VIP Brother 2 - 3

• 48 739
  • 1 407
  •   1
Отговори
# 150
Не ми харесва развитието на предаването. Crossing Arms Толко затъпява,че даже и темата и тя започва да става скучна. То като не показват нищо интересно няма кво да коментираме...А беше толкова хубавоооо. Семействата с децата - по домовете! Азю и Деси по телевизията!!!!

# 151
  • На погрешната планета
запис Laughing

# 152
Еми кво толкова се коментира тая сватба незнам...влязла жената, това е....
Сега поне ще има купон с музика и танци, ще има какво да си коментираме.

# 153
Азис много ревниво го дава....

# 154
  • Някъде на път....
Леле, то няма за кво да си говорим бе.........  Sad

# 155
  • Варна
Днес явно ще има ергенско парти, обаче никой не знае какво точно предстои.
Азис към Китаеца: Довечера ако дойдат стрийптизьорки, ще те помоля да се прибереш в спалнята и да си седнеш там. Някой се мислят за ергени, ама ти не си.....и последва демонстрация на ревност и лек скандал.

# 156
Ако има стриптийз Венетка ше ги стриже  Sunglasses

# 157
  • София
Не ми харесва развитието на предаването. Crossing Arms Толко затъпява,че даже и темата и тя започва да става скучна. То като не показват нищо интересно няма кво да коментираме...А беше толкова хубавоооо. Семействата с децата - по домовете! Азю и Деси по телевизията!!!!
А така  running вън, сем.Василеви да си ходят на  smile3549
Искаме Азю и Деси  Grinning

# 158
  • София
Ако има довечера ергенско, ВБ може да не си дава парите на стриптизьорки, то РоситУ ще се нафирка и ще направи безплатен стриптиз  hahaha

# 159
Ако Роси прави стриптийз, никой няма да гледа, всички й видяха вече шкембата и бричовете.

# 160
  • София
Ако Роси прави стриптийз, никой няма да гледа, всички й видяха вече шкембата и бричовете.
Що, Тишо като се напие може и нея да опъне  hahaha Нали така се оправдава сега със забивката с Мел  Joy
Цитат на Тишо "Ако не бях пиян нямаше да легна с Мел"  hahaha

# 161
провалиха брадъра с тея деца------язък!!!1

# 162
Децата прецакват всичко,знаех си..

# 163
А така  running вън, сем.Василеви да си ходят на  smile3549
Искаме Азю и Деси  Grinning

Peace Peace Peace Peace Peace
и дано да тези от сиа да четат,,и се стегнат,,,защото рейтинга   май ще потъне

# 164
  • София
Да,бе, айде сега само Азис и Китаеца да гледаме.Те пък са толкоз скучни.На мене Василеви са ми по-хард версия, затова съм "за" присъствието им.

Общи условия

Активация на акаунт