VIP Brother 2 - 3

• 45 139
  • 1 407
  •   1
Отговори
# 1 320
Днес в "Нощен труд" има снимка на мезонетът на Роси - малко таванче срещу "Кемпински".  Mr. Green
              Е-е-е, дано някой пусне... за такива като мен, дет не четат вестници...

# 1 321
Днес в "Нощен труд" има снимка на мезонетът на Роси - малко таванче срещу "Кемпински".  Mr. Green
              Е-е-е, дано някой пусне... за такива като мен, дет не четат вестници...

И за мен...Интересно ми е да видя малкото таванче на РоситУ  Crazy

# 1 322
  • Sofia
Някой видя ли Венета как си нави косата преди Горещо?
Най-вероятно с маша, но все пак?

# 1 323
Днес в един жълт вестник четох, че Роска я били натирили семейството на Зографски (женен  е за германка и има двама сина и две дъщери от нея). Има и снимка на някакво парти, на което тая пача, Росица, го целува пряко в дъртата ута  smile3544 и след тази снимка вече чашата на семейството преляла и затова му поставили ултиматом. Той я натирил и щото и по разни приеми се натрясквала и имала налудничаво поведение. Била се свързала лично с продуцентите на ВБ да я вземат, че така се надявала да си върне дядката и да го наследи  #Crazy Да и се не начуди човек на ентусиазма, при положение че дедо Зограф има четири живи и здрави деца - преки наследници и кой знае колко унуки...

# 1 324
Щом на Еухенио Минчев му се драйфа от нея...

# 1 325
  • София
Днес в един жълт вестник четох, че Роска я били натирили семейството на Зографски (женен  е за германка и има двама сина и две дъщери от нея). Има и снимка на някакво парти, на което тая пача, Росица, го целува пряко в дъртата ута  smile3544 и след тази снимка вече чашата на семейството преляла и затова му поставили ултиматом. Той я натирил и щото и по разни приеми се натрясквала и имала налудничаво поведение. Била се свързала лично с продуцентите на ВБ да я вземат, че така се надявала да си върне дядката и да го наследи  #Crazy Да и се не начуди човек на ентусиазма, при положение че дедо Зограф има четири живи и здрави деца - преки наследници и кой знае колко унуки...

напразни надежди

# 1 326
Чии надежди са напразни, че не вдянах  newsm78 Ако имаш предвид тези на многострадална Росица - да! ОтлетЕха и последните искрици надежда да клъвне дъртата ходеща банка и да и остави наследство според мен...

# 1 327
  • София
Чии надежди са напразни, че не вдянах  newsm78 Ако имаш предвид тези на многострадална Росица - да! ОтлетЕха и последните искрици надежда да клъвне дъртата ходеща банка и да и остави наследство според мен...

многострадална Росица

# 1 328
Не кой да е оженил нашите хора, самият бат Бойко. Wink

# 1 329
  • София
А мен не искаше да ожени, сърдита съм.. Crossing Arms

# 1 330
  • София
Е, как бат Бойко ще пропусне да си направи PR....

# 1 331
та нали дори когато бат Бойко си седи вкъщи, вестниците излизат със заглавие "Бойко Борисов не дойде" Simple Smile

# 1 332
Дядката се е погрижил вече за всичко, според мен.

# 1 333
Леле вече и новини не ми се гледат ,нито прогнозата за времето само за това сем. Василеви говорят.  Twisted Evil

# 1 334
А Здравко казал, че и златната си сватба ще направи в 46- я "Биг Брадър".  smile3511

Общи условия

Активация на акаунт