички да сте добре❤️❤️❤️

Бихте ли споделили кои имена за момченца са ви грабнали? Ние сме в задънена улица 😂❤️

Ние имахме още преди да забременея и мъжки и женски. Мъжките : Борис, Симеон , Даниел, Самуил.

Аз пък да се оплача, започват ми лекциите и се местя в Шумен за месец. Така ме е стегнало, че ще съм далеч от моите лекари, че чак обмислям да пропусна.

За кучето- ако не е бездомно едва ли е проблем. Аз имам куче на 9 години, галя си го, гушкам го и нямам проблеми. Болести по домашни кучета - рядкост. Но ако много се притеснявате попитайте дали е редовно ваксинирано и обезпаразитявано.

# 714
Здравейте, момичета!
Бременна съм в 29 г.с и очаквам момиченце живот и здраве.
От две седмици животът ми е ад и съм толкова притеснена, че не мога нито да ям, нито да спя.
Преди две седмици при интимен дискомфорт като притрито, дразнене, без сърбеж, парене или течение, реших да погледна с огледалце отдолу какво се случва и видях че отвора на вулвата ми е бял, обецвтенен, като бяла кожа, която нито се маха, нито се търка, просто вместо кафява и Розова, кожата ми е бяла и леко надигната и леко много леко група. Док каза че са брадавици. За първи път виждам бели брадавици, а не са надигат, нито се усещат на допир. На устната като я отворя ат вътрешната страна също имам бяла лезия, чисто бяла  дълга около 2,3 см и влиза навътре, като навътре ставало незабележима и белезникава, обезщетение бяла линия. След много проучвания в английски групи, явно става въпрос за рак на вулвата или интерепителна неоплазма. Рядко заболяване при млади жени. Един доктор каза, че трябва биопсия, за да се определи степента. В пълен шок съм. Моля, ако някоя мама е имала бели петна или лезии, да ми пише, или ако знае нещо за тази болест, защото никъде в БГ , в никой форум или група не открих жена с такова заболяване, което адски много ме плаши.

# 715
Antoniq9999, здравей! Много съжалявам, че ти се случва това нещо. За съжаление аз нямам много информация за това състояние, но си мисля дали да не си направиш някакви изследвания с цитонамазка, за да се види и там какво ще излезе. Моля и другите момичета да ме поправят ако греша и да дадат своите съвети. Много се надявам да не е никакъв рак и да се развият добре нещата при теб, успех Simple Smile)

# 716
Ние се надявахме на момче,  но ще имаме дъщеря. 😁
Аз и преди качих нашия списък, но ще го закача пак. Пазя си го за всеки случай при следващо бебче. 😁

# 717
Мами, някоя получавала ли е кафеникаво зацапване? В 22 седмица получих, всичко беше наред при прегледа, казаха, че причините могат да бъдат много. Днес отново се събудих с такова зацапване, отново всичко е наред. АГ ме гледа на ехограф, няма отлепяне или хематом, бебето си расте в срок(в 24 седмица съм). Каза да не се тревожа. Малко ми е притеснено, въпреки, че знам, че няма опасност, ме влудява наличието на това зацапване отново и го мисля. Unamused

# 718
Antoniq9999, също не мога да споделя личен опит, но е нормално да изпитваш тревожност в такава ситуация. Ако мога да те успокоя, бели петна или лезии във вулварната област могат да имат различни причини, не винаги става въпрос за нещо злокачествено. Понякога това може да е свързано с хормонални промени в бременността, възпаление или пък гъбична инфекция. Най-важното е да не разчиташ само на информация от интернет, защото тя често показва най-лошите сценарии. Най-сигурният начин да получиш яснота, е да отидеш на преглед при гинеколог или дерматолог с опит във вулварните заболявания, те ще те насочат за биопсия, ако изобщо има нужда. Стиснати палци от мен!🤞

# 719
Здравейте група, да се отчета набързо . Минах августкият преглед днес.

Вървим добре , даже с 4 дена напред.  Тежи 1кг и 3 гр. Което за 27 г.с ми казаха че е нормално тегло. Не съм качила килограми и корема ми е порастнал с едва 1 см, което много ме озадачи. Пуснах си вече официално болничен за 1 месец от Л.К . При мен ми дадоха 2 опции -  да ида с талон в държавна л.к или при тях . Разликата е че едното е безплатно а другото 45 лв. Предпочетох при лекарката си да пусна, защото не ми се обикаля да търся държавната л.к. в тази жега.

На ехографа се видя как се усмихва детето. Каза лекарката че е с отворена уста и от околополодната течност се вижда че е усмихната. Прикачвам снимка тук

Общи условия

Активация на акаунт