Какво направих днес за себе си? тема 23

• 31 450
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Багажът за морето е готов!

Пия винце в момента и мезя с френски сирена.

# 121
  • Бургас
Направих си фитнеса с любимата музика, без никой да ме притеснява!
Допивам си бирата и си лягам, че сънят не ми стига....изобщо!
По 6-7 часа не ден, не ми е ок!

# 122
Втори ден поред лазерна епилация, но този път ми беше подарък и се възползвах на зоните за поддръжка. И всъщност съм очарована от момичето, което ме обслужи. При следващата поддръжка пак ще съм там. Спечелиха ме.

# 123
  • Пловдив
Направих си маникюра, после ще мина през сервиза да си взема колата, че ми е готова.

# 124
  • Mediterraneo
Напазарувах много плодове - диня, пъпеши, нектарини, кайсии и много, много череши.

# 125
# 126
  • Sofia
За себе си днес нищо особено, но  изпратихме храна за бездомни кученца и котки на човек, който се грижи самоотвержено за тях....т.е удовлетворяваща за днес кауза. За утре само фитнес за мен.

# 127
  • Варна/Благоевград
Поучих 2 часа за изпита ми във вторник ,завърших почти всички теми , още 2 ми останаха са науча и започвам да преговарям.
Минаха ми 7 изпита ,имам 6 -6ци и 1- 5ца .
Малката е при майка и гледам сериал, хубаво би било, след 1 2 серии да си легна и да уча още малко .

# 128
Разходка в гората. Купих си козметика за предстощото море.Следобеден сън.

# 129
Вчера брах вишни Simple Smile Седнахме в най-голямата жега на сянка под чадъра край басеинчето с ледена вода в двора (нищо спец. сглобяемо) , с натопени в ледената вода краци и с големи бутилки ледена вода до нас Simple Smile
Днес си седя на сянка и си проверявам бизнес възможности .

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 12:46 от bella-ciao

# 130
И аз спах след обяд. Сутринта бяхме на язовир🌼

# 131
  • на брега на морето
Тренировка, плаж сутринта и късно следобяд. Сега маска на лицето и бира.

# 132
  • някъде другаде
Бях на екскурзия с приятна компания.

# 133
За да имаме движение и през горещите дни и да не се запускаме съвсем, с мъжа ми почнахме да се разхождаме вечер след 21.00 - към 7-8 000 крачки правим. Хем се раздвижваме, хем после как се спи  дълбоко... Simple Smile

# 134
С ММ бяхме на басейн в Кюстендил. После посетихме празника на черешите, ама череши нямаше. Обядвахме и се прибрахме.

Общи условия

Активация на акаунт