VIP Brother 2 - 3

• 48 807
  • 1 407
  •   2
Отговори
# 480
  • Варна
ехеее, венета дойде
всички оБаче слушат василка и деси как пеят и само за малко й обърнаха внимание, тя каза, че е за малко

# 481
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/

И квоооооооо

# 482
  • София
е кво да кажем - половината предаване се въртя защо пиела,защо се къпала. с бельо ли , без ли - едно и също- тъпня ooooh!
другата половина задълба за починалата и майка - липсва ли ти,плачеш ли,кога ....може ли такава липса на тактичност и толкова простотия? Това е толкова лично и толкова болезнено, но тя за рейтинга си е готова на всичко - от това да преспи с половината отбор на Левски,до това да навлиза в толкова лични територии.....Ама Роси трябваше да и тегли една....... #2gunfire
Peace
И десет пъти я пита колко пари получава и какъв й е годишния доход. Тия обувки колко струват, роклята ти колко струва....? Пфууу Защо не попита Веско Данов колко му е годишния доход и подал ли е данъчна декларация? Whistling

# 483
  • някъде там
Не устоя на купона..... hahaha hahaha hahaha

# 484
  • Пловдив
Сега пеят "Назад, назад, моме Калино."
да, роси пее, а другите и припяват

Само дето и липсва Дядо Коледа изотзаде. Wink
Joy Joy Joy

Хили се ти, тя си каза, че без дядо Коледа зад гърба си не пее rotfImbo

# 485
  • Варна
всички оБаче слушат василка и деси как пеят и само за малко й обърнаха внимание, тя каза, че е за малко, не я дават, не виждам къде е  и какво прави

# 486
  • София
Венета дойде и каза май, че заради песента, която пеят в момента.... "Няма след теб да тичам...." А Азис пее на импровизиран микрофон от флакон сметана Wink
Айде вече е във вихъра си.... прави микс от песни.... и подскача, върти си дупето  Joy

# 487
Голямо шоу си правят  Laughing
Азисчо пее  Whistling

# 488
  • Варна
Сега пеят "Назад, назад, моме Калино."
да, роси пее, а другите и припяват

Само дето и липсва Дядо Коледа изотзаде. Wink
Joy Joy Joy

Хили се ти, тя си каза, че без дядо Коледа зад гърба си не пее rotfImbo
абе аз това съм го пропуснала, лелеее какъв талант била тая роси - всестранно развит

# 489
Юхууу голям купон пада Laughing
Азис както беше в депресия, седеше оклюмал и тъжен на дивана... Деси запя една негова песен и той скокна да пее и да играе кючек на масата. Ми то циганин мирен стои ли Laughing

# 490
  • Пловдив
Хората и като стават за резил, печелят кинти.

# 491
  • Варна
тия яко се веселят, деси и азис пеят букет от песни, квото им дойде едно след друго и танцуват

# 492
  • Пловдив
Забелязахте ли, че като се обидиниха за нас е по-интересно. Иначе винаги ще се намери някой да не е на кеф.

# 493
Азис и Деси са супер.

# 494
  • Варна
уф, чак на мен ми иде да стана да играя, въпреки, че хич не я харесвам тая музика ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт