VIP Brother 2 - 3

• 48 807
  • 1 407
  •   1
Отговори
# 465
  • Добрич
Никой па не каза нищо за горещото..не може да бъде.....айде да плюеме,д е Joy Joy Joy

На мен лично ми допадна. С изключение на въпросите на Венета за парите й и малко премина границата с темата за майка й. Мъчно ми е за Росито. Мисля, че много страда и много е страдала. Тъжен човек е.

# 466
Никой па не каза нищо за горещото..не може да бъде.....айде да плюеме,д е Joy Joy Joy

Нищо, което не сме го видяли преди това. Разпитваха се за неща, които се случиха в къщата: голотата на Роси, пийването...

Ок, де...не всички живееме с вип брадър  Peace

# 467
  • Пловдив
Ми общо взето добре го води, а кукумицина Рсои ту говореше смислено, ту получаваше сигнали от космоса...и през 2 мин повтаряше..Виж, какво, аз искам да ти кажааа..и прави чупки в устните...и за всяко нещо..така ми харесва, това ми хареса, онова й харесало..откачалка, ама малко ми стана жал за нея.

"Искам да ти кажа..." е запазена марка на тази лейди "чашка".

# 468
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/

е кво да кажем - половината предаване се въртя защо пиела,защо се къпала. с бельо ли , без ли - едно и също- тъпня ooooh!

другата половина задълба за починалата и майка - липсва ли ти,плачеш ли,кога ....може ли такава липса на тактичност и толкова простотия? Това е толкова лично и толкова болезнено, но тя за рейтинга си е готова на всичко - от това да преспи с половината отбор на Левски,до това да навлиза в толкова лични територии.....Ама Роси трябваше да и тегли една....... #2gunfire

# 469
Хахах, гати песента- Калугер ме гони, мамо, калугер ми смига Joy Joy

Росица се държа учудващо нормално в Горещо. Абе играе някаква роля тя Thinking

# 470
  • Пловдив

Нищо, което не сме го видяли преди това. Разпитваха се за неща, които се случиха в къщата: голотата на Роси, пийването...

Ок, де...не всички живееме с вип брадър  Peace

И аз не живея с ВБ, просто констатирах, а и сега ми е почивен ден и съответно муза. Grinning

# 471
Сега пеят "Назад, назад, моме Калино."

# 472
хи-хи..знаех си, че пак Венета ще бъде оплюта...шайка шейтърки  hahaha hahaha
Всъщност тя си водеше предаването, както всеки друг път, нищо необичайно.

# 473
  • Варна
да, роси пее, а другите и припяват

# 474

И аз не живея с ВБ, просто констатирах, а и сега ми е почивен ден и съответно муза. Grinning
[/quote]

beer3

# 475
  • Пловдив

Само дето и липсва Дядо Коледа изотзаде. Wink

# 476
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Много ми е интересно ,когато покани Тишо,как ли ще го води - Милооооооооооо hahaha hahaha

# 477
  • ЯМБОЛ
      Пее му се на момичето..лошо няма...поне се стараеше.

# 478
  • Варна

Само дето и липсва Дядо Коледа изотзаде. Wink
Joy Joy Joy

# 479
Момичета браво за новините bouquet

Най ще ме е яд ако спечели Венета,представям си тогава какво ще и е самочуствието..,горкият Тишо.

Общи условия

Активация на акаунт