Какво направих днес за себе си? тема 23

• 31 441
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
И аз спах следобеден сън докато валеше! Много е хубаво, а като дете мразех следобедния сън.

# 106
  • София
Маска на петите. Хапнах череши. Като детето заспи, се опъвам с книгата.

# 107
Учих немски.Трябва да го науча.

# 108
Зъболекарят ми ми каза, че няма нужда да ходя всеки 2 месеца на контрола, да отида декември. Зарадва ме този човек.

# 109
  • Mediterraneo
Обърнах къщата с краката нагоре. Изхвърлих една камара боклуци и се чувствам някак пречистена.

# 110
Голямо парче еклерова торта

# 111
Лазерна епилация. Купих си шоколадова.мвнта за терасата. Закрих си банковата сметка. Пикник на брега на морето.

# 112
Ходих на танци при 39 градуса жега на сянка.

# 113
Днес станах по-рано , примъкнах си одеалце, еспресо и ел. книжка на терасата, седнах си на един шезлонг и гледах облаците минаващи на синьото небе ...
Т.е. направих си що-годе успешен опит да се откъсна от мисли. Нали така се прави Simple Smile

# 114
Час и половина разходка покрай морето по изгрев. Чудесно начало на денят. Ще се опитам да го правя по-често.

# 115
Хванах страхотна азиатска skincare козметика на много добра цена

# 116
  • Пловдив
На фризьор съм, после ще минавам преглед на колата и ще пия кафе с колежка.

# 117
Семейно се "събудихме" на плажа. Малкият едногодишен сладур е в еуфория! 🐬 🦀🌴🍹От сутринта си рови в пясъка и в надуваемото му басейнче и не се усеща, че имаме дете.. 🥹🥹
Пу, Пу против уроки! 😃

# 118
Стегнах багажа. Море, миди, бира, Камен бряг, после рязко приземяване. Но чак след четири дни, алелуя.

# 119
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Късен обяд в страхотно заведение с една от любимите ми жени! Много я обичам!
Заредих се.

А вчера - един комбиниран масаж с ММ. Макар, че масажистите не бяха особено съобразителни или пък компетентни словесно, си свършиха отлично работата. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт