Какво направих днес за себе си? тема 23

• 31 451
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Запазих си час за ортодонт

# 631
  • София
В любимото ми заведение пуснаха един здравословен десерт, който е доста специфичен или.. ще ти хареса или не.

Реших да се разровя в нета, да намеря рецептата и да го приготвя. Получи се по същия начин, много съм доволна - приготвих си супер здравословен десерт.

Отделно имам 22 хиляди крачки днес, обикалях в парка, пих и доста вода.

# 632
Вечеря с любима приятелка

# 633
  • София
Разходих се с ММ и майка до два манастира. Единия го посетихме за първи път. Купих си сапун и магнит. Скъп беше сапуна за мен,дано е и добър.
Супер. До кой Манастир се разходихте? Много обичам уикендите да посещавам Света Обител. И ние се разходихме! Рилският Манастир бе нашата дестинация. Винаги се смирявам. Усещам БОГ в сърцето си. Някак си даваме сметка за истинските неща в живота!
Това е най-доброто, което човек би могъл да направи за себе си! Чувствам се цяла!
Бъдете щастливи!
До Курилския манастир:) посветен на Св. Йоан Рилски! До колкото разбрах от там са минали мощите му... Не може да се снима вътре,но от вън...Пред портите

# 634
Еднодневен плаж в Гърция. Сигурно последен за тази година.

# 635
  • Пловдив
Пилатес реформър и ще си дочета книжката.

# 636
Сипах си една безалкохолна биричка и си лепнах една маска на лицето

# 637
Вчера бях отново на зъболекар. Гордея се със себе си, отлагах дълго, а сега съм доволна. За съжаление се потвърди наличието на проблем в един зъб за който лечението ще е много дълго, но ще го започна, няма да отлагам повече.
Пак вчера разреших битов проблем причинен от съседи, ужасно натоварване ми беше, дано не се потретя.
Днес пих кафе в много приятен парк.

# 638
Бях на фризьор. ✨

# 639
  • София
Тренировка и приятен обяд с колеги Simple Smile

# 640
  • Mediterraneo
Видях се с приятели по обяд. Цял следобед си ударих истинска почивка, без да върша нищо. Сега ще си пусна Нетфликс и ще довърша деня по същия начин.

# 641
  • София
Забърсах още една чанта...и домашни пантофи

# 642
  • Бургас
Спах до 11.30 !
Не ми се беше случвало от месеци....

# 643
  • Sofia
Вечер по женски с бивши колежки. Спомени, клюкини, смях и лека носталгия по отминали дни.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 14:44 от Lady Royal

# 644
Хубава книга и вечеря в ново заведение

Общи условия

Активация на акаунт