Какво направих днес за себе си? тема 23

• 31 456
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Сладолед! 🍦

# 136
Разходка в гората. Разговор със сина ми. Достави ми кеф.

# 137
Тази седмица съм в командировка. Излязох да се поразходя в центъра по време на обедна почивка, времето е приятно

# 138
  • При децата ми
Миналата седмица бях в командировка на морето. Видях се с колеги, които отдавна не бях виждала и съчетах полезното с приятното. Почивните дни - дежурните домашни задължения плюс маска на косата.

# 139
Отстоях себе си сред началниците от позицията ми на заместващ отсъстващ колега с мениджърски функции. Казах какво АЗ мога и какво не мога да предложа и направя, с какъв кадрови ресурс разполагам и че е ограничен, истината казах, след което последва неловко мълчание от страна на всички, но възражения нямаше. Не мога да съм по-доволна от себе си. Човек, за да живее добре, трябва да живее с истината, дори и неудобна да е пред близките или висшестоящите.

# 140
Прочетох си книгата, минах през библиотеката, спах на обяд, свърших си работата в НОИ, сготвих вкусна вечеря и даже маска си направих. Преизпълних плана и си пийвам бира Joy

# 141
  • София
Простих

# 142
Въпреки че бях решила да си стоя на хладно в къщи днес в горещините , излезнах по-рано и минах през фитнеса на път да взема синчето от училище. Не ми е ясно защо не им дават свободно от училище в тези жеги .

# 143
  • София
Успях да се видя с приятелка и да отпразнуваме рожденият й ден! Обичам да подарявам и да ми подаряват цветя! Flowers Hibiscus

# 144
Среща с приятели на хубаво място

# 145
  • Пловдив
Направих си антицелулетен масаж, четох книга.

# 146
Браво! Това е най трудното

Разходка в гората. Падготовка за морето.

# 147
Вчера бях сама вкъщи - полежах с маска, гледах сериал и изпих една безалкохолна биричка. Починах си.

# 148
Пих кафе с приятелката ми. Поговорихме си дълго и си споделихме преживявания от първите ни почивки. Не бяхме се виждали цели 14 дни.

# 149
  • София
Поспах един час днес! Sleeping

Общи условия

Активация на акаунт