Подаръците - в карати, моля

• 5 912
  • 135
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Този с печката ми е колега. Дребнаво е, разбира се, какво да е. Joy
Не знам дали обаче се е осмелил да си я иска или само на нас ни бълваше.

Този с колието - дребнаво е на фона на бекграунда му. Представя се за голямото добрутро. И явно все пак го е бутнало. А може и да лъготи, че е по- скъпо, отколкото е.

Аз не връщам подаръци и по друга причина, впрочем. Струва ми се тенденциозно като последен жест на отхвърляне, с който да надделееш едва ли не.

# 46
Не са си искали подаръците. Но, ако ги поискат, шансът да ги върна е обратнопропорционален на стойността им. Grinning На бившите ще върна сантименталните албуми, гравирани гривни и т.н. С мъжа ми ще трябва да минем през съд, ще види зор.

# 47
  • Out of the Mix
Е за тва никакви женитби и сватби.

Семейни начала - всеки знае, че трябва да се раздава, иначе е много лесно "измъкването", а не след брака - приели се за даденост, сексът спира, или намаля отпреди, а вместо след това да са най-хубавите години.

Само аз ли си мисля, че с времето става по-хубаво, не в началото? Rolling Eyes

# 48
Съседка съди снаха си, да и върне подарено злато след развод със сина и, съдът отсъди, че подарък не се връща, независимо какъв, над 200 грама злато остана за снахата.

# 49
  • Обран бостан ;)
Съседка съди снаха си, да и върне подарено злато след развод със сина и, съдът отсъди, че подарък не се връща, независимо какъв, над 200 грама злато остана за снахата.

Значи синковеца и го е върнала, ама златото не. Е те на това му се вика златотърсачка. Trollface

# 50
Нищо не връщам!

# 51
Божке, печка! Чувала съм за случай, в който мъж свали батериите от мивките/ваната в жилището, в което освен Омразната жена, живееше и детето му. Оттогава вече нищо в мъжката дребнавост не може да ме учуди.

# 52
"Подарена къща назад не се връща". Жалко и смешно е да си искаш подаръците обратно. Аз подаръци не съм връщала, но веднъж бях изхвърлила едни сувенири от един индивид, който постъпи гадно с мен. Не искам да държа в дома си подобни вещи, за да ми навяват лоши спомени.

# 53
Връщала съм годежен пръстен без никакви намеци да го правя, но пазя и нося подарени от същия мъж бижута, които не са били семейна ценност за отсрещната страна, а просто подарък за мен.

Не влагам чувства и емоции, просто ми харесват много. Не е имало драма по повода със следващ партньор.

# 54

Значи синковеца и го е върнала, ама златото не. Е те на това му се вика златотърсачка. Trollface
,,Сина ти като ми върне е@нето, тогава ще ти върна златото" - беше отговор на снахата, съда го потвърди.  И двете учени, вишистки, интелектуалки, изложиха се бетер циганки.

# 55
Отговорът ми се вижда доста уместен Joy

# 56
  • Melmak
😁😁😁😁 тази снахата е топ!

# 57
Това е за темата за свекървите, може да помогне на доста снахи.

# 58
  • По света и у нас
Аз сега си имам едно хубаво годежно пръстенче с приличен диамант, което няма как да понеса, детето иска да си го слага от време на време и аз и давам, въпреки, че баща и като я види и настръхва. Аз лекинко го дразня така Scream
След като съм се развела, пръстена ще се свързва с неуспешен брак. Не мисля, че е уместно да го предаваме от поколение на поколение но може и така да се случи накрая. Брачната ми халка пък е надписана от свекъра ми, който беше голям симпатяга и само заради него не съм я шитнала още в златарския магазин.

# 59
Нищо не връщам. Семейни ценности задържах също, за мен имат нематериална стийност, а имаме и деца, така че - угризения - никакви. Никой с нищо не искам и не трябва да се разписва, даденото обаче е дадено и няма връщане 😆

Общи условия

Активация на акаунт