Термин Ноември 2025 - Тема 3

• 26 310
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
По темата с имената - когато си правих списък много по-лесни ми бяха имената за момиче и в крайна сметка се оказа, че точно име на момиченце трябва да мислим🤗.Със съпруга ми до скоро не бяхме обсъждали името, само си бяхме казали, че не искаме бебето да е кръстено на никого, за да няма пренебрегнати и сърдити в семейството. Сега сме се спряли на няколко варианта, но не сме го решили.

Иначе имената за момченце, които харесвам, са:
Симеон, Борис, Антон/Антоан, Калоян

Надявам се всички да сте добре❤️❤️❤️

Бихте ли споделили кои имена за момченца са ви грабнали? Ние сме в задънена улица 😂❤️

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 22:20 от *Панда*

# 721
Ние също с ММ не сме говорили за имена на момче, че решихме първо да изчакаме да разберем пола и тогава да го мъдрим. Иначе мои любими имена са Стефан, Теодор и Михаил.

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 12:56 от Fayona

# 722
Момичета, помагайте Sweat Тръгнах да си записвам час при проф. Марков за 3 фетална, обаче него септември, доколкото разбрах, го няма. Знам, че д-р Павлова наскоро роди, а и имаше доста негативни преживявания при нея последно, така че се чудя при кого да отида за феталната. Ходила съм при Стойкова на преглед и беше доста подробна, но малко рязка, та се чудя дали да се насоча към нея или някой друг специалист. Не искам да сменям клиниката, изключително съм доволна от услугите им досега и се колебая само за доктора. Има ли някой, ходил при различен доктор там за ФМ и да е останал доволен?

# 723
Оооо,усмихнато бебчее❤️❤️❤️

Здравейте група, да се отчета набързо . Минах августкият преглед днес.

Вървим добре , даже с 4 дена напред.  Тежи 1кг и 3 гр. Което за 27 г.с ми казаха че е нормално тегло. Не съм качила килограми и корема ми е порастнал с едва 1 см, което много ме озадачи. Пуснах си вече официално болничен за 1 месец от Л.К . При мен ми дадоха 2 опции -  да ида с талон в държавна л.к или при тях . Разликата е че едното е безплатно а другото 45 лв. Предпочетох при лекарката си да пусна, защото не ми се обикаля да търся държавната л.к. в тази жега.

На ехографа се видя как се усмихва детето. Каза лекарката че е с отворена уста и от околополодната течност се вижда че е усмихната. Прикачвам снимка тук

# 724
Здравейте, включвам се и аз.23 седмица + 5 дни с момченце.Термин 5 декември, но тъй като ще бъда секцио ще бъде през ноември.Втора бременност.Имам прекрасен син на 10 години.До тук съм качила 13 кг., което е доста.162 см съм, забременях 47 кг. В момента съм 60кг.Бебо миналата седмица беше 601 грама.Другата седмица ще ходя на изследвания, включително обременяване с глюкоза.Следя се в Надежда при д-р Войнова.На фатална при д-р Михова.Успех на всички.

# 725
Момичета, помагайте Sweat Тръгнах да си записвам час при проф. Марков за 3 фетална, обаче него септември, доколкото разбрах, го няма. Знам, че д-р Павлова наскоро роди, а и имаше доста негативни преживявания при нея последно, така че се чудя при кого да отида за феталната. Ходила съм при Стойкова на преглед и беше доста подробна, но малко рязка, та се чудя дали да се насоча към нея или някой друг специалист. Не искам да сменям клиниката, изключително съм доволна от услугите им досега и се колебая само за доктора. Има ли някой, ходил при различен доктор там за ФМ и да е останал доволен?
На втората ФМ бях при доктор Атанасова. Доволна съм, около 30 минути беше прегледа, обясни всичко подробно и разбираемо.
На първата бях при д-р Павлова и тя ми я препоръча. Каза, че с проф. Марков и д-р Атанасова са отначало заедно и й има доверие.

# 726
Ох и аз съм при него, казаха ли дали целия септември ще отсъства или само определен период?

# 727

Здравей, ние в Марковс и на двете фетални бяхме при Ина Гьошева - доста приятна, спокойна, разбрана. Прегледа ни беше обстоен и подробен - доволни сме. 😊

# 728
Скарлет, аз ходя при др.Ивелина Димитрова.Цялостно съм много доволна от отношението и до вниманието,което ми обръща.Единствено товa, че ме насочи към амниоцентеза заради размера на бебето не знам точно как го усещам.Като внимание към.мен или като нейно задължение да ме предупреди или пък като излишно стряскане.На втората фетална ме оглежда сигурно около един час за да е сигурна ,че не пропуска нещо, а две седмици след нея ще ме приеме извън работно време за да проследим как нараства бебето.

# 729
Здравейте!!
Вчера бяхме на преглед и за 28 гестационна седмица бебчо тежи около 1.524грама според вас нормално ли е ..
Аз ппц съм си доста слабичка ,когато забременявах бях 55 кг а сега във (28 г.с) вече съм близо 75кг

# 730
Ох и аз съм при него, казаха ли дали целия септември ще отсъства или само определен период?

Казаха ми, че първият възможен час е след 1 октомври, което на мен ми идва след периода, който препоръчват за 3 ФМ. Иначе за другите има достатъчно часове Simple Smile

# 731
Птичка, ти доста си качила и затова и бебокът върви напред. При мен в 27-ма седмица бебка беше 1.2 кг, а аз вече съм качила 11 кг, което също е малко над нормата. Ти преди  бременността имаше ли инсулинова резистентност? Прави ли вече обременяването с глюкоза?

# 732
Здравейте!!
Вчера бяхме на преглед и за 28 гестационна седмица бебчо тежи около 1.524грама според вас нормално ли е ..
Аз ппц съм си доста слабичка ,когато забременявах бях 55 кг а сега във (28 г.с) вече съм близо 75кг

Здравей, аз вчера бях на преглед в 29 седмица 1600гр. е бебчето, аз забременях 61, а в момента съм 63.2 кг. И двамата със съпруга ми сме ниски и на база това доктора каза, че бебче е добре. Няма от какво да се притесняваш.

# 733
Здравейте, с предната ми бременност качих 20кг, но и детето беше много голямо през цялото време и се роди със секцио 4.3кг. Сега съм в 26 г.с и съм 65 кг. Влязох в бременност 63кг, но през първите 3 месеца свалих 3кг. Общо взето казват, че е нормално, пък да видим колко още ще кача до края:)

# 734
Антония9999, това звучи като витилиго. По принцип и това не пожелавам да е, но ако смяташ, че имаш рак, може би по-добре да се окаже витилиго.

Ние търсим име за момче и направо не знам... Харесвам Александър, но всички се казват така и има по 2-4 в клас в училище (лични наблюдения, учител съм от години. В класа на съседчето като му бяхме на завършването също бяха четирима Александровци, отделно бащата на съседчето, другият съсед от другата страна, няколко роднини... Абе всички се казват така. Харесвам Борис, но имаме някои противни роднини с това име.
Първото дете се казва Виктория и името трябва да е по-емблематично, да отива някак си. Не може Виктория и Даниел/Мартин. Засега имаме едно име, което няма още да споделям, МЖ го харесва много, аз не чак толкова много, но не мога да предложа нищо освен Александър.

Общи условия

Активация на акаунт