VIP Brother 2 - 3

• 45 211
  • 1 407
  •   1
Отговори
# 1 275
Етомира, на твоето мнение съм, само, че първоизточника на цитата, който си вмъкнала не съм аз, а haley.

# 1 276
Кога ще дават кадри от сватбата?

И аз това искам да попитам...

И кога ще е първото номиниране и изгонване???

# 1 277
Имаме новина!

Венета каза на Азис, че снощи правила секс с Тишо под юргана!
Азис я пита "Добре, защо го направи?"
Венета "Еми, само Роси е в емисиите на ББ, хората ще си кажат че въобще ме няма в Къщата!'
Азис каза, че ако прави секс, ще е в басейна.

# 1 278
Венета каза, че обувките на Прада не и харесвали много.
Сватбата май ще я дават днес, а номинациите... не знам.

# 1 279
  • на село
Аз не разбрах -  обувките на Петър Ченгелов, какво им има  Mr. Green!

# 1 280
  • Русе
Кога ще дават кадри от сватбата?

И аз това искам да попитам...

И кога ще е първото номиниране и изгонване???

Сватбата ще я дават тази вечер, а номирането не знам...може би утре вечер!

# 1 281
  • Варна
Имаме новина!

Азис я пита "Добре, защо го направи?"
Венета "Еми, само Роси е в емисиите на ББ, хората ще си кажат че въобще ме няма в Къщата!'
Азис каза, че ако прави секс, ще е в басейна.

А дали това е вярно, или Венета страда от мания за величие и усеща, че губи позиции вече..... newsm78

# 1 282
  • София-в сърцата на моите деца
Язък й на Венетка за висшето  образование! Купила ли си го е ? Езикът й се състои само от 500-600 думи! Айде на Азис и Деси им е простено! Те не са учили висше или там-каквото и да е , ама ВИнетка????? Толкова Простотия не бях чувала и виждала на едно място! Без значение е дали са  им  кюлотите Кавали и обувките Прада-само да не си отварят устата! А от този селски мазник Здравко ми се драйфа! От фамилията му -също!То бива селски парчета , ама.......Като ги гледам тези "ВИП-персони" и ми се вдигна самочувствието! То ние сме класи над тях! " Айде нема нужда..!"/както беше казал един друг водещ, който не е  вече сред нас-мир на душата му/

# 1 283
Венета има 2 висши... право и икономика.... #Crazy

# 1 284
За Венета Райкова съм чувала такива неща които нямат нищо общо с сегашният и имидж на примерна съпруга. Славата и започва още в Попово от там във Варна /баща и полицай се срамува да каже че му е дъщеря/ после в БНТ после футболисти журналисти бизнесмени адвокати прокурори рап звезди-затворници шевове на телевизии и мнооогооо други. Сега се прави на примерна съпруга но явно е с доста цветно и запомнящо се минало.
Сигурни имена на нейни партньори са над 20-30 известни имена от публичното пространство.
Така че Вени айде холам не си света вода ненапита!!! Peace Peace

# 1 285
Венета към Петя "КажИ на колко години си?"
Петя "Венета, обясних че ще кажа навънка"
Венета "Що?"
Петя "Така искам"
Венета "Що?"
Петя "Венета, не си ми приятна така като започнеш да се ровиш!"
Венета "Що?"

еее.....егати водещата! Мълчеше, мълчеше и почна да се заяжда - ей така от нищото... Sick

# 1 286
Венета има 2 висши... право и икономика.... #Crazy
Много важно... в България всеки може да има каквото си поиска образУвание, дори да не си го е купил, не е трудно да го избута както много други посредствени хора и Минетка ги е изкарала. Сега фенките и ще ме разпнат, сигурно...

Пък това "ОблеКАна и натоКАна" го повтори няколко пъти, явно и допада.

# 1 287
Според мен няма лошо, че ходи с маркови дрехи и обувки, та няма само чалгаджийките да си ги купуват Naughty, въпреки, че Венетка много се стреми да им подражава  Laughing А в къщата и на мен ми се вижда много куха лейка Joy
Имаме новина!

А дали това е вярно, или Венета страда от мания за величие и усеща, че губи позиции вече..... newsm78
Тя сигурно е маструбирала и на тва му вика СЕКС  hahaha Нали беше сърдита на Тишо, или като гое видяла надървен от стриптизьорките и е решила, като добра съпруга да му помогне "в беда" Laughing

# 1 288
  • София
Венета към Петя "КажИ на колко години си?"
Петя "Венета, обясних че ще кажа навънка"
Венета "Що?"
Петя "Така искам"
Венета "Що?"
Петя "Венета, не си ми приятна така като започнеш да се ровиш!"
Венета "Що?"

еее.....егати водещата! Мълчеше, мълчеше и почна да се заяжда - ей така от нищото... Sick

С това "ЩО" ме дразни много.  Хич не й прилича.....

# 1 289
В момента по Нова в "Часът на Милен Цветков" Евгени Минчев и една....как се казваше...дето прилича на мъжа си,а двамата приличат на Лърдж от "Семейство Адамс"...Юлияна Кънчева май беше.Та...те обсъждат Азис и Китаеца-хомесексуалисти ли са или не Simple Smile)

Последна редакция: пн, 02 апр 2007, 17:48 от amber

Общи условия

Активация на акаунт